- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghallgattuk az egymillió dolláros, magyar fejlesztésű high-end audiorendszert
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Gubek-Einste #83 üzenetére
Az az igazság, hogy hárommal feljebb már leírtam. Azóta annyit javult a helyzet, hogy torrenten néha tudok mérni 20-25Mb-ot is, de ez a plafon és csak kábelen,PC-n. A mérésem továbbra sem megy 300 fölé kábelen, közvetlen PC-n mérve (Speedtest). A Wi-Fi-m továbbra is max 50, de ez lehet hogy javul, ha be tudom élesíteni a már megkapott DIR-842-őt. Erre két nappal ezelőtt ráment már majd két órám, de nem sikerült. Ez a PPPoE nem tiszta számomra :
A Huawei menüjében ezt találtam :
Itt kéne kitörölnöm mindkét mezőt és a D-Link-ben pedig beírnom felhasználónevem@@t-online.hu/ jelszavamat? Azt a jelszót, amit a Telekom felületén meg is tudok változtatni?
És ha már itt járunk van még egy gondom, mióta a Huawei-t bekötötték : A Popcorn A300-amra eddig hiba nélkül torrenteztem három éven keresztül. Most viszont ha elindítok egy letöltést az egy idő után leáll, mert megszakad a kapcsolat. Ez teljesen random, van, hogy az indítás után nagyon hamar, van, hogy csak pár perc múlva. A PC is elveszíti a Popcornal a kapcsolatot oda-vissza, tehát a megosztott mappáimat sem érem el a lejátszóról és a lejátszót se érem el a PC-ről. Ezen csak a lejátszó újraindítása segít. Ha ez megvan, indítom a torrent letöltés folytatását, de egy idő után megint ez történik. Újra és újra és újra. Tele van a hócipőm, de nem jövök rá mi lehet a baj. Hozzáteszem, ez alatt végig van IPTV-m és internet elérésem a PC-n, és WiFi a fiam szobájában is, tehát a NET nem szakad meg. Sőt, azt is leteszteltem már, hogy ha WiFi sticket dugok a Popcornba és azon megy rá a NET nem vezetéken, akkor minden tökéletesen működik.Ahogy vissza állok kábelre, megint kezdődik minden előről
Na ez nem lett rövid, de talán valaki tud segíteni mert nagyon tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest