-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz pRoject22 #848 üzenetére
[link]
Best cod player#849Atla
Így van. Gyakorlatilag előre bejelentette, hogy nem fog jól játszani, mert ismeretlen neki minden is. De úgy látszik csak rájöttek páran és felállították...Az a probléma, hogy a riportokkal még mindíg nem foglalkozik senki. Pedig mennyi ilyen van... én külön fizetnék azért ha csalómentes lenne a játék.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
boogie84
veterán
válasz pRoject22 #852 üzenetére
Pont ezt említik. Értik, hogy nem otthon van komfortos 23,5°C szobában és saját géppel, de ez a teljesítmény vicc egy best cod warzone playerhez aki 30 killeket is levág wz-ban.
#854pRoject2HUN
Valami konzol.
Ugye-ugye. Mekkora profi ő. Mert nem bannolják, mondván a szobahőmérséklet... tudod.#855Deck
Kontroller. Egyik videóban elemzi a csávó h úgy követi az embert h nem is kereli a kontrollert.[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz boogie84 #851 üzenetére
Én úgy tudom, hogy azért állították fel mert állandóan kifagyott a gépe/hang hibák stb. Majd utána Destroy oda ült a helyére és "hülyeségből" azt mondta nevetve, hogy csalt és azért...
Az meg, hogy nem tudott játszani annak is betudható, hogy itt a cod "profi/elit" rétege vett leginkább részt és azokkal kellet játszani nem 1-2 k/d-s emberkékkel. Ílyen lobby-ba meg teljesen más a játékmenet.
Nem gondolnám, hogy egy olyan streamer aki ebből él és havi több ezer dollárt kaszál az egy "hivatalos" eseményen ahol mögötted folyamatosan mennek illetve melleted is ülnek a nagy nevek elkezdene csalni... mert ez egyenes út lenne neki a vég felé.
Most is közel 7 ezren nézik.
A linkelt emberke meg rendszeresen "csinál lejárató" kampányokat több streamerről is. Múltkor Mutex-t találta be. Utána meg Mutex 4-5 kamerával játszott, hogy ne higgyék el a hülyeségét... Volt kéz/monitorok/gépházra/arcra néző kamera... és ugyan úgy játszot mint előtte.
-
KaitouP
veterán
válasz boogie84 #847 üzenetére
Totál érthetetlenül állok azelőtt, hogy ahelyett, hogy nyomnátok a várva várt játék bétáját, ilyen n+1 semmilyen arcok streamjeivel foglalkoztok.
Nem mondom, hogy régen minden jobb volt, de úgy érzem, hogy ez a streamerkedés csak káros a videojátékipar számára (üzletileg persze biztos király a cégeknek).
SZÓVAL SIPIRC JÁTSZANI!
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
nitro16
senior tag
válasz pRoject22 #857 üzenetére
Nem szoktam őt nézni mert egy beképzelt p....
Nem is azt mondtam, hogy esetlegesen "otthon" nem csalhat. Csak annyit mondtam, hogy egy "hivatalos" eseményen ahol kb 20 másodperc alatt észrevennék, hogy csalsz nem fogsz csalni. Mert tönkre vágod magad ezzel egy életre.
Gondolom ha szoktad Mutex-et nézni akkor láttál már olyan pénzdíjas tornát ahol csak a meghívott "komoly cod gamerek" vannak egymás ellen egy lobby-ba? Na ott láthatod, hogy még a legjobbakat is úgy szét lövik mintha aznap kezdte volna mert ha mindenki kurvajó és úgy kell egymás ellen menni akkor nem fogsz tudni úgy játszani mintha otthon mennél az ellen aki a munkából hazaérve játszik 1-2 meccset. Erre akartam csak kítérni.
KaitouP: Azért nem játszunk mert unalmas az a 3-4 önismétlő map meg az a pár fegyver amit használni lehet. Főleg úgy, hogy egy csomó cuccot nem lehet feloldani rá..
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
Mennék én főnök, de PC-s vagyok és még nincs előrendelve nehogy elkövessem a Vanguard bakit.
#860nitro16
Várjunk csak. Best Warzone player. Mi kell még ha nem ez a legjobbakhoz?
Azt is mergérteném h lámpalézas valaki, de nem az aki 7000 ember előtt streamel professzionálisan.[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
behalt a letöltés esbessége, 5 órát ír a konzol 20 GB-ra.
5 perc helyettPress "F" to pay respects.
-
KaitouP
veterán
válasz boogie84 #861 üzenetére
+ pRoject2HUN
Na bakker, hát úgy mondjuk tényleg nehéz lesz játszani. Retró CoD 4?
-
Golyo69
senior tag
A nagyon sok streamer csal. Persze tisztelet a kivételnek. De nagyon-nagyon sokan vannak sajnos.
Van erről egy nagyon jó videó a YouTube-on. Már nem emlékszem a címére de ha megtalalom berakom.
Ott elmondjak hogy akkora biznisz a cheat hogy hülyék lennének nem kihasznalni.Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + DELL S3422DWG
-
Linem
senior tag
Én csak megjelenés környékén fogom megvenni a játékot, ezért addig streameket nézegetek, és hát hányingerem azért nem lesz, de nagyon rossz nézni 120-as FOV-val. Én PC-n is maximum 80-85-90-es körülre szoktam belőni, mert hiába nagyobb a látótér, eltorzulnak a kép szélei. Mintha széleslátószögű lencsén nézve kellene játszani. Tudom, hogy sok mindenkit ez nem zavar, de engem igen.
-
Phobion
őstag
tetszik nagyon eddig, de nem tudom érdemes-e megvennem úgy, hogy TV-m csak 60 hz-es és egyre több a 120 hz-es kijelző
-
nutella1
őstag
120-as FOV-val élvezhetetlen egy FPS. Olyan mint egy komplett idegrángatózás. Semmit nem látsz a pályából, nem élvezed a játékot, csak mész mint egy robot, egy gép. Ennyi erővel egy Pacman-t is játszhatnék. Vagy felrajzolhatnék egy kurv@ nagy X-et a monitor közepére.
Phobion: Nyugodtan megveheted, csak hardcore, megszállott gamereknél számít a 60-120 hz közötti különbség.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Shadowfax
addikt
Fú, ez a 3rd person mód nagyon nyomorék.
-
Szellem.
nagyúr
válasz nutella1 #871 üzenetére
Ebben nem értünk egyet. Én 120-as FOV-al játszom évek óta és ha visszaállítóm gyárira vagy 90-100-ra, akkor megörülök. 120-al többet látok. Nyilván hozzá kell igazítani az egér érzékenységét, mert más érzékenység kell alacsonyabb FOV-al, mint magasabbal.
[ Szerkesztve ]
Eladó Metapanda P1 Nearlink Gamer Egér : https://hardverapro.hu/apro/elado_metapanda_p1_nearlink_feher_gamer_eger/hsz_1-50.html
-
KaitouP
veterán
Egy percig ne gondolkodj ezen, emiatt butaság lenne nem megvenni a játékot, ha tetszik. Van előnye ugyan mind élményben, mind teljesítményben (már a kompetitív shootereket illetően), de ha valaki péppé lő a játékban, akkor nem azért fog, mert 120 hz-es kijelzője van, pláne nem konzolon. Aki jó, ha 60 hz-en is jól fogja tolni.
Konzolon meg pláne nem aggódnék, itt a 120 hz mód egy jobb PC-vel ellentétben grafikai minőségvesztéssel jár, és egészen biztos vagyok benne, hogy nem vagyunk túl sokan, akik így játszunk.
Aztán egyszer majd ha új tévét vennél, akkor majd olyat keresel ami tudja ezt, de addigra lehet hogy már nem az MW II-vel játszol.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Nyomtam 2 kört, ha ráírná valaki, hogy ez a 2019-es MW, én kajak elhinném. Csodálkozok, hogy ezt minden évben epekedve várják játékosok milliói.
Megyen!
-
Imilenni
addikt
Srácok ebben van valami újítás?
Anno megvettem a ModernWarfare-t, ez egy az egyben ugyanazAzóta se tudok lőni konzolon, elég szégyen az a 0.8as KDA.
Várom már a Steames Bétát, kíváncsi vagyok ott hátha jobban megfog a játék.
[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
lowzor
veterán
válasz Imilenni #880 üzenetére
"Anno megvettem a ModernWarfare-t, ez egy az egyben ugyanaz"
Ez most nagy pozitívumnak számít az elmúlt 2 év kiváló alkotásait figyelembe véve.
(#861) boogie84:
"nehogy elkövessem a Vanguard bakit."
A fejlesztőcsapat nevéből, és a bétából azért lehetett volna sejteni, hogy nem az évszázad vétele lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi747
aktív tag
Szerintem szuper lett de én mai napig a 19 es MW-t játszom Battlefield hiányában.Engem megvettek kilóra és úgy is ezzel fogok sokat játszani kicsit este hazaesve melóból.
-
N@idia
őstag
Életemben először látok olyan hozzászólást, hogy valaki azt irja "sajnos javitották" máskor mindenki várja és örül, ha végre kijavitanak egy bugot. Itt meg szomorkodni kell, hogy már nem elérhető...
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
pRoject22
őstag
válasz Imilenni #880 üzenetére
Én is refund ready vagyok a PC béta függvényében, ami újítás ( most új mapokat ne vegyük bele ) a 6 fős Warzone squad, a víz alatti úszás és harc, illetve az épületek, ablakok szélén való függeszkedés, ezeken kívül amúgy tényleg kajak 2019-es feeling nekem is EDDIG.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
jozefgucci1
addikt
válasz CptAdamica #877 üzenetére
Ráadásul ez a rész most talán két évig velünk marad , de javítsatok ki ha tévedek . Szerintem nem mertek nagyon merészet lépni inkább a már jól bevált receptet vették elő .Aztán a játékosok ki vannak éhezve valami újra ami megfelel az elvárásaiknak , mert azért az előző cod és a jelenlegi BF is rendesen hozzájárul a sóvárgáshoz. Az idegesítő Vangurd foshalom után egy MW2019 DLC teljes áron lemegy az emberek torkán . Előrendeltem én is a Blizard oldalán aztán ha nem jó visszamondom megjelenés előtt.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
pRoject22
őstag
válasz jozefgucci1 #890 üzenetére
Szerintem is, ez eddig nem CoD Next hanem CoD Still
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
laceszgamer
addikt
válasz jozefgucci1 #890 üzenetére
Hát teljesen off de szerintem Steamen érdemesebb, ki tudja mi lesz MS felvásárlás miatt, elhet egész Battle.net beolvad majd a Steambe, nem volna lehetetlen dolog, akkor meg gondolom majd valahogy másolni kell át az adatokat mint anno a Destiny 2 esetében.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
jozefgucci1
addikt
válasz laceszgamer #892 üzenetére
Steam-en viszont a refund nem a pénztárcába dobja vissza a pénzt , vagy itt is lehet bankkártyával fizetni és akkor oda kapod vissza ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
zozika84
őstag
Az előző 2 f*s részhez képest már ez a béta is GoTY kategória, úgyhogy számomra megérte
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
jozefgucci1
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz jozefgucci1 #893 üzenetére
Ha kártyával fizettél érte akkor lehet választani hogy kártyára vagy wallet-ba kerüljön vissza az összeg, ha alapból wallet-ból ment a fizetés akkor csak oda.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
zozika84
őstag
válasz jozefgucci1 #895 üzenetére
A bétánál csak nem lesz rosszabb a kész termék
A csalás része offolható nálam a crossplay kikapcsolássalPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Spizzi
tag
Ez a "Black Ops-os" grafika amúgy a bétában nem az ambient occlusion hiánya miatt van? Most, hogy így jobban megnézem ettől ilyen steril, nincs mélysége a murvás felületeknek, emiatt a kis mikro-árnyékok is hiányoznak.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz zozika84 #897 üzenetére
Én Vanguard-ban sem nagyon találkoztam feltűnően csaló egyénnel, lehet csak én voltam vaksi, de kifejezetten pozitív tapasztalat ez számomra, pedig PC-n játszom.
-
zozika84
őstag
válasz laceszgamer #899 üzenetére
A sima multikban crossplay off mellett én sem. A Warzone, ahol xboxon nem lehetett kikapcsolni, na ott a pc miatt rengeteg volt. Ugyanakkor a Ps esetében ki lehet kapcsolni WZ alatt is, úgyhogy azt inkabb azon toltam
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- Hollowbody - Premier előzetest kapott a tech-noir túlélőhorror
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen