Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxkex

    senior tag

    Sziasztok !
    Adott egy Dell Inspiron 3537-es laptop, amely fel van szerelve egy intel hd 4400 graphicsal és egy amd radeon 8850mel. (Windows 10 prof)
    Egyik este a gépet nem kikapcsoltam, hanem szándékosan csak altattam, hogy reggel feltudjam ébreszteni wake on lannal.
    Na már most akkor fel is ébredt de se kép se hang nem volt, majd rá toltam egy rebootot és azóta nem tudok életet lehelni a gépbe.
    Ami azt jelenti, hogy már kaptam ilyen BSODot is: THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER
    Csökkentett módba letöröltem az összes videó kártya drivert (az az ami nem a "default" ms driver, tehát az intel és amd) majd normálba indítottam és fel is raktam a "megszokott" és jól működő hd 4400 graphics drivert a laptop saját oldalárol.
    Nah már most ez után jött a 15.12 radeon crimson (igen ezt raktam fel, mert nekem ez volt amit fel tudott rakni a gépemre [RÉG ÓTA!] anélkül, hogy meghalna a driver ... El is kezdtem felrakni majd amikor a telepítés elérte a "kritikus" 25%ot akkor kifagyott (mint az újabb drivereknél régen vagy akár most is) és istennek se tudok felrakni egy drivert se ami az amd-t illeti...
    Miket próbáltam még ?
    Teljes laptop áramtalanítás. (nem volt jó)
    Úgy felrakni az amd drivert, hogy közben nincs bedugva semmi a laptopba (nem volt jó)
    - még a töltő se (nem volt jó)

    Ha eszközkezelőben megnyitom az amd kártya adatait (ami -> ms basic display adapter, hiszen a driver telepítéskor kifagyok ...) akkor ilyesmi üzenet fogad (pontosan már nem melékszem): code 31 - Az a driver amivel elindítani akarja a kártyát nem ugyan az mint ami a rendszerben van (?) - (angolul: The driver trying to start is not the same as the driver for the POSTed display adapter.) Ha megnézem a energia adatokat akkor a D3-stateben van "ragadva" ... Ami ha nem tévedek az alvó mód... Elképzelhető, hogy emiatt nem tudom felrakni azt a ...... :W :W :W :W drivert ? :(( :(( :(( :((

    Ha bárki bármilyen ötletet tud ! Akkor kérem ossze meg velem ...
    A legvégső esetre hagyom a Win reinstall próbálkozást és még végsőbbre azt, hogy szét szedjem a masinát.
    Melegedési gondjai nem lehetnek amúgy ! pár hete lett takarítva.....

    Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

Új hozzászólás Aktív témák