Új hozzászólás Aktív témák

  • MARV6969

    tag

    válasz BandiHUN #7252 üzenetére

    SPOILER

    A Norfleet-ben azt szeretem, hogy olyan ellenséget is le lehet vele szedni, amit nem látok, vagy térdelő helyzetből, utolsó esélyként szoktam bevetni. Nekem bevált, főleg a rocket speed-es változat. Ahogy Te is írod, nálam is mindig kéznél van.
    Az új dlc-ben a repülő robotok ellen is rendszeresen bevetettem, mégpedig úgy, hogy megvártam, míg közelebb jött és elé lőttem a földre. Általában egy lövés elég (Bee-vel..) volt.
    Amúgy, ha csak egy fegyvert lehetne használni, akkor biztos, hogy a Harold lenne. :K
    Amikor anno először kipróbáltam, nem találtam valami jónak, mert ugye nem pontos, lassúak a lövedékei... De azután, ahogy kipróbáltam Salvadort, a Harold + E-tech tüzes Maliwan smg kombinációjával, Bee pajzzsal, szinte mindig kéznél volt, és van.
    Az új dlc-t Maya-val játszottam végig, és sokat használtam az Evolution és az Antagonist pajzsokat is.
    Az Evo mellé legendary Nurse class mod-ot és egy Heart of the Ancients relic-ket pakoltam [link] - általában sati demage növelős változattal, az Omen miatt... A Harold így is hatásos volt...

    Az Antagonist mellé Legendary Siren class mód és Skin of the Ancients relic. Gránát mód vagy a Quasar, vagy az a "legálisan" módosított slagos transzfúziós x16-ost, aminek a kódját már leírtam.
    Ezek után a Bee már nem is hiányzott...

    Ez egy elég combos összeállítás így, amit legálisan nem tudom mennyi idő alatt lehetne kifarmolni, de ahogy bunfi fórumtárs is megírta: minek vannak a fegyverek, ha nem használjuk őket...? :F

    "Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"

Új hozzászólás Aktív témák