Új hozzászólás Aktív témák

  • negro

    őstag

    válasz KAMELOT #48745 üzenetére

    Ez kopo dolog. Nem is kene szamolni igazan, de nem mind1 mekkora es milyen kategorias gumit vesz az ember. Meg erre nem sajnaltam a penzt mert mindig high performance, markas gumit vettem ra. Hol hasznaltat ugyan, ha talatam jo vetelt, ha nem akkor ujat!

    Megmondom oszinten megfordult az eladas gondolata. 12 eve van meg es a vicc, h regen 25-30e km/ev belement de igy, h mostansag csak ilyen 10e km/ev es ennek ellenere a kiadasok 2x annyiak a fele annyi futas ellenere picit elbizonytalanitott.

    Ugyanakkor... bar nem M5, idezet Karottatol:

    "Ez az egész csak akkor jutott eszembe, amikor ott álltunk a minap az Euroring parkolójában, és néztük, megilletődve néztük a valaha volt összes M5-öst, abban a szép, szabályos karéjban, ahová beállítottuk őket a fotózáshoz. "

    "Úgy volt, hogy én csinálom majd a legújabb M5-öt. De aztán a tekintetem minduntalan visszatapadt az E39-re. Tudom, hogy milyen egy modern M5. Fantasztikus, bámulatos autó, egészen biztosan sokkal jobb belőle minden értelmes paraméter szerint az utolsó bármelyik elődjénél. Én írtam és tévéztem az E60-at és az F10-et annak idején, mindegyik érdemben rúgott egy akkorát előre a világ technikai színvonalán, amekkorát a padlógázuk az ember veséjébe. De idén nem érdekelt a 600 lóerős, összkerekes dominátor. Az érdekelt, hogy miről beszélt Tiff Needell. Hogy milyen érzés beleülni a húszéves önmagam húszéves álomképébe."

    [ Szerkesztve ]

    ''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

Új hozzászólás Aktív témák