- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #1753 üzenetére
Hali!
Szomorúan hallom, hogy ez nem a nyelvi fájlokban van. Más
Letöltöttem az utolsó nyelvi csomagot, azonban még sok helyesírási hiba van benne, amik kitudja melyik részén vannak kiírva/jelennek meg. Én helyesírás ellenőrzőt küldtem rá és talál rendesen. Szóval azt tudnám neked javasolni,(és ez tényleg csak egy javaslat, nem akarom megmondani mit-hogy csinálj), szóval ez a módszer elég hatékony, már ha használsz Excel-t.[link]
Törölj minden oszlopot, csak azokat az oszlopokat hagyd meg, amiben magyar nyelv szerepel ill az id oszlopot, mert ez alapján jól követhető, hogy hol talál helyesírási hibát az Excel, és így párhuzamosan tudod egyből azt az eredeti fájlban javítani.Remélem hasznos/használható tippet adtam és nem lesz még bonyolultabb az "életed" ezzel...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest