Új hozzászólás Aktív témák

  • Több éve használtam utoljára a fusion programot, akkor még úgy működött hogy kiírta a futó programok listáját és ki kellett pipálni hogy melyikeket akarom bezáratni vele amikor rányomok a nagy gombra, aztán a játék végén a gomb újra megnyomásakor a bezárt programokat újra elindította.

    Most feltettem az új fusiont és hát jól megváltozott az biztos, úgy látom már nagy gombot se tesz ki az asztal közepére de az nem is nagy baj. A szolgáltatások testreszabása az jó benne. Viszont pl a gaming profilba be van állítva hogy zárja be a felhasználói programokat és kivételeket lehet megadni melyiket hagyja békén. Na itt már több furcsaság is van, nem zárja be pl az utorrentet, daemontools pedig nincs a kivétel listán, tehát amiket "nem vesz észre" azokat sehogy nem lehet megmondani neki hogy azt is zárd be?
    A másik hogy mivel nincs már nagy gomb, ezért csak egy normál profilra lehet visszaváltani pl windows balanced, de így nem indítja el újra az általa bezárt programokat, arra se lehet rávenni sehogy?

    Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6600XT, Windows 11

Új hozzászólás Aktív témák