Hirdetés
- 30 milliárd dollárt fizetett a YouTube tartalomgyártóknak az elmúlt 3 év alatt
- Egyedi innovációval érkezett az új Vivaldi böngésző
- Elindult a OnePlus társalapítójának új, titokzatos cége
- A Firefox leszámol a szupersütiken alapuló felhasználókövetéssel
- Egy boton keresztül árulják a Facebook-felhasználók telefonszámait
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- [Re:] 30 milliárd dollárt fizetett a YouTube tartalomgyártóknak az elmúlt 3 év alatt
- DIGI internet
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- [Re:] Egy boton keresztül árulják a Facebook-felhasználók telefonszámait
- [Re:] Egyedi innovációval érkezett az új Vivaldi böngésző
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti EdgeRouter family
- Gmail
Hozzászólok Aktív témák
-
Pityu.
veterán
Mennyire jó a legujjabb driver,érdemes feltelepíteni?Éppen egy windows 10 tiszta újra telepítésen gondolkodom és fel merjem e rakni a legújabbat,vagy régebbiek megbízhatóbbak?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Apucy01
senior tag
Igazán nem tudom mi olyan félelmetes ezekben a driverekben, nekem még sosem volt velük bajom még az agyon gyalázott win10 alatt sem.
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Pityu.
veterán
a vindows simán felrakta magától észrevétlenül pár perc alatt az amd 17.1.1 drivert de a legújabbat akartam felrakni,rá merjem telepíteni az ujjat vagy ddu csökkentett módban?
-
janos666
nagyúr
-
janos666
nagyúr
válasz
Pityu. #37062 üzenetére
Nem hiszem, de nekem több HP notin is ez a helyzet most Vega-val és korábban (ma már legacy státuszú) GCN előtti (WLIV, VLIW, valami...?) APU-k GPU-jával (és esetleg melléjük rakott diszkrét VGA-val) is. Ha van a WU-n HP-s csomag, akkor nem nyugszik a WU, ha nincs letöltve és nem ül ott a driver store-ban. Az AMD saját "clean install" funkciója is ugyan úgy galibát okoz, mint a DDU, vagy ha a Driver Store Explorer-el történő eltávolítás (ez ki tudja törölni a régit úgy, hogy az újabb aktív megmarad). Csak az működik, hogy hagyom a WU-t felrakni a HP-set, rátelepítek egy frisset, majd nem pucolom ki a WU-s verzió maradványait semmivel sehogy (mert akkor újratelepül és aktívként).
Szerintem ilyen csak notin, vagy valami spéci asztali SKU-val lehet (pl. valami "brand gép"-be szánt OEM kártya egyedi ID-vel), de azért kicsit így is aláássa ezt a "csak és csakis és mindig DDU" mantrát, mert néha bizonyosan árt a DDU...
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Nem árt a ddu és letudja tiltani,hogy ne frissítsen a win,de ezért kell net nélkül telepíteni és akkor nincs gond.
-
Apucy01
senior tag
válasz
janos666 #37063 üzenetére
Semmit nem árt a ddu csak abból sem ősrégi kell de ezt a notis dolgot nem értem számtalan hónaj gépre tettem már win10 et és soha nem pakolt drivert magától,egyébkint opredszert általában net nélkül telepitünk.
Most igy belegondolva egy asus noti volt amire ment föl driver de azt sem a win csinálta hanem az asus telepitő csomagja
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Pityu.
veterán
válasz
Apucy01 #37071 üzenetére
Tehát akkor tisztítás és újra indítás.Egyébként én is úgy voltam vele majd telepítésnél kéri a net beállítás és azt mellőzöm de automatikusan belőtte a netet és aztán telepítette a drivert.Én meg azt nem értem miért pont a 17.1.1 et rakta fel,mikor van annyi más driver is újabb.
[ Szerkesztve ]
-
Weaver
senior tag
R9 280 kártyát cseréltem rx 570 -re. januárban lett újratelepítve a win7 , akkor feltettem a lehető legújabb radeon drivert. felismerte az új kártyát, újraindulás után felbontást beállította, szépen megy. kérdés, kell-e törölni a drivert és újratelepíteni, vagy most az akkor telepített drivert használja a kártya? (vagy nem azt, hanem a win7 driverét?)
-
Weaver
senior tag
én is így gondoltam, csak nem sikerül a csökentett mód elővarázsolása a boot során (Win7).
nyomom mint állat az F8-at, de csak a boot options jön elő (vinyók sora) utána meg hiába nyomom... (user error).
Display Driver Uninstaller betárazva, de ugye az csak csökentett módban törli a régi drivert.
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Win10Pro-n,azonos tulajdonságok(FHD 1920x1080p60Hz)mellett,kiterjesztett asztal-módban hajtott,új,pár hetes konfiguráció.19.5.2 driver. Minden egyes alkalommal,a Win indulásakor az asztalon értesítésként jelenik aeg a RadeonSettings: "Default Radeon WattMan Settings, has been restored due to an unexpected system failure. A WattMan-ban semmi sincs "húzva,minden oda van állítva,ahogy felment a szűz telepítéskor a driver. A pontos konfig az aláírásomban, a VGA egyébiránt egy Sapphire RX570 Nitro/OC 4GB.
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
savior
senior tag
Helló.
Én olyat szeretnék csinálni, hogy csak a játék képét rögzítse a program. Pontosabban nem is a rögzítés a lényeg, hanem hogy streamelje közben. (restream.io-ra)
Több programot is próbáltam, ami tud ilyet, de mindegyikkel iszonyat mód szaggatott a felvétel (a játék közben simán futott).
A Radeon Relive-al jó a felvétel, csak azon meg nem találok ilyen funkciót.
Hogy lehet vele megoldani? mert a régió lejátszása funkciót próbálgattam, csak az nem éppen ezt csinálja.
Vagy nem tudjátok mi lehet az oka, hogy más programmal kegyetlenül szaggatnak a felvett/streamelt videók?
Phenom II x4 3.2GHz, 4GB ram, RX460 4GB videókártya, és a Warhammer: Chaosbane-el próbáltam.OBS-el pl az a helyzet, hogy amíg nem aktív a játék ablaka, addig tökéletes a steam/felvétel sebessége, de amint kiválasztom, hogy az az ablak legyen aktív elkezd szaggatni. Szóval amíg nem csinálok semmit a játékban, addig jó a sebesség. Szerintem valami beállításbeli hiba lehet, mert a játékban az fps végig 60 (akkor is amikor aktív az ablak és akkor is, amikor egy másik ablak aktív).
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
Remus389
veterán
Sziasztok van-e rendes Windows 10 driver Radeon 8490-eshez? Hátha valaki tud segíteni.
A youtube videóim kicsit mosottak, ennyi a baj.
-
Madmax81
aktív tag
válasz
Remus389 #37090 üzenetére
Szia
Ahogy nézem ez egy 2013-as kártya az amd hivatalos oldalán is csak win8 32bit támogatást igér
1956-2010 07.22 Varga László
-
AtHoS
nagyúr
Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition 19.6.1 [link]
Support For
- Microsoft® Xbox Game Pass for PC
Fixed Issues
- AMD Link virtual or external game controllers may not function on some installs of Radeon Software.
Known Issues
- Radeon ReLive streaming and uploading of videos and other content to Facebook™ is currently unavailable.
- ASUS TUF Gaming FX505 may experience discrete GPU connection issues with devices disappearing from device manager when the system is idle.
- Performance Metrics Overlay and Radeon WattMan gauges may experience inaccurate fluctuating readings on AMD Radeon VII.
- ACER Swift 3 with AMD Ryzen Processor may experience system instability when upgrading to Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.6.1 using the Custom Clean Installation option.Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
-
Impair1980
aktív tag
Az asztalon a jobb egérgombos beállításokv elírás hiba mikor lesz kijavítva? A 19.4.1-be még jó volt!
[ Szerkesztve ]
-
huskydog17
addikt
Megnyitottam a RadeonSettings-et és máris jelzett az ESET, hogy tiltott URL-re akar csatlakozni. Mondom WTF:
Másnál van/volt ilyen? Ez egy false positive lenne az ESET részéről vagy történt valami incidens az URL-el ami miatt listára került?
ESET szerint kéretlen alkalmazások tiltólistáján van a két URL. Na szép AMD!
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Nyethuszar
tag
válasz
huskydog17 #37097 üzenetére
Ugyan ez volt Nálam is pár hete. Nem foglalkoztam vele.
Tedd Te is azt.
Valószínű fals riasztás, szokott az Eset olyant..
( Pl a WarThunder Ground Forces PH oldalára is.. )[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
huskydog17 #37097 üzenetére
A legnagyobb probléma itt az, hogy már maga az Eset egy kéretlen alkalmazás, nem az AMD-vel van baj...
[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
huskydog17
addikt
válasz
Nyethuszar #37098 üzenetére
OK köszi!
LamerGyuri: Ebbe ne menjünk bele, egyszerűen nem értünk egyet ebben.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- OLED TV topic
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Asus Xonar U5 hangkártya
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- [Re:] Rárúgta az ajtót a belépő kategóriára a Poco M3
- Autós topik
- Asustor NAS
- [Re:] [joghurt:] Visszanyal a fagyi
- További aktív témák...
- PÉNZTÁRCA KÍMÉLŐ ÁRON ELADÓ 7.GENERÁCIÓS 17 COLOS HP LAPTOP GARANCIÁVAL!!!
- MEGFIZETHETŐ ÁRON ELADÓ DOBOZOS ÚJ GYÁRTÓI GARANCIÁS 8.GENERÁCIÓS DELL XPS 9370 LAPTOP!!!!
- SZUPER ÁRON ELADÓ 8.GENERÁCIÓS HP PROBOOK 450 G6 /i7/16 GB/512 SSD+1TB HDD/NVIDIA MX 130/GARANCIA/
- IPhone SE(2020) 128GB Telenor! Bontatlan!
- Lenovo P51 / i7-7820HQ / Fhd Ips / 16 Gb / 512 SSD / M1200 / Hun Bill
Állásajánlatok
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy