Új hozzászólás Aktív témák

  • Deller2010

    tag

    válasz Waikiki #3295 üzenetére

    "December 30-án az orosz arra való hivatkozással vonja vissza a nyilatkozatát, hogy az aláírást követően jutottak tudomására információk, illetve hiányolja a december 29-én, azaz az előző napon - vagy a december 1-i átmeneti szerződésre gondol? lásd lejjebb - megválasztott új könyvvizsgáló által készített és auditált beszámolók eredményét."

    Szerintem szerencsétlen orosznak kb. soha nem mondtak igazat.

    Lefordíttaták neki a kamu 2013-as jelentést - valószínűleg házon belül. Aztán ha már így belejöttek, kedvet kaptak a folytatáshoz, mert az 1.000.000.000 azért még ma is szép összeg, főleg, hogy tulajdonképpen ezért nekik nem kell adni semmit, hanem "kvázi" haszonnal kifarolhatnak a sz*rrá lopott, igazán semmire sem alkalmas cégből.

    Nyrt?!
    Azt hallották, hogy tőzsdézni jó, pénzt lehet keresni 0 munkával, meg tőzsdei céget vezetni(? LOL!!!!) birtokolni nagyon trendi.
    Alaposan átgondolták, megtervezték összehánytak egy üzleti tervnek látszó valamit, belevágtak, s persze, amíg a tőke tartott, addig jó volt. Mivel a 90-es évek "gyermekei", ezért magukévá tették a szabadság jelszavát: "élj a mának" (1., 2.)! Ezért aztán arra nem gondoltak, hogy:
    - ha nem vigyáznak, nem gazdálkodnak jól, akkor egyszer el fog fogyni a pénzük,
    - s akkor majd mi lesz?

    Nagyot álmodtak, elbízták magukat, s a realitás érzékük teljes elvesztésével képtelenek voltak időben a megfelelő lépéseket megtenni. Utólag meg, amikor már érezték, hogy ebből nem jöhetnek ki jól, pánikba estek és az történt, amit láthattunk.

    [ Szerkesztve ]

    | regular IT guy |

Új hozzászólás Aktív témák