Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz huskydog17 #9657 üzenetére

    Ilyen elpixelesedésre gondolsz? Az általános dolog, ha a videó bitrátája nem elég magas. Próbáld másik programmal. Én általában két lejátszót tartok, a VLC-t és az MPCHC-t. De van mellette egy Gom player is, bár azt csak a letöltött flv-kre használom. DVD-zni a Totalmedia Theatre cuccot ajánlom, mert abban van HD konvertáló plugin. Sokat dob a képminőségen. :)

    (#9658) katt777: Az OS kezeli a rendszer erőforrásait. Sajnos néha rosszul, de láthatod, hogy az MS törekszik a hotfixekkel a javításokra. Rengeteg ilyen fix van a Microsoft Support oldalán. Csak egy gyors telepítés és a probléma megoldva.

    Mivel az operációs rendszer és a hozzá adott meghajtók is szoftverek, ezért vannak benne hibák. Ezért jönnek a javítások.
    Nyilván egy oprendszert nagyon nehéz összerakni, és be is van vezetve a WHQL ellenőrzés, ami minimálisra csökkenti a hibák számát. A Vista esetén ez még nem volt a legkiforrottabb, hiszen rengeteg kékhalált okoztak a meghajtók. Itt van is róla egy kimutatás. [link] A fagyások 30%-a az NV meghajtók miatt következet be, ami soknak mondható. Az MS persze javította a problémákat a hotfixelkkel és később a szervizcsomagokkal. A WHQL ellenörzés is sokkal szigorúbb már a Win7 esetében. Ezért van kevesebb Win7 probléma, de mivel a Win 7 továbbra is szoftver, lehet benne hiba.

    Inkább az a baj, hogy nem értik meg az emberek, hogy ahányféle konfiguráció annyiféle hibalehetőség. Ez a szoftverrel jár. Persze nyilván ez a gyártók sara, és ezt mindenki felfogja, aminek hatására foglalkoznak is a problémákkal, hiszen sorra jönnek a javítások, a friss meghajtók, az új programok ésatöbbi. Nyilván aki ezt ki szeretné hagyni az ne vegyen PC-t. Ott van a Mac, ami kötöttebb platform és ezzel kevesebb is a hibalehetőség, persze ott is van baj keményen, mert az OSX is szoftver, nyilván arra is jönnek a javítások. Ha majdnem hibátlant akarsz vegyél konzolt. Az egy célhardver, így minimális a hibák lehetősége.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák