Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9948 üzenetére

    Abból, hogy 10.3-as Catalyst-tel gond nélkül futott, utána meg nem, noha a játék semmiben nem változott. Telepítésből nem eredhet, mert fullos csomagot is próbáltam, meg csak drivert, mégis maradt a hiba. Azt tudom elképzelni (de sosem tudjuk meg), hogy a játék maga használ valamit, amiről az AMD nem tud, és amit a meghajtóban megváltoztatva előjött a hiba, de ez tényleg csak merő találgatás, kizárásos alapon, hiszen az nyilvánvaló, hogy a 10.3 utáni meghajtókkal lépett fel nálam a hibajelenség, miközben lényegében minden más változatlan volt a gépen (tűzfal/vírusvédelem frissült közben természetesen, de nem jelezte fertőzöttnek a játékot).
    Virtuális meghajtóm, az van, ennek köszönhetem, hogy a 10 éves játékaim is karcmentesen, eredeti állapotban pihennek a dobozaikban, még ha jó részükkel már nem is lehet játszani. Nehogy már egy játékgyártó mondja meg, mit telepíthessek a gépemre! :(( De anélkül sem ment a játék. :DDD Mindegy, a lényeg, hogy megint a hacker-ek segítenek a useren.

    Azzal egyetértek, hogy a gyári vírusokkal nem csak a userekkel (bár velük jobban), hanem magukkal is kiszúrnak a fejlesztők, azt meg készséggel elismerem, hogy ezzel tényleg nem tud mit kezdeni az AMD, nem is dolga. :R Csak hát, ha a user azt látja, hogy változatlan rendszeren egy frissebb AMD meghajtóval behal valami, ami a régebbivel gond nélkül ment, nem tud más hibaforrásra gondolni, ami meg neki nem dolga, hiszen neki csak használnia kellene a PC-jét bármiféle hibajelzés nélkül. :)

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák