- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottkar
addikt
"Visszavittem az Optiformba, mivel ott vettem, ám közölték velem, hogy ők csak eladnak, a hivatalos Canon-szerviz foglalkozik a dologgal, Camera Kft. Ekkor megijedtem. Könyörgőre fogtam a dolgot, kértem a srácot, hogy adjon egy másik szervizt, ne a Camera Kft.-t, mert róluk csupa rosszat hallottam."
Olvasd csak a topiknyitó hozzászólást. Nem arról van szó hogy bement a szervízbe egy hibával és ott nem intézték el és ezért reklamált.
Valamelyik topicban azt sérelmezte valaki hogy egy áru nem volt a boltban azt mondták neki hogy várhatóan egy hét múlva lesz akkorra várható a szállítás.Nem érkezett meg az árú még két hét múlva se és azt írta hogy ilyen szemét boltot még nem látott. Az nem zavarta hogy fél Európa nem kapott az árúból. Én alapból nem várok el bárkitől olyat amit én se tudnák semmiképp teljesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest