-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
aktív tag
Nem az a gond, ha kikap, hanem ha nagy tudásbeli különbség van a két csapat/ két játékos között.
Elmehet a francia??? Szép hozzállás...
Hülye hasonlat, de ezt a lealázom a noobokat mindig úgy aszociálom, hogy pl. egyetemi matek tanárként elmegyek egy 1. oszályosonak szervezett versenyre és mindenkit lealázok. Persze ha az én ligában kéne indulni már engem kennének el.
Szerintem ez mérhetetlenül szánalmas.[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Dave567
addikt
Csak FPS-el nyomom amióta játszom, nem szeretek veszíteni, ezt be vallom.
Ide is leírom, van ismerős aki 1-2 fps-t nyomott velünk, még LAN időszakban, inkább stratégia a menő nála, a régi MW1-ben ilyen 1/30 K/D je volt meg ilyenek, soha nem sírt semmiért, csendesen tűrte.
Amikor nagy nehezen rávettek, én is nyomjak velük egy kis stratégiát, ott meg én kaptam ki, nem is érdekel, meg nem is értek hozzá.. NA DE NEM IS MEGYEK OLYAN JÁTÉKOT JÁTSZANI, AMIHEZ HÜLYE VAGYOK!!!!!!!
Ennyire egyszerű....
Erre fel, jönnek a kis BÉNA gyerekek, írnak az Actinak, csesztetik őket, csináljanak olyan játékot, amiben tudnak érvényesülni, mert ők játszottak egy játékot azt is SINGLE-be, és megölik őket akik esetleg csak MULTIVAL játszottak.
De legyen boldog mindenki, elkészült amivel én jásztok most csak az az MW, a korábbi részek nem érdekeltek. Eléggé odafigyelek a dolgokra, jó pár órám benne van.
Itt az SBMM, ami úgy működik nálam bedob egy szerverre, MP5SD elő, (ez a kedvencem), nem egy jó fegyver, van nála erősebb, csípőből szedem az embereket, 1-2 lövés HALÁL, HC-n, 150/50 Ticketre vezetnek, remek, kikapunk, úgy, hogy 200 megy a meccs.
Nem baj, 40/15 statom Kb, hullanak mint a legyek, király... NYERTÜNK!!!! 150 Ticketet behozni azért nem könnyű, egy rendes játékban.
Utána 4 meccsen át alig lehetett megmozdulni, kis pisztollyal ugrálva 1 hit HALÁL, 50m-ről, persze én meg tunkolom PL M4-el, 3-4 lövés, HC-n..... -
Dave567
addikt
Kíváncsi leszek, ez a Drogkartelles történet mennyire lesz igaz, mert a SINGle-t az nagyon várom.
-
bager13
aktív tag
"Utána 4 meccsen át alig lehetett megmozdulni, kis pisztollyal ugrálva 1 hit HALÁL, 50m-ről, persze én meg tunkolom PL M4-el, 3-4 lövés, HC-n....."
Hogy a te szavaiddal éljek.
Miért nem tudod elviselni, ha kikapsz?
Ha nem tetszik neked akkor mehetsz a francba!Érdekes mikor te vagy a f*sz rossz végén, akkor az már nem tetszik. Nem tetszik, ha kis pisztollyal aláznak.
Pedig, aki így aláz téged, azt pont azt gondolja, mint te:
"A KEZDŐ miért is nem tudja elviselni ha kikap??? Ha nem tetszik neki, akkor mehet a fran.ba"Értem?!
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Dave567
addikt
Megint csak Battleneten lesz elérhető a játék?
-
KaitouP
veterán
[ Szerkesztve ]
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kiszivárgott pár másodpercnyi gameplay az új részből, vagy a Warzone-ból, de kvázi mindenhonnan törölték, ahol meg fent van, ott ilyen 144p felbontású anyag
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Szellem.
nagyúr
És itt a video:
[Official Call of Duty Modern Warfare 2 Reveal Trailer Announcement!]
Ahogy elnézem a videóban a grafikát nem lepődnék meg ha kelleni fog alá a vas rendesen.[ Szerkesztve ]
Eladó Metapanda P1 Nearlink Gamer Egér : https://hardverapro.hu/apro/elado_metapanda_p1_nearlink_feher_gamer_eger/hsz_1-50.html
-
k-adi
nagyúr
hajaj akkor lassan ideje lenne végigtolni az új MW1 kampányát, gondolom különálló story lesz de félek hogy spoiler lesz mindenhol
-
wjbhbdux
veterán
Ezzel a résszel visszatér a CoD a Steamre! [link]
/s
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még nem tudni, a banner csak utalás arra, hogy visszatér, hivatalos bejelentés még nem jött a témában. Az Activision/Blizzard most ugye a Microsofthoz kerül, így mivel ők egyre több játékot dobnak Steamre, esélyes, hogy ez a rész is odakerül majd. Mivel az MS féle felvásárlás csak jövőre ér véget, simán el tudom képzelni azt, hogy egy évig Battle.net exkluzív lesz a cucc, aztán kiadják Steamre is jövőre. De ez nyilván csak tipp a részemről.
Live-Die-Respawn
-
Szellem.
nagyúr
Egyszerre örülök, meg nem is. Nyilván meg kell várni a hivatalos bejelentést, de nem értem ezt a variálást a platformok között. Egy darabig Steam ment, utána Battle.net most meg valószínűleg megy vissza a Steamre.
Eladó Metapanda P1 Nearlink Gamer Egér : https://hardverapro.hu/apro/elado_metapanda_p1_nearlink_feher_gamer_eger/hsz_1-50.html
-
-
KaitouP
veterán
Üdvözlet mindenkinek,
Szeretnék újdonsült topikgazdaként is beköszönni. 1 év (Vanguard) kihagyás után, az 2019-es Modern Warfare reboot sikerén felbuzdulva visszatérek a szériához. Egyúttal újra vállaltam azt, hogy topikgazdaként segítem az érdeklődő helyi közönséget, informatív téma összefoglalóval, friss, naprakész információkkal, tippekkel-trükkökkel - remélem, hogy segíteni és szolgálni tudom a topikot.
Az Activision Microsoft általi felvásárlása sok érdekes dolgot hozhat, ami jobb útra tereli a szériát - sok, egyre több információ lát majd napvilágot ahogy közeledünk a megjelenéshez, igyekszem majd minden hírt bedobni ide, illetve frissíteni a téma összefoglalót - persze legyetek "önellátóak, szolgáljátok ki magatokat".
A 2019-es Modern Warfare idején vita volt a Warzone kezelése topik szempontból. Azóta eltelt némi idő, a Warzone is önállóbb játék lett, és nyílt neki egy külön topik is. Mindezek fényében úgy gondolom, hogy a legjobb irány az, ha ez a topik csak a Modern Warfare II-re fókuszál - amúgy is leginkább ebben leszek érdekelt, az új (?) Warzone-ban kevésbé. Utóbbiról témázgatni itt OFF hozzászólások keretein belül szerintem elfér, de nyilván aki csak a battle royallal kíván foglalkozni, annak érdemesebb a Warzone topikot keresnie.
Beszélgessetek bátran, egy a kérés: személykedést, túlzott vulgaritást (avagy bármit amit maga az ÁSZF is tilt) mellőzzétek.
Köszi, és jó fórumozást!
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Marantz ND 8006 Újszerű Állapotban Eladó!
- Asztali gép, Gamer PC / videóvágó gép eladó! i7 9700, 64GB RAM, RTX 3060Ti, egyedi megjelenés!
- Ej-Ha! Lenovo ThinkPad P15 Szép Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple Watch Series 10 Alu 42/46 mm Alu/Titán GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- GIGABYTE B460 HD3 + Intel i7 10700F + Arctic Freezer 34 eSports DUO Grey
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen