Új hozzászólás Aktív témák

  • TOBY29

    csendes tag

    válasz Deller2010 #3298 üzenetére

    Ez nem más, mint csalás. A minősítése legyen a jogvégzett emberek feladata. De lehet akár üzletszerűen is.Az biztos,hogy jelentős kár okozásról beszélünk. Hogy ezt a kötelezettségvállalási nyilatkozatot maguktól szopták be vagy nem volt más választásuk már soha nem derül ki. Valószínűleg R úr mikor aláírta tudta, hogy nem lesz érvényes. Nem lesz itt semmilyen polgári per. Újra elővették a perelős dumát, amit a nyáron már teszteltek. Persze abból sem lett semmi

    [link]

    Viszont érdemes lenne megvizsgálni a btel és a köré épült cégek teljes létét, mert ha most ekkora hazugságok láttak napvilágot mi mehetett régebben. Hogy jutott el ez a banda, idáig mert a btel szolgáltatásaiban nem volt benne a milliárdos sztori. Pár tízezres ügyfélkör, alternatív és kamu szolgáltatások túlárazva, indokolatlanul magas alkalmazotti létszámmal? Addig működött még volt befektető a kamu dumára és mikor nem volt már több balek, akit be lehetett etetni az egész, mint a kártyavár dőlt össze. Semmit nem fizettek és fejlesztésre sem költöttek. Akkor mire?
    Igazad van, látszik rajtuk a pánik. Valószínűleg páran kihátráltak mögülük és a trükkös bratyók magukra maradtak. Az biztos, hogy a bratyók nem álltak kétszer sorba, amikor az észt osztották, mert elég átlátszó trükkökkel próbálkoznak mikor nyakukon a baj. Kíváncsi vagyok büntetőügy lesz e a sztori vége vagy ez is feledésbe merül mint sok minden ebben az országban.

    Nem a szívem csücske az ózdi hős, de ha az agyban nagy cégépítő, távközlési szakértő meghallotta volna az intelmeit nem került volna ekkora trébe:

    „Kellett volna a sorstól egy büdös nagy pofon!
    Ami akkorát csattan az arcomon,
    Hogy eszembe sem jut, hogy melyik a rossz út,
    Valami kéz, ami visszahúz!”

    more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

Új hozzászólás Aktív témák