Aktív témák
-
JordyK
csendes tag
válasz
Littletiger #4027 üzenetére
Szia!
Én is VIII keres vagyok..Guttenberg tér...
Nekem olyan jelenség van úgy 3 hete kb.
Hogy pld DC-n, DSL esek akik korábban 100 kb/s el tudtak tölteni töllem most csak alig 10 kb/s de csak vánszorog és sokszor lemegy 2 vagy 1re is.
Viszont ha FTP servert inditok akkor onnan tökéletesen tudnak tölteni a korábban is megszokott sebességel. Amúgy Chello Pro-m van.
Ez mitől lehet.. Netán a UPC blokkolja?
Torrentnél is hasonló a helyzet én úgyan tudok tölteni mint a szélvész van, hogy 10 mb/s-el is de töllem egyénenként még ha csak 1 töltene akkor is 10 alatt tud csak.
De másik Chellos viszont normálisan ami a csövön kifér tud huzni töllem Torrenten és DC-n is.
Ha van itt UPC-s emberke (ott dolgozó) erre adjon választ. Újra is huztam a gépet a jelenség megmaradt.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest