Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
őstag
Sziasztok innen irányítottak át ide...
Szóval frissítettem a 12.1-re és ezt kaptam hálája jeléül
majd zack kolléga mondta, hogy töröljek:
"Először is a driver telepítőt indítsd el majd uninstall. Újraindít. Utána a cleaner elindít, és minden bejegyzést amit talál, törölhetsz. Ha van fent Catalyst Application Profile (CAP) akkor legelőször ezt távolítsd el, majd indítsd újra a gépet, és csak ezután töröld a drivert."Jelenleg a CAp-okat már leszedtem és most az uninstall-nál tartok amiknél pipa van azokat szedjem le ?
Egyszer már ráfáztam ezzel...újra kellett rakni a wint
az oka:
frissítettem, gondoltam semmi gondom nem lehet erre bf3 multiban kijönnek csíkok vagy befagy...semmi órajel emeléshogyan tovább ?
előre is köszi, asuspc96
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
12.2 preview driver feltéve/tesztelve: hibátlan, stabil működés HD5850-nél.
-
norbi0604
aktív tag
válasz scope2007 #16553 üzenetére
Mivel már bele van integrálva a CCC-be (ez a régi neve ugyebár, vaóljában a hivatalos elnevezés "AMD VISION Engine Control Center" lett) az összes szükséges driver és nyelvi csomag (mind a 2 tartalom közül opcionálisan lehet választani a telepítőben), ezért feleslegessé vált a külön letölthető tartalom. Legalábbis gondolom én, hogy ezért nincs már ilyen, aztán nem biztos, hogy így is van.
[ Szerkesztve ]
-
Spam123
tag
Üdv.!
6850-hez Win7 x64-hez melyik a legstabilabb driver jelenleg? Sok helyről hallani, hogy 12.1 eléggé sokat hibázik.
Melyiket érdemes felrakni?
-
Vasinger!
nagyúr
Erről a driverről mit tudtok? Stabil? Elvileg ez a leggyorsabb, kérdés mennyit buheráltak benne..
-
huskydog17
addikt
A mai napon kipróbáltam élesben a 12.1 WQHL driver-t 64 bites Win 7-en. Az eredmény pedig nagy csalódás negatívan, ugyanis az új driver szinte játszhatatlan lett a Driver San Francisco! A 11.11 WHQL tökéletesen vitte, viszont a 12.1-el rengeteg textúrahiba van, ráadásul a játék sebessége is sokat esett.
Nagyon remélem, hogy ezt a hatalmas malőrt javítani fogják és a következő havi driver-ben már normálisan fog futni újra a game!Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám Counter Strike Source alatt: 10.11-es Catalyst-el 180fps em volt, frissítés után az új 12.1-es verzióval 80fps-em lett Tud valaki ebben segíteni,valami beállítás hibádzik vagy mi lehet a gond?
Konfig:Gigabyte GA-M56S-S3/AMD Athlon X2 7850 CPU /ATI Shapire Radeon HD3850 512 VGA/,4x1gb/800 Kingston DDR II ram,Win7
Habár nem nagyon zavarna mert visszarakom a régit,de azért ami frissebb csak jobb! Vagy nem?
Köszi a segítséget. -
huskydog17
addikt
Hajjaj, ahogy itt olvasom, ez a 12.1-es Catalyst kicsit félresikerült, ugyanis elég sok játéknál okozott hatalmas sebességvesztést!
Szerintem én is visszarakom a 11.11-et. Azért nagyon kíváncsi volnék, hogy vajon mi történt ennél a driver-nél, mit változtattak meg benne, hogy sok játéknál a töredékére esett a sebesség.[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
asuspc96
őstag
válasz huskydog17 #16565 üzenetére
Szvsz jobban teszed, ha hozzá se érsz....
Én nagyon megszipkáztam vele...és friss win7-en is ki lett próbálva de nem segít...
11.11+11CAP3 és egy életen át jó kezekben leszelasuspc96
-
huskydog17
addikt
válasz asuspc96 #16566 üzenetére
Éppen ez az, hogy most még a 12.1 van fent. Itt írtam róla.
Utólag látom, hogy nem csak annál az egy játéknál történtek nagy visszalépések, hanem sok más játéknál is. Ilyet eddig még nem láttam, valamit nagyon elszúrtak.
Amúgy mi az a CAP3? A 11.11 WHQL-t tuti vissza fogom rakni, de nem tudom mi az a CAP3.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
ThodEE
őstag
válasz huskydog17 #16567 üzenetére
CF rendszernál gyorsít adott programoknál a CAP
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
ThodEE
őstag
válasz huskydog17 #16569 üzenetére
nemtartom valószínünek
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
Raidon
őstag
Én simán rátelepítem... leszedi az előzőt felteszi az újat.
Semmi bajom sincs vele ezzel a módszerrel. Nem vok híve az ilyen Driver Sweeper-nek.
Volt olyan amikor azt is leszedte amit nem kellett volna..."A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
huskydog17
addikt
válasz huskydog17 #16567 üzenetére
Na, visszaraktam a 11.11 WHQL csomagot és voálá, a Driver SF olyan gyönyörűen megy 60 FPS-el, hogy öröm nézni na és persze kocsikázni. A textúrahibák szintén eltűntek. A 12.1 esetében aktív V-Sync mellett a játék teljesen játszhatatlan volt, na meg ugye a tetemes mennyiségű textúrahiba is tovább rontotta a nagyon rosszat.
Csak gondoltam beírom talán valakinek még jól jön ez az infót. Tehát akinek gondjai vannak Driver SF esetében, annak mindenképp a 11.11-et ajánlom![ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
-
scope2007
addikt
válasz huskydog17 #16572 üzenetére
tényleg vicc ez a driver... lassan ráírják minden játék dobozára hogy melyik vga driver ajánlott hozzá
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
tokand
tag
Nekem tökéletesen működik a 12.1-es driver.
Gyorsultak vele a játékok, textúrahiba sincs. A Driver SF is tökéletesen fut.
Egy sima 5850-es kártyám van, win7 64 bittel.
Szerintem jó lett ez a 12.1 nagyon. -
norbi0604
aktív tag
És ennek az "AMD Catalyst™ Application Profiles"-nak van valami beállítási felülete? (Akár CCC-n belül, vagy egyénileg?) Vagy csak feltelepítem a legújabb kiadást és annyi? Nem kell nyúlni semmihez? Single kártyám van, tehát nincs CF.
-
huskydog17
addikt
válasz tokand #16575 üzenetére
LOL, egy 5850-el persze, hogy jól megy, még a 12.1-el is, pláne, hogy a Driver SF egy bitang gyors motort kapott. Az érdekelne, hogy 11.11 alatt és 12.1 alatt hány FPS-t produkál. Többen panaszkodnak itt a fórumon, hogy több játék alatt a töredékére esett a sebesség, ezt én csak megerősíteni tudom.
Lehet ,hogy nálad most szépen megy mondjuk 60-nal, de lehet ,hogy eddig 160-al ment (csak mondtam egy számot).Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz huskydog17 #16580 üzenetére
Azt amit mondott az AMD megcsináltátok? Tehát a telepítés után reseteltétek a korábbi beállításokat? Erről írtam a hírben, hogy az új adatbázis ebben gondot okozhat. Pont olyasmiket, amiket tapasztaltok. Konkrétan a driver resetelés nélkül a régi adatbázis adatait keresi, de azt nyilván nem fogja megtalálni. Olyan lesz, mintha nem lenne a driver mellé CCC telepítve, sőt rosszabb, mert az adatbázist sem találja. Szintén nagy bajt jelent most bármilyen 3rd party program, mint például az ATI Tray Tools, mert olyan dolgokra kényszeríti a drivert, aminek a rutinját nem találja majd meg. Most annyira megváltozott a működés, hogy a 3rd party programokat is újra kell kalibrálni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
huskydog17
addikt
Nos, én mindent manuálisan állítottam be úgy a Catalystban, ahogy az korábban is volt, vagyis minden beállítás egyezett a régivel. Amúgy nem igazán értem az összefüggést, ugyanis az a beállítás, amit itt említesz, az CrossFireX-hez van, vagyis az én esetemben nem értem, hogy miért javítana a dolgon ha resetelem a gyári beállításokat. A másik dolog, hogy minek resetelni, ha alapból úgy települ fel az egész csomag, hogy minden default-on van?
Én csak simán az Express install-al felraktam az egész csomagot és kipróbáltam, a 11.11-nél is az alap, gyári beállításokat használom, sose kellett mókolni.Update: egy teljesen frissen telepített Win7-en miért keresne bármit is? Nem igazán értem. Milyen régi adatbázist keres és miért? Eddig csak annyi volt, hogy feltelepítetted a csomagot és kész. Ez most a 12.1-nél megint egy olyan dolog, mint anno a 11.4-nél (Mjolnir) volt, hogy teljesen az alapoktól írták újra az egészet?
tokand: Értem, kösz az infót. Ez esetben majd akkor teszek még egy próbát úgy, hogy megcsinálom azt a reset dolgot, amit Abu írt.
[ Szerkesztve ]
-
tokand
tag
válasz huskydog17 #16580 üzenetére
Szoktam nézni az fps számokat, és a 12.1-el minden játékban kb 10 fps-el több van.
Driver SF-ben is.
Az új nfs-ben is, az új assassin's creed-ben is, illetve az új cod-ban is, ja meg battlefield 3-ban is.
Ezekkel játszom amik újabb játékok.
De régebbi játékoknál is hozott pár fps-t.
Textúrahibát, fagyást meg ilyeneket nem tapasztaltam sehol. pedig húzva is van a kártya.
Bár én úgy tettem fel hogy újrahúztam az egész rendszert.[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
válasz tokand #16583 üzenetére
Én is egy letörölt leformázott SSD-re raktam a 12.1-et mondom így biztos jó lesz....
Erre majdnem kényszerzubbonyban vittek el, mert láttam, hogy jóformán semmit sem segít ha friss rendszeren van fent...
És voálá mégis "hibás" BF3 multiban olyan textura hibák voltak...
hiányzott néha a talaj... rossz helyen volt egy két minta... ugrált ide oda minden.... van textura nincs textura
Most újrahúztam a 12.1-es driver után a rendszert fel a 11.11b+11.11(12)CAP3 és semmi gondom...
Illetve van de annak végképp nem értem az okát...CCC-ben minden kimaxolva "minőség fül" felé...viszont BF3-ban 2xMSAA-t beállítom és leáll... A gép megy tovább de a játékból kilép és vissza se lehet bele lépni illetve be se lehet zárni
Csak újraindítással oldható meg, hogy a BF3 ne menjenNa erre mi fészkes fenét lépjek ?
Ha kell csinálok videót !
Előre is köszi, asuspc96
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem tudom hova írni a problémámat, itt hátha tudtok adni valami gyógyító driver beállítást
Sonic & SEGA All-Stars Racing játékom eszméletlenül akadozik 11.11-12.1 drivereknél.(Többit nem próbáltam, mert ezek jók BF3 alatt.(Legyen az low vagy high beállítás.Egyszerűen nem értem... Triple buffer-elést is próbáltam, csak rosszabb lett.Gépem az adatlapomon.
Tudtok valami megoldást? -
Löncsi
őstag
válasz asuspc96 #16590 üzenetére
A driver erőltetés felülírja a program viselkedését, okozhat gondot.
Főleg a mai modern, csili-vili megvilágítási modellre épülő motoroknál ezek a hagyományos, erőltetett algoritmusok sok esetben nem működnek. (de ez már jó ideje így van, lásd. Gamebryo, Unreal Engine 3).[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
cajn
tag
Melyik AMD VGA drivert ajánljátok játékokhoz?? Nekem most a 12.1 van fenn én mondjuk meg is vagyok elégedve vele.... De olvasgattam hogy régebbi verziókkal jobb is lehetne...
-
InfiniteReality
őstag
Ha nincs bajod semmivel, nem ajánlott a driverek cseréje. Csak azt javítjuk ami nem működik...
A driver upgrade persze a legtöbb esetben javasolt, hiszen hibákat javítanak ki vele. De ha Nálad minden rendben a 12.1-el, akkor maradj annál szerintem[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
cajn
tag
válasz InfiniteReality #16594 üzenetére
Hát eddig nem volt baj még GTA IV-nél sem ráadásul a kártya húzva is van a hozzátartozó CAP-ot érdemes felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest