Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz gabork1003 #14755 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen (vagy hasonló), amikor fel volt telepítve valamilyen Visual C++ Runtime. Nem tudom, hogy az mihez telepítődött fel, de unistalláltam a fennt lévő runtime-t, és utána elindítottam a cata-t, és rendesen felment.
-
bobalazs
nagyúr
válasz gabork1003 #14755 üzenetére
A naplót kellett volna screenshotolni. Általában tényleg ez van csak hogy a Visual C nem megy fel, mert már korábban telepítve volt valamivel, csomó gémhez is kell, az nem gáz.
Az ha a driver nem megy fel, viszont már elég bibis, mert olyan komolyan van megcsinálva a drájver, hogy egy korábban feltelepített, nem megfelelően eltávolított catalyst megzavarja.
Ilyenkor van az amit én csináltam és semmiféle win reinstallt nem kell csinálni!
Driver cleaner-rel vagy hasonlóval eltávolítod a véletlenül megmaradt fájlokat.
Restart, megpróbálod felrakni catalystot. Ha nem megy fel, hiba, fogod eszközkezelőbe a videokártyád részt frissíted, letölti elvileg a netről. Most megint megpróbálod a catalystot. Ha még mindig nem megy fel, akkor eszközkezelőbe frissíted a "saját lemez" opcióval, és kiválasztod az ati/amd mappájából a megfelelő *inf fájlt. Ha megvan, fel tudod telepíteni innen a drivert. És a catalyst is felmegy.[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
válasz bobalazs #14757 üzenetére
Itt a napló:
Catalyst™ telepítéskezelő
Telepítési jelentés
09/19/11 22:18:25Hardveradatok
Név ATI Radeon Graphics Processor
Gyártó ATI Technologies Inc
Eszközazonosító 0x689e
Kereskedő azonosító 0x1002
Kategória kód 0x030000
Ellenőrizte: 0x00
Alrendszer azonosító 0xe177
Alrendszer eladójának azonosítója 0x174b
Egyéb hardverMeglévő csomagokAMD Catalyst telepítéskezelő
Telepítendő csomagok
AMD Catalyst telepítéskezelőVégső állapot: Sikeres
Tétel verziója: 3.0.838.0
Méret: 20 Mbyte
AMD APP SDK RuntimeVégső állapot: Sikeres
Tétel verziója: 2.5.709.2
Méret: 90 Mbyte
AMD videokártya-illesztőprogramVégső állapot: Sikeres
Tétel verziója: 8.881.0.0000
Méret: 90 Mbyte
HDMI/DP audio illesztőprogramVégső állapot: Sikeres
Tétel verziója: 7.12.0.7702
Méret: 1 Mbyte
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable 64bitVégső állapot: Sikertelen
Tétel verziója: 10.0.30319
Méret: 9 Mbyte
AMD húzással használható kódolásVégső állapot: Sikeres
Tétel verziója: 2.00.0000
AMD Media Foundation dekóderekVégső állapot: Sikeres
Tétel verziója: 1.0.60728.1742
Catalyst Control CenterVégső állapot: Sikeres
Tétel verziója: 2011.0728.1756.30366
Méret: 150 MbyteEgyéb észlelt eszközök
Gyártó ATI Technologies Inc
Eszközazonosító 0xaa50
Kereskedő azonosító 0x1002
Kategória kód 0x040300
Ellenőrizte: 0x00
Alrendszer azonosító 0xaa50
Alrendszer eladójának azonosítója 0x174bHibaüzenetek
Alkalmazás telepítés: telepítőcsomag hiba![ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz cellpeti #14758 üzenetére
Nem megy fel a Microsoft friss Visual C++ runtime. Isntalláld külön, és kiírja, hogy miért nem megy fel. A Catalystnak ez a program nem része, így nem tud annál több infót szolgálni, hogy nem ment fel, ezért ír hibát a telepítésre. Ettől persze a driver felment, csak a Visual C++ nem. Ez okozhat hibát a programok futtatásánál. Ha van hibajelentésed, akkor abból ki lehet indulni. Az MS-sel kell konzultálni, mert az ő programjuk, de általában a hibajelentés pontos, így megoldható segítség nélkül is.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
cellpeti
nagyúr
Tigris, tigris, csóvafény...
-
vinibali
őstag
húha már szeptembern 21 van és 11.9-es sehol. talán nagy munkálatok folynak AMDéknél, mit tudtok erről?
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
bobalazs
nagyúr
11.9-es bétát próbálgatom eddig tetszik.
Új részek a hydravision alatt a következők, új menüpontok:
Hydragrid: (grid) részekre bontja a kijelzőt, a program címsorában lehet a programot gridbe küldeni, eltávolítani
Desktop manager: több monitoros rendszernél az ablakok elhelyezkedését szabályozni
Multi desktop: több képernyőre váltható, pl. desktop 1, 2, stb. (remélem érthető)
Virtual Desktop: a multi desktop úgymond vezérlőpultja
Maximize: a billentyű kombinációkat állíthatod itt be a fentiekre.
Másban így elsőre nem látok eltérést 11.8-tól. -
MODERÁTOR
Üdv!
Van egy Ati Radeon HD 4650 videókártya a gépemben.
Telepítve van a 11.8-as Catalyst Win XP-re.
Samsung SyncMaster 953nw monitorral használom és az a gond hogy villog a kép.
Valami hasonló képpen mint amikor a régi tv-t kamerával vették fel, és ott is látszódott hogy villog a kép.
Tudtok erre valami megoldást?20 éve a Prohardveren
-
PeL
addikt
Sziasztok.
Nem nagyon találtam okot a váltásra de azért itt megkérdezem:
11.5 -ös catalyst van a gépemen. Érdemes lecserélni 11.8-ra? HD4850 1GB kártyáról lenne szó.
-
Digital
addikt
Hali!
Van egy full HD tv-m, és egy 1920x1200-as felbontású monitorom. Azt szeretném ha az asztal mindenestül klónozva lenne a tv-n 1920x1080-ban. Hogyan lehet ezt úgy beállítani, hogy a monitornak is megmaradjon a felbontása?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
AtHoS
nagyúr
válasz Digital #14778 üzenetére
Van, csak akkor a teljes klónozás nem lesz elérhető.
- klón mód: kijelzőkön ugyanaz a felbontás, és teljesen ugyanaz a tartalom. Magasabb felbontású igazodik az alacsonyabbhoz. Itt talán elérhető egy olyan kialakítás, mikor a TV képernyőjén szintén 1920x1200 az asztal mérete, de a TV natív méretét lehet csak egyszerre látni és az egérrel lehet "csúsztatni" a látható felületet, tehát úgymond kilóg a látható képből alul/felül a 120 képpontnyi rész.
- kiterjesztett asztal: kijelzők lehetnek saját natív felbontásukban és ilyenkor a monitor asztala "megnyúlik" a TV felbontásával, mely "megnyúlás" helyét szabadon tudod állítani: pl. bal oldalon, felül, jobb oldalon, alul , valamelyik sarokban lehet az egérkurzort átvinni a TV képernyőjére
read-only mode on the forum
-
Nande
csendes tag
Van olyan honlap ahol össze lehet hasonlítani 2 driver-t, hogy mekkora előnnyel jár váltani?
-
F_Zolee
veterán
Van értelme kikapcsolni a tesszellálást? Ezt a játéknak kell támogatnia vagy a kártya alkalmazza a grafikára?
-
Fluor
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ki segítséget kérni. Újra raktam a win7 64 bit-et egy formázott partícióra. Miután feltelepítem a catalyst 11.8 at (hibát nem írt) utána újraindítom a képet. De a win nem bootol be. Annyi történik hogy bejön az alap háttérkép 800x600 as méretben de vastag fekete szegély van. olyan mintha 1680x1050 fekete kép közepén ott van a 800x600 as háttérkép. Innen nem megy tovább. Próbáltam többféle drivert mind 64 bites win 7 hez. Ilyenkor restet->csökkentett mód->rendszervisszaállítás segít csak. 5770 es kari.
köszi!
-
milbo
aktív tag
Elkövettem azt a hibát hogy frissíteni szerettem volna a driver-t a notimon. 10.12 volt rajta és a 11.08 lett volna az áldozat. Sajnos nem sikerült mert az illesztő program telepítése sikertelen lett. Próbálkoztam még a 11.07 és 11.04 verziókkal is majd végül a 10.12-t akartam vissza rakni. Sajnos mindig hasonló hibába ütköztem. Telepítések között Driver Sweeper-el takarítottam csökkentett módban. Esetleg ha van valami ötlet azt meg köszönném.
-
bobalazs
nagyúr
Kb mindenki ebbe a hibába ütközik aki nem rendesen távolítja el.
Úgy kell eltávolítani hogy, programok eltávolítása, expressz, gép ujraindít.
Minden egyes alkalommal. Nem egymás hegyén hátán rakni fel a verziókat.
Eszközkezelőbe távolítsd el a videokarit, majd nyomj rajta egy frissítést.
ha megtalálta a drivert, próbáld felrakni az utolsó működö catalystot. Ha nem megy, eszközkezelőben mutass rá az fent lévő catalyst inf fájljára (telepítő mappájába van mélyen). -
sisi900
tag
Üdv mindenkinek !!
Abban kérnék segítséget hogy van egy ATi HD6870 VGA minden driver-t próbáltam de Win 7 alatt a gadget vga GPU nem mutat semmit
Mi lehet a gond vagy valami megoldást kérek
Előre is Köszi
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
milbo
aktív tag
válasz bobalazs #14786 üzenetére
Express törlés volt és restart. Eszközkezelőben Szabványos grafikus adapter szerepel. Megadtam neki az utolsó jól működő driver Inf-et de 20 perc elteltével sem történt semmi. Azért régebben nem így történt a driver csere, gratulálok az AMD-nek.
A segítségedet köszönöm. -
sisi900
tag
De az az érdekes amíg a 4870 vga volt annál simán működött minden
és kipróbáltam a haver Gigabyt 6850 kártyáját azzal sem működik
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
polonic
félisten
Megérkezett a BF3 betahoz a driver 11.10 preview néven. Új dolgok is vannak benne. [link]
A 11.9 whql pedig szerdán jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest