Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    válasz Darko_addict #24856 üzenetére

    (#24856) Darko_addict Nekem a stylilng 95 a kedvenc felnim, de az csak 19 colban van, igy en nezegettem a replika 17 colosakat. Legtobb nemetorszagban keszul, es allitolag teljesen jo minoseguek.
    Nem tudom, hogy mondjuk ki mit ert a rossz minoseg alatt? Hogyha padkazod, akkor szethullik? Mert a gyari is...
    Szoval szerintem nyugodtan tehetsz ala replikat, nem fog kiesni alolad a kerek. Magyar utakra meg ugyis mindegy :P

    (#24858) Ck. Szerintem mi mar voltunk forumtarsak: Renault forum
    En lecsereletem a Renault Megane II 1.4 kupemat egy 3.5 evvel oregebb BMW e46 320CI-re, mert mar rohadtul untam, hogy minden honapban csak a szivas volt vele.
    Nem tudom, hogy szerencses vagyok-e, mert mas forumokon latom, hogy ott is vannak azert kerdesek rendesen, de eddig a kotelezo szervizeken kivul semmi mast nem kellet rakolteni. Sokkal olcsobban jovok ki, mint a Magane-nal.
    Es ha beleulok, nem attol kell felnem, hogy mikor jon elo a szerviz lampa, vagy ebben mi megy tonkre benne, vagy hogy ki tudom-e nyitni a csomagtartot.

    Nem akarom bantani a Megane-t, elso autonak jo volt, megtanultam rajta sokmindent (foleg a szerelesrol :D ), de nem hasonlitanam ossze a BMW-vel.

    Szoval en BIZTOSAN lecserelnem a Peugeotomat (foleg, mert dizel) egy BMW-re.

    Amugy most, hogy nemet autom van, most ertem meg igazan, hogy miert szidta mindig a szerelo a Megane-t, mert miert mindig szajhuzogatva vallalta el a kocsit, es miert mondta, hogy kopogos muanyag vacak az egesz, es hogy nemetet vegyek.
    Tenyleg furcsa erzes, hogy a 14 eves kocsiban minden a helyen van, es ugy kattan, fordul, tart ellen, ahogy kell.

    Szerk.: Ja, azt persze nem is mondom, hogy a Renaultot sehol nem akartak megvenni, ugy kellett megszabadulnom tole. Vegul szerencsem volt, egy fiatal srac elvitte, de igy 2x annyiba kerult a regi BMW... de minden Forintot megert!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák