- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
válasz [Prolixus] #13002 üzenetére
Mass Effect 3. Lehet helyesebb lett volna 8 évet írnom, 7 éve ilyenkor már ismerte a játékos világ Marauder Shields-et...
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
[Prolixus]
addikt
válasz vitaro #13003 üzenetére
Jah. Hát igen. Az kemény menet volt nekem is. Meg utána volt még egy pár...mára már nagyrészt kiölték belőlem ezt a várakozás meg hype érzést. A sorozatos csalódások megteszik a hatásukat. ME:Andromeda előtt megint ezerrel tombolt bennem a hype, hatalmas nagy csalódás lett belőle. Be sem fejeztem a játékot, annyira kiábrándító volt. Aztán volt még egy kisebb hypefelfutás Destiny 2 kapcsán. Azzal is belebuktam a Földbe.
BL3-at várom, de nincs már meg bennem az a gyermeki izgatottság mint régen. Egyedül talán a Cyberpunk 2077 hozhatja azt vissza, ha majd közeledünk a megjelenéshez és minden további amit látunk biztató és ígéretes lesz.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Edem05
őstag
Hű micsoda hír! Új BL, nem is tudom mióta vártam már ezt a bejelentést. Estére azért bekészítek egy adag rágcsát, aztán kiderül mi is ez. Remélem tényleg nem lesz csalódás, mert azért én várom a szintet.
-
sss
őstag
Annyira nem követtem az új résszel kapcsolatos híreket. Dátum van már?
-
[Prolixus]
addikt
Nincs, de valószínű, hogy 1 éven belül megjelenik (egy leak alapján). Az eddigi megjelenésekhez ha igazodnak, akkor idén összel jön, de ez nyilván csak vad spekuláció a részemről.
Április 4-én lesz érdemes a Gearbox-ra figyelni, akkor lesz valami újabb dolog.
-
sss
őstag
válasz [Prolixus] #13009 üzenetére
Értem, köszi. Mondjuk ha meg is jelenik... már csak időt kellene találni, amikor le is tudok ülni játszani.
-
Arem
csendes tag
Helloo.
Egy olyan kérdésem. lenne, hogy haverral tudunk-e úgy co-opban játszani Tunngle-n, hogy nekem az eredeti GOTY steam verzió van meg, havernak meg torrentről van leszedve ? Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
-
vitaro
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #13015 üzenetére
Minden benne van. Még a skinek is.
-
[Prolixus]
addikt
válasz TESCO-Zsömle #13017 üzenetére
-
vitaro
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #13017 üzenetére
Az első rész semmilyen formában nincs benne. De mivel a BL2 topikban vagyunk, feltételeztem, hogy a kolléga a BL2 GOTY-ra gondolt.
-
vitaro
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #13020 üzenetére
Ha így nézzük, természetesen igazad van. Ez azonban nem változtat a valódi lényegen: minden benne van.
-
Deck
titán
Üdv mindenkinek!
Beköszönnék ide. Most vettem meg PS4-re a Borderlands 2 The Handsome Collection-t és pár nappal ezelőttig még a játékot se ismertem Holnap tudom csak kipróbálni de nagyon izgatott vagyok
(addig talán az uhd pack is kijön frissítésbe elvileg)Co-op-ba lesz játszva, majd lehet jövök pár kérdéssel
[ Szerkesztve ]
PS5
-
jambiyya
őstag
steam letolt egy 380 megás peccset...kitűnő indok egy ksi lövöldözésre
• Remastered 4K environment textures, including geometry and skyboxes
• Remastered 4K characters and vehicles
• Remastered 4K weapon meshes and textures
• Improved Anti-Aliasing, including improved edge line implementation
o This includes improved ink line definition and framing/outline around character models
• Higher Resolution Dynamic Shadows
o Improved quality and smoothness of shadows, especially during movement
•Improved Screen Space Ambient Occlusion
o An improved SSAO method for more realistic ambient lighting -
[Prolixus]
addikt
válasz Hzoltan969 #13024 üzenetére
Stimmel, a 4K pack 8 giga. Külön kell tölteni.
-
l.skywalker
félisten
Borderlands 2 (+UHD Texture Pack) Free to Play hétvége van a Steam-en [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Szóval valaki próbálta az UHD patch-t? És az első Borderlands felújított változatát?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
[Prolixus]
addikt
válasz Hzoltan969 #13028 üzenetére
Bizonyos textúrák szebbek lettek, mások nem változtak. Pl. én direkt megnéztem, ahogy bespawnolsz Sanctuary-ban a fast travel station mellé, annak az épületnek a beltere alacsonyabb felbontású textúrákkal futott eddig, most már tűéles.
De nagy változásokra nem kell számítani valóban. Bl1-ben látványosabb a változás youtube vidik alapján, de az sem drámai. Nem egy "tisztességes" remaster lett az sem, hanem egy sima graphic update. Mondjuk ez r
várható is volt, ha full remastert kapunk valszeg promózták volna előtte meg lenne valami felára.[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Látva hogy jön a 3. erősen elgondolkoztam, hogy újrakezdem a 2-őt Zero-val
Tudom hogy volt közte pre-sequel de azt nagyon nem ismerem. Az is jó rész volt?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
[Prolixus]
addikt
válasz Csokishurka #13030 üzenetére
Hát egyszer megéri végigjátszani, már csak a sztori miatt is, de van pár gond a játékkal ami miatt nem anynira népszerű.
Szerintem sokkal gyengébb a humor (ausztrál akcentus sokszor idegesítő), a játék kb ugyanaz mint a BL2, kevés az új fegyver sok a régi-áthozott-de-elrontott gear, a double jump mechanika meg az egyik legrosszabb amit FPS-ben látni, a mellékküldik nem olyan fantáziadúsak mint a Bl2-ben.
-
Csokishurka
őstag
válasz [Prolixus] #13031 üzenetére
Köszi akkor maradok a BL2-nél, lehet ma meg is veszem már elég jó áron van cd kulcs árusító oldalakon.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
vitaro
senior tag
válasz Csokishurka #13032 üzenetére
Steam-en most 9,89€ a GOTY
-
Csokishurka
őstag
válasz vitaro #13033 üzenetére
Köszi, tudom néztem én is, de egy másik oldalon olcsóbb 4€-val.
Az egyik a sima a másik valami kieg gondolom, de nem látok különbséget a két talent között.
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Meg lenne még egy kérdésem ha nem baj. Ugye az 1-ben volt a hunter aki ugye specializálódhatott sniperre, pisztolyra vagy a madárra. (ez utóbbi elég mókás tudott lenni )
Szóval itt ZerØ-nál ugye ott van a sniper, de a pisztoly nincs. Mivel rajta kívül egyik karival sem játszottam, így a kérdés ez lenne hogy melyik hős az aktuális gunslinger?Előre is köszönöm!
-
válasz Csokishurka #13030 üzenetére
A pre-sequel a második rész után jelent meg.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jambiyya
őstag
válasz Csokishurka #13035 üzenetére
Salvador a legdurvább kari.
-
jambiyya
őstag
válasz Csokishurka #13038 üzenetére
Salvador egyszerre kettő pisztolyt is tud kezelni, de nem akarlak győzködni...
-
jambiyya
őstag
válasz Csokishurka #13040 üzenetére
Dp harold+grog nozzle+megfelelő cuccok/skillek, és megállíthatatlan leszel...majdnem.
Előbbi brutál gyógyít, utóbbi iszonyat erős - bee pajzzsal még durvább. -
dioka7
senior tag
Salvador ide, dupla pisztoly oda, nekem mindig a sirén lesz a kedvencem. A legkönnyebb vele madarakat "fogni", ha gáz van, kis időt nyerni. és azért a gömb is tud sebezni elég szépen, mióta "megcsinálták"
-
Amartus
senior tag
A szirén és a mechro. Talán a leglazább szerintem a mechro.
Istenem, tele van csillagokkal...
-
DummyBoy
senior tag
Salvador Easy mód, magas szinten, megfelelő gearrel egyszerűen broken ...
Az első BL2 időszakban ő volt a kedvencem, de majd mindenkivel játszottam, kivétel Zero.
Ezért most Zerozok, de feladtam a sniperkedést, egyszerűen coopban nem elég effektív, lassú, mondjuk bossok ellen hasznos, viszont a kevés lőszer dühítő.
Pont most tesztelem a pisztolyokat, hasonló build, de Bee pajzzsal és Lady Fistekkel ... a +800% critical damage segít + infifnity és grog nozle a biztonság kedvéért, és ez már lényegesen kellemesebb, kevésébé van one-trick pony mint a sniperrel.
Life is shor...
-
Csokishurka
őstag
Hát köszönöm a tanácsokat
Ilyen dual revolveres buildet akarok majd Gunzerkernek.
A héten meg is veszem a gémet aztán bele is vetem magam
Lehet még majd lesz egy két kérdésemDe addig is találta egy ilyet:
-
DummyBoy
senior tag
válasz Csokishurka #13047 üzenetére
A Borderlands fórumon rengeteg build leírást találsz, ott érdemes kezdeni szvsz.
Life is shor...
-
Csokishurka
őstag
válasz DummyBoy #13048 üzenetére
Okés köszi akkor nézelődök.
Elvileg ahogy néztem a játék mellé kapok majd ilyen aranykulcsot amivel jóféle ládákat lehet nyitni.
Azt érdemes egyből ellőni kisebb szinten vagy várjak vele majd ha már megnövök?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
KisTücsök
addikt
Elkezdtem én is haverral. Ez a játék... Én nem tudom miért vártam ennyi. Elképesztően jó.
És első kézből tapasztalhattuk meg, h Sanctuary-ban beltérben nem tanácsos úgy átadni fegyvert, h ledobod a földre. RIP chestből kiszedett fullos csipa. Egyszer nem volt lehetőségünk használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest