Hirdetés
- [Re:] Mától érhető el a digitális jólét szoftver alapcsomag
- Facebook és Messenger
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Bittorrent topik
- Linux - haladóknak
- Microsoft Outlook topic
- Adobe Photoshop
Hozzászólok Aktív témák
-
Pityu.
veterán
Én is pont a legújabb driverek után érdeklődök,hogy milyenek,nekem még a 19.10.1 van fent Néha játszogatok ezzel azzal de már korán sem annyit mint réges régen.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
RX5700XT-re, legfrissebb driverrel van kötve 3 azonos monitor és egy tv. Szeretném a 3 monitort eyefinityvel összekötni és a tv-t különálló kijelzőként hagyni. Van erre valahogy lehetőség?
Netet túrva olyat találtam, hogy a CCC.exe-t kéne futtatni, amiben lesz advanced beállítási lehetőség, de ez hibaüzenettel nem akar elindulni.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
beef
senior tag
válasz
Hegyirabló #37555 üzenetére
Nyugodtan törölheted, oda bontja ki a drivereket. Telepítés után semmi szükség rá.
-
TIT
veterán
Nekem az 1Mb.
-
AtHoS
nagyúr
Megjelent a Radeon™ Pro Software for Enterprise 20.Q2
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
-
dargelot
senior tag
Sziasztok, sajna jobb helyet nem találtam hogy megkérdezzem, s mivel a FreeSync a VGA tulajdonsága, ezért itt kérdezem.
Van-e valami hivatalos software amivel le lehet ellenőrizni, hogy a FreeSync működik?
Sajna monitor saját menüje nem méri az aktuális Hz-et.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
dargelot
senior tag
Reméltem, hogy 2020-ban van hozzá hivatalos demo, de sajna még mindig ott tartunk, hogy játékban kell figyelgetni, vagy az Nvidia Pendulum demóját felrakni.
Több mint egy éve jött a hír, hogy majd az új demóprogram, de azóta is csak jön...
-
Solyom2
újonc
Sziasztok!
Hosszú lesz a probléma leírás, remélem sikerül érthetően megfogalmaznom.
Specifikáció:
Windows 7 Ultimate SP1
AMD R7 360 2GB
Márciusban frissítettem a Radeon Software Adrenalinra és a 20.2.1 driver verzióra. Ezután vettem észre egy olyan hibát, hogy World of Tanks (vagy Warships) játék közben rendszeresen leállt a gép, Kernel_inpage_error kékhalál üzenettel.
Utána olvasgatva driver frissítést javasoltak, ezt meg is tettem 20.4.1 verzióra. Ez eddigi tesztelés alapján ezt a hibát meg is oldotta.
Viszont szeretek régebbi játékokkal is játszani, amelyek nem tudnak a képernyőm optimális 1680x1050 felbontásában futni, (Panzer General 2, Combat Mission Barbarossa, Combat Mission Afrika Korps, Steel Panthers, talán ismerősek).
Legutoljára ezeket még az új Radeon Software telepítése előtt próbáltam, így sajnos nincs összehasonlítási alapom, de hardver részről gond nélkül futniuk kéne.
Ma azt tapasztaltam, hogy a színek teljesen meghülyültek a CM Barbarossa játékon belül, kékes, zöldes, sárgás, vöröses árnyalatú az egész . Mutatnék róla képet, de mikor képernyőmentést csináltam, kiderült hogy a printscreenelt fotón minden szín tökéletes. Szóval ez a hiba valahogy csak "közvetlenül" jelentkezik. Közben az is feltűnt, hogy az asztalon minden programindításkor összekeverte az ikonokat, úgy vettem észre mindent lejjebb mozgatott.
Windows eszközkezelőn belül csináltam egy driver verzió visszaállítást 20.2.1-re, a hiba ugyanúgy fennállt. Eszközkezelőn belül ismét frissítettem, a 20.4.1-re, és hirtelen megoldódott a hiba.Újraindítottam a gépet, hogy biztosra menjek, első indításra Barbarossa hiba nélkül ment, utána az Afrika ugyanezzel a szín hibával. Panzer Generalt indítva ugyanezt láttam. A feladatkezelőben kutatva észrevettem egy Radeon Setting Source Extension sort, amiből úgy néz ki minden programindításkor egy újabb indul el. Ezeket leállítottam, Panzer General most hiba nélkül megjelenik, Barbarossánál ugyanaz a hiba. Néha programindítás után ismét megjelenik ez a Source Extension, de máskor nem.
Közben az ikonok átrendezgetését legalább befejezte ha elindítottam valamelyik programot.
Gondoltam arra, hogy a GPU méretezés beállításán függ a dolog, ezt ugyanis bekapcsoltam, de úgy vettem észre ettől függetlenül jelentkezik a hiba.Tudtok segíteni? Elég idegesítő, mert úgy hiszem csak a drivernél van valami gond, de már csak szívok vele jó ideje.
Köszönöm előre is!
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok! Radeon beállításoknál érdemes bekapcsolni a "hbcc memória szegmens" nevű opciót? Konkrétan nem tudom mi ez, évekig Nvidia karim volt és most sok az újdonság így elsőre.
-
DjMayaBoy
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy volt feltelepítve radeon 6750-hez catalyst. Magyar nyelvű volt. Driver boosterrel ráfrissítettem. Azóta angol nyelvű lett. Mindent próbáltam: uninstalláltam és újraraktam, amivel előtte használtam és magyar volt, de nem okés. Uninstall után töröltem a mappáit is. töröltem uninstaller programokkal is, de csak angol. Valami ötlet?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
WongFeiHong #37567 üzenetére
AMD Radeon RX Vega 64 végre köreinkben - A memóriamenedzsment megoldása
Én nem kapcsoltam be
DjMayaBoy
Milyen verziót telepítesz fel?
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 7770 OC 1Gb (GV-R777OC-1GD) Rev. 2.0 vga-m.
Ezt szeretném HDMI-n keresztül összekötni a tv-mmel.
A tv egy első szériás Samsung LED tv, pontos típust majd csak este fogok tudni mondani.
Viszont a bekapcsolást követően a tv nem lát jelet. 4 HDMI csatlakozó van, de egyiken sincs jel.
Még drivert sem tudtam telepíteni a gépre, mert a BIOS-t sem látom, nemhogy a windowst.
Win 8.1 64bit van fent, bár kétlem, hogy ez releváns, valamint előtte minden jó volt a gépben és most is.Van ötlet esetleg?
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
R3nts
senior tag
Szép napot Mindenkinek!Kiterjesztett asztal-módban azonos felbontásokon használok TV-t,és monitort évek óta.Mindkettő HDMI kapcsolattal. A 20.2.2.-es Adrenaline drivert lefrissítettem ma a 20.4.2-re,mert bár pár hetes driver,de ezidáig csak opcionális státusza volt,mától ajánlottként jelezte a Radeon Software. A gondom az, hogy a TV-t nem engedi átkapcsolni (az az 1. megjelenitő) YCbCr 4:4:4 formátumból RGB 4:4:4 Pixel Format /Standard Full RGB formátumba. Semmilyen beállitásokon nem változtattam,nem tiszta telepités volt,hanem Az Adrenailine-on belül frissitettem,beállitások megtartásával,semmibe sem lett belepiszkálva... MPCHC-t használok MadVR-rel filmezésre, a TV-n.
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
FragMaster
addikt
[link] 20.5.1
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Solyom2 #37573 üzenetére
Igen, megfelel törlésnek
Ilyenkor nem ráfrissít, hanem újként rakja fel. Közben kint van opcionálisként 20.5.1 verzió a driverből és w10-et is lehet már frissíteni 2004-es verzióra
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pityu. #37575 üzenetére
3 napja jött ki, főként W10 2004 támogatással, de biztos van ezzel is probléma. Én 2-3 3D-s alkalmazást futtatok néha, azok sem mostani címek, eddig azon kívül, hogy frissíteni kellett az OverDriveNTool programot - mert AMD megváltoztatta az egyik driver összetevő fájl nevét - nem akadtam különösebb hibába. De ugye én csak 1 vagyok a sok közül, ráadásul nem egy intenzív széleskörű 3D felhasználással
-
Bence0421
csendes tag
válasz
Dr. Romano #37169 üzenetére
20.2.2, még mindig nem.
-
_DiEGO_
őstag
Adrenalin 2020 Edition 20.5.1 javítások:
APU egységek terén a Kabini/Temash modellektől felfelé minden modernebb GCN alapú asztali és mobil APU egység támogatása megoldott, beleértve a legmodernebb VEGA iGPU -val szerelt asztali- és mobil termékeké is.
- A Radeon Software esetenként összeomlott vagy kifagyott a Hybrid Graphics alapú rendszereken
-Néhány játéknál az indítást követően fekete képernyőt tapasztalhattak a felhasználók, erre pedig egy rendszer-újraindítást adott csak megoldást
- Az AMD Link véletlenszerűen lecsatlakozott bizonyos esetekben, de ez már a múlté
- Feladatváltás alkalmával a Destiny 2 fekete képernyővel térhetett vissza vagy kifagyhatott
- Overwatch alatt egy csatához való csatlakozáskor fekete képernyőt vagy összeomlás jelentkezhetett
- A Radeon RX 5700-as videokártyák esetében a Performance Metrics Overlay hibás memória-órajelet mutathatott
- Azoknál a Hybrid Graphics alapú rendszereknél, ahol Radeon RX 5500-as sorozatú videokártya teljesített szolgálatot, driver telepítése közben kékhalált lehetett tapasztalni
- Az Instant Replay és a Desktop Recording funkciók engedélyezésekor magas memória-foglaltságot lehetett tapasztalni, miután a kijelző alvó állapotba vonult
- A Geekbench 5 Vulkan tesztjét futtatva fekete képernyő vagy TDR jelentkezhetett
- Legaue of Legends alatt feladatváltás után apró akadozásokra lehetett felfigyelni bizonyos konfigurációknál.
- A Sniper Elite 4 esetenként tálcára kerülhetett a Radeon Software Overlay aktiválásakor
- A Radeon Software alapértelmezett profilja érvénybe léphetett, amennyiben a játékprofilra többször rákattintottak, méghozzá egymás után, gyorsan
- Grand Theft Auto 5 alatt aktív Radeon Boost támogatás mellett hibás fénymegjelenítést eredményezett egy hiba, ha mozgattuk az egeret
- Shadow of the Tomb Raider alatt aktív Radeon Boost mellett textúrahibát lehetett látni a jobb alsó sarokban, ha mozgattuk az egeret
- A Red Dead Redemption 2 nem indult el egyes Hybrid Graphics rendszerű konfigurációknál
- A Radeon VII sorozatú videokártyáknál a memória-tuningot esetenként nem alkalmazta a rendszer
- A Radeon Software Upgrade Advior fülénél „Unable to get requirements” hibát produkálhatott a rendszer
- A GPU Metrics funkció egyes esetekben nem töltődött be a Radeon Software teljesítményfülénél
- A Star Wars jedi: Fallen Order és a Control esetében aktív Radeon Anti-Lag támogatás mellett alkalmazás-fagyásra kerülhetett sor
[link]
Most elég sok javítást volt, dolgoztak a srácokMindenki attól különleges, hogy különböző! Szerencsére nem vagyunk egyformák , mások az ízléseink és az értékrendünk.
-
Exelsior
senior tag
Sziasztok.
Adott egy 144hz-es Acer ed273urp Freesync-es monitor és egy Asus Strix RX 5700.
Legfrissebb adrenalin driver van fent de a régiekkel is csinálta.
Egyes játékokban villódzik a kép. fortnite,warzone,AC origins, stb. ilyen screen flickering.
másnál is előfordul még mindig? azt hittem az AMD ezt kinőtte már.
Valaki meg tudta ezt oldani?
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UE55MU8002TXXH Ultra HD Smart TV/Samsung Galaxy S10+ ,Samsung Odyssey G7 C27G75T,Asus rog strix b450-f,Ryzen 3600,16GB Hyper X Predator,Asus Rog Strix RTX 2060, phanteks eclipse p350x rgb,Asus tuf gaming k7,Asus ROG Strix Evolve/PS5
-
zolisx4
őstag
válasz
Exelsior #37583 üzenetére
Nem tudom de nekem sem jó valami, vagy a vga kártyám vagy az alaplap vagy driver nekem játék közben kifagy simán,és borzasztó zaj jön a fülesbe,semmire nem reagál csak ha kinyomom a gépet onnan megint jó minden,egy darabig jó lehet 2 napig,de lehet 20 perc.
A hibát elő idézni semmivel nem tudom csak a játékban.Eredeti játék SnowRunner eddig nem volt gond ,töröltem drivert,úgy raktam a legújabbat . Az alaplapom ledje fagyáskor 04 hibakódot ír Gigabyte Z390 Aorus Ultra.
Valakinek volt hasonló ?? -
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
Másik tápegységgel kipróbálva,nem ez a hiba.
VGA másik gépben kipróbálva,nem az rossz.
Alaplap,memória és még a win 10 lehet -
mzso
addikt
Helló!
Hogy rakok fel egy működő RX 580 drivert Windows 8.1-re? Win7 kompatibilitási módban futtatás nem segít, úgy néz ki.
-
RoliHero
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy minden játék ami a gépemen van(bf5,wwz,sc2,csgo) elindítás után vagy kifagy és kilép magától vagy pedig újraindul a gép.
Azt gondoltam, hogy a 20.5.1-es driver a baj...DDu val leszedtem, feltettem a 20.4.2, utána a 19.12.1-et.
A hiba megmaradt.2 napja tettem újra a win 10-et eredetiben a legújabbra.
Teljesen tanácstalan vagyok
Valaki esetleg tudna segíteni mi lehet a baj?
Windows hiba lehet?Az van, ami van!
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, Soundplate, Hangprojektor
- [Re:] Samsung NP nc10 plus 10"-os netbook kiárusítás!!!
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Mától érhető el a digitális jólét szoftver alapcsomag
- [Re:] Acer Aspire One D270
- [Re:] Samsung Galaxy Fit 2 - az edzőn sok múlik
- [Re:] Xiaomi Mi Box S: butából okostévét, jó áron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- [Re:] - Gianni bazárja 2017 - GTX 1060/1070/1080 AKCIÓ csak a készlet erejéig raktárról -
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest