Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    DMZ -ben mi a szöszt csinál az a sok bot a radioaktív zónában?
    Tegnap mentem egy solo kört, elég sokáig elsunnyogtam, míg rájöttem, hogy máer nagyon kevés az idő. Elkötöttem egy páncélozott autót, azzal elporoltam a zónáig, affig igazán alig találkoztam ellenféllel, szórványosan lövöldöztek utánam az út széléről. A zónába már gyalog mentem, de odabent kismillió bot fogadott, és akármennyit kilőttem, csak jöttek sorban. Így aztán le is daráltak egy idővel, mielőtt megérkezhetett volna a másik főszereplő (self-revive kit meg ugye minek is lett volna nálam) Ez a bajos a soloban - nincs aki felélesszen, ha baj van.
    Lehet ma is megyek egy karikát - de napi egy bőven elég ebből a mókából, inkább csiszolom a multin a fegyókat. Remélam az SP-R ma már goldozódik.
    Hozzáteszem, sokan panaszkodnak a kemperekre, de pl az SP-R camo feloldást nehéz lenne enélkül megoldani: 30 kill fekve, 20 kill mounted. És ez csak egy marksman, az összes többinél és a snipereknél is hasonló. OK, volt olyan hasalós lövés, amikor ugrásból sikerült hasra vágódni és betalálni, vagy a sarkon kihajlásból egyből mountolni, de az ritka, többnyire bizony le kell feküdni, vagy le kell támasztani a fegyvert, és várni az ellenfelet, bármennyire nem tetszik is.

Új hozzászólás Aktív témák