Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz fekeandras #4521 üzenetére

    De figyelj már... Nem az M6 van itt annyira istenítve, hanem az M -es motor. Tudniillik arról szólt a vita, hogy a BMW gyártja a legjobb motorokat, nem arról, hogy a legjobb pálya sportkocsikat. :U Vagy tévednék? :) Tehát el kell vonatkoztatni az M6 -től meg M5 -től, és csak az M -es motorra koncentrálni, ami ahhoz képest, hogy szívó, elég jó az 1 lóerőre jutó köbcenti. És itt a motorokról volt szó... A BMW ha akarna, biztos csinálna egy könnyű kis sportkocsit, olyat mint az NSX-R -ed. De nem kell akkora. Elég lenne, ha csinálna a 3 -asból egy pályakocsit, az M5 -ös motorjával.
    De ezek akkor se sportkocsik, nem igaz, hogy nem érted már meg!? Miért ilyen nehéz a felfogásod?! Ezek luxus sport limuzinok meg coupék, nem sportkocsik. :W Nem értem ezt hogy nem lehet megérteni. :W Még az öcsém is felfogta, pedig az hangyányit se ért az autókhoz. :W

    Egészen elferdítetted ezt a beszélgetést a hülyeségeiddel... :W

    Amúgy kicsit tisztában kellene lenned azzal, hogy a BMW soha nem is épített könnyű, kifejezetten sportkocsikat nagy motorral. A mostani modellpalettán nincs is olyan, amibe belerakhatnák, hogy kicsit is hasonlítson az NSX-R felépítéséhez.(és valszeg nem is lesz...)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák