-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
De nem a HC mód esetében (az ugrabugra megint más kategória), számomra elég nevetséges, még ha játékról is van szó, hogy fél tár kell, nem egyszer, hogy egyáltalán földre rogyjon az ember. Szerintem ez abszolút nem vitatéma, sem nem kérdés. Kinek mi tetszik.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Spizzi
tag
Én pl. csak HC módban vagyok hajlandó csak játszani évek óta, pontosan az alacsony TTK miatt. Sokkal jobban meg kell gondolni minden lépésed és a lethal-ök, egyéb robbanó, csapda stb. itemek is sokkal nagyobb értelmet nyernek.
Persze a sok hp-s Warzone-t is szeretem és azt el sem tudnám képzelni ezzel a TTK-val, de a sima TDM-be, hogy egy tár MP5 kell valakibe az vicces, illetve sima módokban több a sok bohóc akrobata, ctrl+ugrás, cikk-cakk jobbra balra, ah öreg vagyok én már ahhoz.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
k-adi
nagyúr
Alapvetően a HC mód azért jött létre, mert anno magas volt a ttk. Azóta persze sokszor variáltak rajta, de a régi berögződés megmaradt sokaknál - érthetően. Rengeteg példa volt rá, hogy 1 sniper testre, 1 akna stb. nem volt halálos... ami kabaré. Ezt küszöbölte ki a HC mód még anno, aztán erre jött rá, hogy ott emiatt nagyobb figyelem, még jobb reflexek kellenek, így aki valóban pro akar lenni, ott "képezi" magát.
Ja és ugye HC módban nemcsak alacsony a ttk, hanem nincs hud se, ami által szintén nagyobb figyelmet igényel a játékostól, amit aztán megtanul idővel és ezáltal még jobb lesz
-
Golyo69
senior tag
Nagyon helyes hogy van HC mód.
A ttk "normál" módban még mindig szörnyű nekem.
Néha-néha megyek azt is de inkább 95%-ban HC.Rohatd idegesítő mikor egy tár majdnem kevés 1 emberbe :) jo nyilván nem mindig van így de akkor is
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Cheesus
senior tag
Amikor még az előző Modern Warfare-t toltuk haverokkal multiban, akkor mindig vita volt, hogy Core vagy HC mód legyen. Nyilván én a HC mód mellett voksoltam, erre az volt a kontrázás, hogy a Core jobban fejleszti a reflexeket, mert több időt kell az ellenfelen tartani az egeret. Mentünk is pár kör Core-t, de én annyira felhúztam magam, hogy inkább leváltam tőlük és visszatértem a jó öreg HC módhoz, ami azért a CoD 4 óta eddig nem hagyott engem cserben.
https://www.twitch.tv/csehla
-
Acheron
őstag
A core mód is élhető, ha megfeleő fegyvert sikerül hozzá választani. Engem halálra idegesített, amikor át - áttértem a HC módról (amit egyébként máig sokkal jobban kedvelek), mert élhetetlenül sok találatot kellett bevinni az ellenfél elestéig. Szembetűnő volt a váltás 2019 -ben, amikor az MW2 ről tértem át az új MW -re, mivel némi túlzással az MW2 -ben megszokott Core módnak felelt meg kb az MW2019 HC módja - az MW 2019 Core pedig értelmezhetetlen volt... De lassan meg lehetett szokni.
De pl pajzs, kések, botok, húzásához a legjobb a Core mód - ezek (majdnem mind) instant ölő fegyverek, itt nagyon jól jött, hogy az ellenfélnek is négy - öt skulót kellett belém küldeni a fekvéshez - ezalatt gyakran sikerült körbefutni, lecsapni. Ugyanez HC -n sokkal macerásabb.
Másrészt olyan fegyvert választva, ami egy lövés - egy halált tud Core módban is (pl Rytec AMR robbanó lövedékkel) szintén nagyon lehet kaszálni - nyilván ezzel tudni kell célozni is, mert nagyon lassú az ADS, nagyon lassan ér célba a lövedék és tűzgyorsaságban hátrányban van a sorozatlövőkhöz képest. Ugyanígy az átlagnál nagyobb tűzgyorsaságú fegyverek is jól használhatók.
Ezzel együtt nekem is a HC mód maradt a kedvenc . nincsenek segédeszközök, nincs killcam, jellemzően egy lövés - egy halál. Ügyeskedni kell -
-
Dave567
addikt
Melyik Mw részbe volt magas a TTK?
Mw 1 biztos nem, a 2-ben kicsit már érződött, de pont jó volt a 3. meg hagyjuk.
SZVSZ a Hc a régi Mw-ben nem a TTK miatt volt, van Friendly fire, nincs célkereszt, ugye HUD, meg különböző jelzések, ezért lett ez bevezetve.
Sose játszottam HC-t a régi Mw-ben, itt kezdtem el. -
gyuromoj
veterán
válasz gyuromoj #469 üzenetére
Közben a hivatalos honlapon megtaláltam:
Call of Duty: Next: Modern Warfare II Beta Early Download Timing, Rewards
Ready to drop into the Modern Warfare II Beta, starting on Friday? Then PlayStation® owners can download the Beta early, starting on Wednesday September 14, at 10AM PT. Early download is for pre-order players on PlayStation 4® or PlayStation® 5 only.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
-
Acheron
őstag
Majdnem minden kategóriából tudnék sorolni olyat, ami jó, megfelelően felszerelve. Az általad felsoroltakon túl AR -k közül a CR-56 AMAX, SMG -ból az ISO drum magazine -al, pisztolyokból a Sykov, Sniperből a HDR gyakorlatilag bármilyen távról fejre 1S1K, a Rytec AMR robbanógolyóval pedig gyakorlatilag bárhova - minden testrészen ugyanakkorát sebez, tehát ha a delikvens kislábujját is megcsíped vele, atomjaira robban (utáltak is miatta sokszor - pedig nem egyszerű használni a lassúsága miatt) Szóval van lehetőség.
De azért a HC az HC -
-
Acheron
őstag
Killcam -ot elvileg ki lehet ütni egy escape -el, vagy a respawn -al (most hirtelen meg nem mondom melyikkel, meccs közben csak odacsapok a billentyűzetre, hogy haladjon már tovább...), ha nem akarod nézni
Engem az akaszt ki (a mai napig), hogy a meccs végével nem lehet ki -és továbblépni, még HC -n is meg kel várni a semmitmondó final kill -t vagy a play of the game -t... Hát ez már kit érdekel? Játszani jöttem, nem mozizni. Még ha többször az én megmozdulásomat vetítik is vissza - pont nem érdekel, láttam már akció közben. Inkább lehetne továbblépni a következő meccsre, hadd pörögjön. Mint anno az MW2 -ben. -
Laby
őstag
Megvettem Steam-en a játékot.
Olvastam, hogy érdemes (vagy lehet hogy kötelező is) összekötni az Activision account-tal a Steam-et.Activision accountomba szeretnék bejelentkezni, de be van kapcsolva a 2 faktoros védelem. Elvileg küld a telefonomra Google Authenticator app-ba értesítést, hogy hagyjam jóvá a bejelentkezést. Most töltöttem le a Google Authenticator appot (tehát nincs összekötve az Activisionnal), régebben nem ez volt az alkalmazás, ami pedig korábban volt arra meg már nem küld értesítést.
Mivel nem kapok értesítést, ezért rámentem a "Need help" részre, ahol elvileg email-ben küld egyszerhasználatos kódot amivel megtudnám oldani a problémát, de egyszerűen nem küld email-t. 1 hete ezzel szenvedek már. Gmail-em van, nincs a spam-ek között sem.Van valakinek ilyesmi tapasztalata, vagy ötlete, hogy mégis mi a hímvesszőt tudnék most csinálni?
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
-
Atla
senior tag
Battleneten próbált már valaki Refundolni? Véletlenül a Vault editionra nyomtam,Refundoltam a játék már nincs a könyvtáramban,de pénzt még mindig nem kaptam vissza. 7 orája volt
-
KaitouP
nagyúr
Holnap megy PlayStationön a preload. (10 AM PT)
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
Nem nőnek már annyira a gépigények mint egykoron, így nem is számítottam eleve nagy ugrásra. A végleges lehet majd egy hangyakukitnyit up-to-date-ebb, aztán ennyi. Ahol meg nincs erő, ott van DLSS meg FSR.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Spizzi
tag
Nagyon baráti lett, én sem vártam akkora ugrást. A végleges legfeljebb vram szintjén térhet el a nagyobb pályák miatt, de a cpu/gpu maradni fog szerintem.
1080p-n meg az esetek 99%-ban nem, hogy rosszabbul hanem jobban néz ki a DLSS / FSR 2.x mert megszünteti a TAA blur-t, szóval nem lesz itt baj akinek az igény körüli PC-je van.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
laceszgamer
addikt
Hát ennél sokkal komolyabbra számítottam. De reméljük a jó optimalizálás miatt iylen alacsony és hogy is mondjam nem repülünk vissza pár évet a látványban.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nutella1
őstag
válasz laceszgamer #495 üzenetére
Szerintem MW1-hez képest kapunk valamennyi grafikai tupírt és kész. De azért az is eléggé "szép" volt.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
bobby45
tag
Tudja valaki ps-storeból honnan lehet tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest