-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Végül én is elő rendeltem a vault editiont , (series x) tehat akkor jövő héten tudok én is játszani a bétával ?
-
Gerdor
csendes tag
Van értelme a Vault edition-nek? Csak skinek, nem?
-
laceszgamer
addikt
válasz pRoject22 #655 üzenetére
Meg ha úgy vesszük benne van a Battle Pass az már alapból jó, mert innentől ha amrad minden a régiben akkor az ember a további tiereket mind ki tudja nyitogatni az adott tierből beszedett cod pontokból.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
N@idia
őstag
Hány órától lehet játszani amúgy ?
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
@rglaaf
veterán
Régi mw2 mapok lesznek az uj részben?
PSN:BiZzare_0 ️
-
bobby45
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne ha tudtok segíteni, előrendeltem a vault verziót, ugye tartalmazza a ps4-es es 5-ös verziót is, namost megosztott profilom van èn ps5-ös vagyok a fiam ps4-es. Nekem a ps5-re tegnap este ugye előtöltöttem a játèkot úgy îrja hogy early acces.. a fiam ps4-esèn viszont csak úgy találtam meg hogy open beta tehát nincs odaîrva hogy early acces...tehát akkor ő ma este nem tud vele mèg játszani? Azt hallottam volt valami szoftver frissítés ps5-re amitől változott a megosztás is, de nem hiszem hogy ennek köze lenne ehhez. Köszi ha valaki tud segíteni
-
pRoject22
őstag
válasz laceszgamer #660 üzenetére
Igen, mindezekkel együtt szerintem megéri a nagyobb csomagot venni, főleg egy olyan játékból amivel jó estben játszol párszáz órát
¯\_(ツ)_/¯
-
laceszgamer
addikt
válasz pRoject22 #665 üzenetére
Én nem vagyok annyira oda ezért a modern hadviselésért, jó ideje a Vanguard az első ami hosszabban le tudott kötni, viszont igazából én azért adtam esélyt ennek most mert elvileg ez már 2 évre van tervezve, szóval talán nem fog egy év múlva kiürülni szinte teljesen, illetve na ha már megvan a többi rész Steamen miért pont ez maradjon ki?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
KaitouP
veterán
Béta GYIK a legalapvetőbb kérdésekkel és válaszokkal: [link]
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
Gerdor
csendes tag
Inkább csak alapot választottam, első napra, aztán ma este meglátjuk. Lehet upgradelni később, ha vonzó lenne a battle pass.
-
Gerdor
csendes tag
válasz Roland0224 #671 üzenetére
Xbox: To upgrade, you will first need to cancel your existing pre-order and then pre-order the Vault Edition. Follow these steps to cancel a pre-order in the Microsoft Store.
Nekem ps van, itt a ps storeban egyszerűbb. Ps-n nem kell cancelelni.
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
Elindult a béta.
-
KaitouP
veterán
Él az előregisztráció az új Call of Duty Warzone Mobile-ra: [link]
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na első meccs megvolt, pozitív KD, final kill nálam, jó lesz ez. Ha valakit érdekel, streamelek.
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
veterán
Huh, így első benyomások:
- abszolút hozza az előző rész hangulatát
- rövid a TTK core módban, nem kell egy egész tárat a másikba tolni
- hasra vetődés is van, de marad a becsúszás is
- mount <3Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uh, olyan lagok vannak, hogy öröm nézni NEM
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Spizzi
tag
Elnézve a streameket jónak tűnik nagyon, igazából minden ami jó volt a 19-be itt is meg van, szóval az én legnagyobb elvárásomat ezzel már teljesítette.
Lehet velem van a baj de nekem kicsit világosak ezek a pályák, egy picikét visszább lehetne venni a fényerőből de az is lehet csak megszokást igényel és így lesz jó majd a visibility.
-
oriic
HÁZIGAZDA
És szerver leállás...
Live-Die-Respawn
-
zozika84
őstag
Ps5 esetében van 120 fps opció a játékban?
Ja és lehaltak a szerverek[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
nitro16
senior tag
Az biztos, mind2 ellenfél laggol. Alapból 50 pinggel keres is meccset..
Mentem most egy 2,5 órás kört de engem nem győzött meg a játék.
Grafika nem nagy szám továbbra sem (fakó/semmit nem fejlődött). Hangok borzalmasak megint, én nem tudom, hogy a fa..ba nem lehet ezt észre venni. Hitreg is érdekes néha amikor félpályáról 2 lövéssel lelőnek takarásból (de mivel sok a lagg ezért ezt nehéz megmondani).
Pályáknál a farm illetve a piacos nem rossz, a másik nekem nem jön be. Fegyvernél a töltés animációnál sokszor nem tölt be illetve 2x (ez ugye eddigi részeknél is előfordult.Én nem ezt vártam a csapattól. Főleg, hogy ott volt a 2019-s rész ami egy "jó alapot" adhatott volna. Valószínűleg megspóroltak 30k-t meg pár száz órát a srácok.
-
boogie84
veterán
válasz Roland0224 #690 üzenetére
néztem most online twitches videót, egyáltalán nem gyorsabb a movement. Ezért is volt gyanús...
Szóval optimista vagyok! Holnap akit érdekel esetleg egy normális magyar streamer: [link]
Holnap tuti nézem még amikor élőben játszik.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Vitee
aktív tag
Az SBMM same sh*t mint volt...
Ha kikaptok akkor csufosan, nagyon durva kulonbseggel, de ugyan ez igaz a gyozelemre is.
Mint a sima MW-ben, vagy szopoagra sorsol a jatek, vagy nem...Movement mas lett, kicsit fura, szokni kell.
Hangok valamivel jobbak, reszben legabbis, jobban hallani a guggolo ellenfel labnyomainak a hangjat, ha halkan kozlekedik akkor is.
Hitreg nem tudom eldonteni"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
N@idia
őstag
Nekem stream alapján amit eddig láttam az tetszik a tps mód is hatalmas újítás szinten bejön. A 120 fps támogatás és a fov lehetőség is tetszik, remelem a WARZONE 2.0 is megkapja majd ezeket.
Az már csak hab a tortán, hogy a WARZONE 2.0 megjelenés előtt érkezik a Discord 7.0 kiadás, amivel végre ps-en is elhozzák a konzol és pc közti kommunikációt a party csevegest
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Brutál lagok vannak, konkrétan alig lehet lejátszani egy meccset
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- -- ŐSZ INDÍTÓ HATALMAS RETRO PC KÉSZLET --
- Eladó Gamer PC
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen