Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Invitel (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Aliexpress tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- Súlyosan megkérdőjelezték a Microsoft AI-irányelveit, csak a profit a lényeg?
Új hozzászólás Aktív témák
-
E770
senior tag
válasz
InfiniteReality #15901 üzenetére
köszi, ott én csak manuális, konstans fordulatszámot találtam, de
hőmérséklet függvényében való megadást nemmilyen külső program lehet? használt valaki ilyet?
-
scope2007
addikt
válasz
InfiniteReality #15901 üzenetére
az AMD OverDrive-ot nem csak akkor lehet telepíteni, ha a procid is amd?
KTM CHICAGO DISC 291 + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDI Monster KIT off
-
Crossfit007
senior tag
Válaszolnátok nekem arra, hogy a CF-et hogyan lehet letiltani GTA4-ezés erejéig 6990-esen???
Köszi!!!!! -
carrot
tag
Van egy ilyen bajom. Tehát vadi új s205,Nem tudom, h a driverem (11.11, E-350hez, mert E-450 apu nem volt fenn az amd oldalán) nem jó hozzá, v vlmi más, kérdeztem máshol is, de nem tudom még az okát! Köszi!
-
potyi23
senior tag
válasz
Motion_Blur #15898 üzenetére
11.11 c -t hasznalhatom Win7/64 ,Ati 6850 esen ?
-
InfiniteReality
őstag
válasz
carrot #15905 üzenetére
carrot (#15905)
Az AMD oldaláról nem lehet mobil gépekhez drivert leszedni. Mindig a laptop / netbook / notebook gyártói oldaláról kell letölteni.
Itt van kettőnek a linkje a Lenovótól, ezeket próbáltad? A kettő között nem tudom mi a különbség...
http://download.lenovo.com/UserFiles/Driver/en/Downloads%20and%20Drivers/S205/IN1VDO64WW5.exe
http://download.lenovo.com/UserFiles/Driver/en/Downloads%20and%20Drivers/S205/IN1VDO64WW6.exe
potyi23 (#15906)
Biztos használhatod, kérdés érdemes-e a normál 11.11-ről frissíteni.
Ha a 11.11a, b, vagy c leírásában találsz olyan problémát, amire ez megoldást nyújt, akkor érdemes a c-t feltenni, egyébként nem feltétlenül, mivel ezek kiadásközti béta driverek.
A 11.12 végleges ezeket mind tartalmazni fogja.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
carrot
tag
válasz
InfiniteReality #15907 üzenetére
Hát pedig éppen most tettem fel másodszorra az amd oldaláról az E-350hez (noha ebben E450 van) való drivert, és most sikerült. Felismerte szépen a Radeon 6320 kártyát. Próbáltam a linkelt drivereket is, azokkal nem működött. Na mindegy, köszi azért, most már megoldódott.
-
carrot
tag
válasz
InfiniteReality #15910 üzenetére
E250S? az meg mi? Egy Lenovo S205 note/netbookról van szó, E450 AMD procival.
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ezek szerint nagyon jól sikerült az a 11.11, ha már c is van belőle
-
-
eladohardver
őstag
válasz
aki netán nem bízna meg guru3d ben, annak itt az amd oldalról a 11.11c
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Tessék jönni ET-zni! \connect et.sytes.net COD szerverek: https://cod.g-shoots.hu
-
TIT
veterán
4770-re jó a 11.11c?
-
AtHoS
nagyúr
Nocsak, mik nem készülnek. Azt hiszem mindig lesznek elégedetlenek és egyben lelkesek, hogy az elégedetlenségüknek megpróbáljanak véget vetni: Egyéni alkalmazásprofilok érkeznek a Catalyst driverekhez
Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
-
InfiniteReality
őstag
válasz
carrot #15911 üzenetére
Bocs, S205S. Szóval a Lenovo oldalán van S205 és S205S is. Nemtudom mi a különbség a kettő között, de lehet a Tiéd az S végü... és az (ha mások a driverei mint az S nélkülinek) lehet megy.
Igazából a legjobb ha a gép tipusát ütöd be, akkor tuti jó drivereket ad ki (quick path).http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
Dracula
senior tag
Hali!
Tegnap cseréltem le egy 8800GT-t egy 6950-re. Felraktam a 11.11-et, és azóta nem fut a CCC. Pl. jobb gombbal az "About" egy ilyen hibával száll el:
Maga a CC be se jön...
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
Talán egy NET framework 3.0 - 3.5 kihuzna a csávából...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Dracula #15922 üzenetére
Amit én régebben olvastam a témában, ott ajánlották a .NET4 és CCC teljes leszedését, majd restart után .Net4 és ismételt restart után CCC telepítés
Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Dracula #15925 üzenetére
Szerencsémre Én még nem szívtam .net problémával, így sajnos gyors megoldásban nem tudok akkor segíteni.
Csak amit neten esetleg találok infót róla, ami mint látjuk vagy működik, de inkább nem.Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"
-
Mifune
csendes tag
Sziasztok.
Van egy HD6870-es win7 64-el. Rendszeresen frissítettem a catalyst, de kiderűlt, hogy még mindig a 11.5 verzió volt fent, a display drivert nem telepítette, csak a többi dolgot.
Mondták, hogy Driver Sweeper-el szedjem le, és azután fel fog menni a legujabb. Leszedte, de az új drivert már nem tudtam felrakni, mert ezt írja:
No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your AMD hardware.
Próbáltam a amd driver downloader-el is , de semmi.Régeben volt fent a gépen egy common cleaner, és valószínűleg az pucolhatott le valamit, ami kellene a catalystnak. Lehet-e ezt javítani valahogy, mert nem tudok most új win-t felrakni, és nem is szeretnék, mert túl sok a munkámmal kapcsolatos dolog veszne el?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Mifune #15927 üzenetére
Ott szokták elszúrni a dolgot, hogy az AMD/ATI driver normál uninstallja nélkül eresztik rá a driversweeper és társait, ami bizony nem tesz semmi jót.
Amit talán most tudsz tenni:
- a telepítő kibontotta magát valahova a winyódra (alapértelmezetten OS partíció AMD/ATI mappa és ebben egy verziófüggő almappa, amiben megfelelő könyvtárszerkezet jött létre)- eszközkezelőből kézzel frissíted a meghajtóprogramot az előbbi könyvtárszerkezet megfelelő mappáját megadva (packages\drivers\display\...), így lesz fent egy driver a vga-hoz.
- restart
- ezután vezérlőpult programok leszedésénél lekapod az AMD catalyst Install manager-t, amiben kijelölöd az összes VGA-hoz tartozó összetevőt, így le lesz szedve rendesen
- restart
- Ezután elviekben mehet fel a legújabb (vagy amit éppen telepíteni szeretnél) meghajtó.Mivel úgy látom bizonytalan vagy, nem is javaslom, hogy az utolsó lépés előtt csökkentett módban indítsd el a driversweeper és társai prg-ot a maradék leszedéséhez, majd utána OS restart most már rendes módban és jöhet az utolsó lépés.
Mod: 1-2 restart kimaradt
[ Szerkesztve ]
-
Mifune
csendes tag
Köszönöm a segítséget.
Odáig jutottam, hogy eszközkezelőben az illesztő program frissítésénél kézzel kikerestem a C/ATI/Support/11-11_vista64_win7_64_dd/Packages/Drivers/Display/W76A_INF/B127441 mappát, ekkor azt írta, hogy a legfrissebb illesztő progi van fent.
Aztán rányomtam, hogy keresen a gépemen, ekkor frissítette, majd restart után ujra lett driver a gépen, csak ez megint 11.5.
Bementem a programok leszedésébe, és ott az összetevők kiválasztásánál van AMD APP SDK, HDMI/DPI Audio, és Catalys Control Center, de nincs Display Driver, pedig most van.
Tehát megint ott tartok, ahol kezdtem.
Most jön az, hogy csökkentett módban Driver Sweeper-ben kipipálom a AMD-Display-t, majd rányomok a Clean-ra. És megin nem lesz dd. -
Daniford
tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem. Gondban vagyok az új driverek telepítése után. Eddig a catalyst 11.7-es drivert használtam HD5870-es kártyához win7 64bit alatt. Az eddigi 11.7-es driverrel soha nem volt gond.
Most, hogy megpróbáltam frissíteni 11.11c-re a kártya 2d-ben nem megy vissza takarékos üzemmódba hanem 400/300-on ketyeg feleslegesen. Mit csinálok rosszul? A régi 11.7-est vezérlőpulton keresztül leszedtem-újra indítottam és telepítettem a 11.11c-t.
A kérdésem az lenne,hogy miért van ez így. Vagy valaki írja le nekem részletesen,hogy hol hibázhatok???
Segítségeket előre is köszönök!! -
Daniford
tag
És hozzá tenném,hogy a 11.7-es driver fölötti verziók sem működnek mert ugyanezt a hibát generálják!
-
eladohardver
őstag
-
Daniford
tag
válasz
eladohardver #15934 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Hibátlan, működik minden. -
Dracula
senior tag
Úgy néz ki reinstall lesz, tegnap órákon át próbáltam megcsinálni... Nem sikerült.
A másik itthoni gépen egy alaplapi AMD 4250 van (880G chipset), és ott megnéztem, hogy a 8.7x-es driver-es CCC a 2.0.... os .NET-et használja, ott elindul és fut. Amúgy nálam meglett, hogy ez a file a hibás:PresentationFramework.dll
Csak ebből több is van, és a Win7 helyreállítás (sfc /scannow) sem tudta helyreállítani...
Üdv!
-
Raidon
senior tag
Sziasztok! Kérdésem lenne a nagymesterekhez
1 héten belül cserélődik a Sapphire VaporX 5770 em egy MSI 6850 OC Power edition-re.
Kérdés az lenne hogy a drivert elég leszedni a gépről mielőtt az új kártya bekerülne vagy lényeges megtenni ilyenkor egy win7 reinstall?"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
InfiniteReality
őstag
válasz
_DiEGO_ #15938 üzenetére
(#15937) Raidon
_DiEGO amit javasolt hibátlan megoldás. De egyébként 5770-ről 68xx-re átállás nem fog valószinüleg túl nagy gondot okozni a drivernek. Azt is megteheted, hogy csak kicseréled a két kártyát és UTÁNA felteszed a 11.11-et (és mindent engedj települni).
[ Szerkesztve ]
-
Raidon
senior tag
válasz
InfiniteReality #15939 üzenetére
Most is 11.11 van fent. De akkor szedjem előtte le? Catalyst uninstallal és utánna újra tegyem fel?
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
InfiniteReality
őstag
válasz
Raidon #15940 üzenetére
Saját véleményem az, hogy nem feltélenül szükséges, de tényleg ez a legjobb megoldás. Elvégre atiról cserélsz atira. Bár az is tény, hogy az ati driverei elég furcsán viselkednek bizonyos helyzetekben, hallgass ezesetben a többiekre, és ne rám
UninstALL, kártyacsere, 11.11 vissza, teljes telepitéssel.
-
Raidon
senior tag
válasz
InfiniteReality #15943 üzenetére
Okés hát pénteken jön aztán kiderül minden
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
vendettta
tag
A bf3 a legújabbal sokkal jobban szalad mint a kettővel azelőttivel!
A stílusomon senki ne próbáljon meg csiszolni, ha eddig nem sikerült senkinek...nektek sem fog:)
-
eladohardver
őstag
válasz
vendettta #15946 üzenetére
11.12-vel?
(#15945) ALONSO11: Uninstall majd restart, driver sweeper, majd reinstall driver esetleg segíthet.
->ezt minden 10. hsz be bekéne írni
a fele hiba szvsz ezért van atival... mert h nem szed le mindent az uninstaller.
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Tessék jönni ET-zni! \connect et.sytes.net COD szerverek: https://cod.g-shoots.hu
-
lsc
nagyúr
-
InfiniteReality
őstag
válasz
eladohardver #15947 üzenetére
Nekem nincsenek ilyen hibáim az ATI-val. Nem kell leszedegetni semmit
Ha jön friss driver, rátolom, s minden működik rendesen.
-
polonic
félisten
válasz
eladohardver #15947 üzenetére
Vagy pont azért van, mert ilyen hülyeségeket csinálnak az emberek.
Az AMD ajánlását kéne követni a telepítésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jobb üzemidőt hozhatnak az idei Galaxy Watchok
- Politika
- Invitel (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Frankenstein GTX 970
- Új Nvidia Gigabyte Geforce Rtx 3060 Ti Gaming OC 8GB (rev. 1.0)
- CONNECT 3D ATI RADEON 9550 256MB AGP
- ASUS Rog Strix RX5700XT 8gb Gaming videkártya eladó (ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING).
- GIGABYTE GeForce RTX 2070 White GAMING OC 8GB GDDR6 256bit Videokártya eladó, a kártya újszerű áll..
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest