Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Huhh, Alig múlik el nap, hogy ne erősödne bennem a meggyőződés, hogy ezt a játékot egyedül az SBMM -nek becézett szörnyszülött teszi tönkre. Ez egy remekül élhető játék lenne, ha az SBMM tényleg azt csinálná, amit a neve is mond, vagyis az addig elért, felmutatott skillek alapján kb hasonló kvalitású játékosokat tenne egy - egy meccsbe. Ez nem csak egy jó feature, hanem a jó játékhoz ténylegesen szükséges alapfunkció lenne - ha így működne.
    De sajnos ennek a szutyoknak köze nincs a képesség alapú párosításhoz, látványosan csak a játékos egyéni eredményeire koncentrál - és ha az túllép egy értéket, akkor remekül követhetően, minden eszközt bevetve ront rajta "kicsit", egyértelműen belepiszkálva a játékmenetbe. A legutóbbi (de rendszeres, minta szerint mindig ugyanígy zajló) eset: Két napon keresztül egész jól ment a játék, közel 100 -al javult a Killek száma a Death -hoz képest - innentől gyakorlatoiiag elvágták a normális játék lehetőségét, minden meccs úgy kezdődik, hogy az első egy percben 4 - 5 killt kapok random helyekről - oldalról, hátulról) az ellenfelekkel szemből találkozás lehetősége megszűnik ilyenkor, még ha be is campelek egy - egy helyet, senki nem jár arra, legyen az máskor bármilyen népszerű átjáróház. De ellenfél akkor is feltűnik mögöttem, ha két - három csapattársam tartózkodik is ott (tehát elvileg fedeznek), és természetesen a random megjelenő ellenfél a négy lehetséges célpont közül kizárólag engem preferál ( ha épp van killcam, látom is, ahogy a csapattársaim az én lelövésem utáni másodpercben szitává lövik)Tegnapelőtt kb nyolc, tegnap pedig hét (számoltam!) meccs kellett, amit dobnom kellett, hogy végre magához térjen a rendszer, és engedjen normálisan játszani. Persze ez egy - másfél óra játékidővel épp arra volt elég, hogy minimális plusszban zárjak. amivel a következő napra (mára) még jobban felhergelem a rendszert, hiszen így azt látja, hogy négy napja plusszos vagyok, vagyis még intenzívebben próbál szívatni.
    Kétségkívül ragyogó teljesítmény ennek az AI alapú "SBMM" -nek a megalkotása, aranyba kellene önteni a kezét, akárki is csinálta meg - de hogy az az arany kellőképp forró legyen, amibe a kezecskéjét beleöntik, arról én magam szívesen gondoskodnék ;]

Új hozzászólás Aktív témák