- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Edge
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
Azt a minőséget én úgy gondolom, gyakorlatilag már nem is várhatjuk el. Vagy másként fogalmazok, olyan minőségű játékélmény már nem lesz. Ezekre a haszontalan Battle Pass tartalmakra és a Store-ban megvásárolható kacatokra több figyelmet fordítanak mint magára a játékra. Gyalázat.
-
soo277
őstag
Abban van valami igazág,hogy lesznek dedikált szerverek
-
lowzor
veterán
Pénzt én sem...
Eddig egyik Treyarch/Sledgehammer okádék sem ért nekem annyit, hogy akár egy fillért is adjak értük.
Free hétvégéken néha rájuk nézek, hogy megtörtént-e a csoda, hogy javítottak-e rajtuk annyit, hogy egy minimális minőségi nívót elérjenek, de mindig azt tapasztalom, hogy semmit nem érnek. -
-
Laby
őstag
Az, hogy a Steam-re kerül a játék az miért ilyen fontos?
Stabilabb szerverek lesznek, okosabb update megoldások, vagy minek ennyire kell örülni?
Komolyan kérdezem, mert nem vagyok ezzel képbe. Nekem egyelőre tök mindegy, amelyiken van egy játék onnan indítom, aztán ennyi.SBMM-en én is remélem hogy mókolnak, mert egy átlagnál kicsit ügyesebb szinten élhetetlen ez a rendszer.
Tudom mindenkinek a saját szintjén érzi azt, hogy igazságtalan...az ügyesebbek közé tartozok, de mégsem az E-sportoló szinthez.
Viszont 10-ből 9 alkalommal (túlzás nélkül) csak olyan lobby-ba dobál, ahol egy nagyon összeszokott, rohadt jó játékosokból álló, elit brigád ránk ugrik, 2 mp alatt megölnek aztán ennyi (Warzone). Nagyon idegesítő, hogy nem tudunk leülni heti 1-2 alkalommal munka után egy könnyed, élvezetes játékra, mert csak a világ elitjét dobálja be állandóan. Ráadásul a barátaim akikkel játszok, ők kevésbé eredményesek, és nekik még annyi esélyünk sincs ilyen ellenfelek ellen. Ebből meg rengetegszer az van, hogy már nem is örülnek ha együtt játszunk, mert úgy hozom magammal a hányás lobby-kat, azokat akikkel én sem tudok mit kezdeni.Nem tudom mi a jó megoldás, de az egyetlen ok ami miatt nem játszunk már annyit az az irreálisan nehéz lobby-k, amibe mindig bekerülünk. Márpedig az SBMM-nek pont az lenne a lényege, hogy játékosokat megtartson.
-
KaitouP
nagyúr
The only easy day was yesterday hangulat megjött, bár izgibb lett volna egy tengeralattjárós belépő.
Nagyon szép a graf, és az audio design területén is fejlődtek (lelőtt katona testének hangja a földön/falon).
-
Acheron
őstag
válasz
Szellem. #134 üzenetére
Pont ezen (gépigény) gondolkoztam, most, hogy megnéztem ezt a gameplay -t
Bizony, hasznos lenne mielőbb megtudni. Tartok tőle, hogy nálam a proci és a VGA sem fog már a recommended -be beleférni. De októberig még azért van idő építkezni (jah, csak cash is legyen).
#133oriic: Tetszik! Itt - ott mintha MW - Crew Expendable és MW2 - WetWork áthallásokat is éreznék - nem lennék meglepve, ha konkrét pályaelemek is fel lennének használva ezekből (a régi - új játékosok rögtön ismerősnek éreznék a terepet). A hangulat is hasonló! -
-
KaitouP
nagyúr
Summer Game Festet nézzétek, most kezdődött, elvileg lesz némi MW2 szösszenet is (nem hinném hogy gameplay, talán max sneak peak).
-
Acheron
őstag
Találtam egy szösszenetet (a bevágott játékmenetek még az első részből lehetnek)
-
lowzor
veterán
A CW és a Vanguard egy nagyon rossz megcsúfolása volt a COD névnek, nem is értem hogy volt pofájuk kiadni őket egy MW 2019 szintű cucc után.
Az okádék Treyarch-ot és Sledgehammer-t végre ki kéne vágni a fenébe, és akkor 3 évente lenne COD, de az legalább normális lenne.
Szerintem jó lesz az MW2, eddig biztatónak tűnik. -
Acheron
őstag
Várjuk.
CW és Vanguard engem nem tudott behúzni, azóta is az MW2019 -nél maradtam, ha COD.
Ha számomra fele akkora pluszt ad az MW 2019 -hez, mint anno az MW2 a MW -hez képest (szubjektív), akkor megvettek kilóra. A trailer elsőre tetszett (kicsit rövid, és még nem tudom, mit várjak a kartelles háttértől ) Néhány karakter ugyan tényleg fura az eredeti MW2 fanoknak (pl nekem, pl Ghost, Soap), de egyrészt nem a régit kell egy az egyben keresni benne, másrészt azért a 2019 -ben is voltak olyan skinek, amik kielégítették az ilyen irányú hiányérzeteket (megszavazom, hogy idővel itt is lesznek). Emiatt semmiképp sem húznám le az eddig látottakat. Az SBMM -et pedig nézzük meg először, hogy sikerül - majd korholjuk, ha megérdemli. A 2019 -é olyan, amilyen, de ettől függetlenül nem kérdés, hogy szükséges egy jó balansz rendszer.
Egyelőre várós - előrendelős lesz.
A gépigényre kíváncsi leszek - a PS -el nem nagyon akaródzik megbarátkozni FPS fronton, valahogy nem jön be a kanapén COD -ozós feeling, hiába próbálgatom. Most, hogy normalizálódnak némiképp a VGA árak, lehet, mégis befrissítem a PC -t is inkább, ha a régi vas már nem bírna vele. -
wjbhbdux
veterán
70 euro lett az alapjáték ára PC-n is.. annak idején pont az MW2 hozta el az 50->60 emelést a hivatalos oldalakon, a történelem ismétli..
Visszakerestem az emailekben, bookline-nál vettem mert az volt a legolcsóbb itthon:
PC Call Of Duty: Modern Warfare 2
Darabszám: 1
Ár: 9 900 Ft
Internetes kedvezmény: 5 %
Internetes ár: 9 390 Ftés most
70 Euro equals 27,681.32 Hungarian Forint
uff van infláció és már olcsó dobozos játék sincs
asszem nekem csak a Warzone 2 kell ezt meg majd a free weekendeken pörgetem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valamikor az év végén jön a Warzone 2, méghozzá előző generációs konzolokra is.
Egyéb részletek:
✅ The return of #TF141 for #MWII
🌅 An all new #Warzone 2.0 coming later this year
📱 A new #Warzone experience for mobile in development
🤝 One unified engine across the franchise
🖥 #MWII coming to
@Steam
, #confirmed#ModernWarfare2 features a MASSIVE amount of content:
✅ Task Force 141’s next global Campaign
✅ Immersive, world-class Multiplayer
✅ An evolved Special Ops experience
✅ Warzone 2.0 integration post-launch
✅ Did we mention the return of Ghost 💚Modern Warfare II and the new Warzone will release with #RICOCHET Anti-Cheat on DAY ONE 🔒
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
nagyúr
Addig is azoknak, akik nem bírnak magukkal a holnapi trailerig, egy rahedli pletyka, elmélet meg miegymás az új részről: [link]
-
-
Nálam már el is ásták magukat ezzel a béna Simon "Ghost" Riley maszkkal. Hangulatos a video, de piszok béna lett a Ghost.
Tényleg nem értem, hogy miért kellett megváltoztatni. Eredeti a régi MW2-ben sokkal jobb volt. Amikor megjelent 2 éve az MW-ben én megvettem az eredeti skint, mert a játékban lévő szó szerint taszított. -
BITBOYS
addikt
Rövid de hangulatos [link]
-
wjbhbdux
veterán
Hivatalos a Steamre visszatérés
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest