Új hozzászólás Aktív témák

 • KaitouP

  Topikgazda

  Üdvözlet mindenkinek,

  Szeretnék újdonsült topikgazdaként is beköszönni. 1 év (Vanguard) kihagyás után, az 2019-es Modern Warfare reboot sikerén felbuzdulva visszatérek a szériához. Egyúttal újra vállaltam azt, hogy topikgazdaként segítem az érdeklődő helyi közönséget, informatív téma összefoglalóval, friss, naprakész információkkal, tippekkel-trükkökkel - remélem, hogy segíteni és szolgálni tudom a topikot.

  Az Activision Microsoft általi felvásárlása sok érdekes dolgot hozhat, ami jobb útra tereli a szériát - sok, egyre több információ lát majd napvilágot ahogy közeledünk a megjelenéshez, igyekszem majd minden hírt bedobni ide, illetve frissíteni a téma összefoglalót - persze legyetek "önellátóak, szolgáljátok ki magatokat". :DDD

  A 2019-es Modern Warfare idején vita volt a Warzone kezelése topik szempontból. Azóta eltelt némi idő, a Warzone is önállóbb játék lett, és nyílt neki egy külön topik is. Mindezek fényében úgy gondolom, hogy a legjobb irány az, ha ez a topik csak a Modern Warfare II-re fókuszál - amúgy is leginkább ebben leszek érdekelt, az új (?) Warzone-ban kevésbé. Utóbbiról témázgatni itt OFF hozzászólások keretein belül szerintem elfér, de nyilván aki csak a battle royallal kíván foglalkozni, annak érdemesebb a Warzone topikot keresnie.

  Beszélgessetek bátran, egy a kérés: személykedést, túlzott vulgaritást (avagy bármit amit maga az ÁSZF is tilt) mellőzzétek.

  Köszi, és jó fórumozást! :R

  God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák