Új hozzászólás Aktív témák

  • Kekmen

    senior tag

    válasz Erika43 #3406 üzenetére

    Nem, azért biztosan nem. A hiba ott van hogy nincs passkey a torrentedben ezért nem is seedeli, mint ahogy már írták is. Csak az a megoldás van, hogy feltöltés után ugyanúgy töltsd le a torrentet az oldalról, mintha nem a sajátod lenne. Megnyitod a kliensedben megadod az elérési utat és hash után seedeli is ha mindent jól csináltál. Maki esetében feltöltés után legalább 2 percet várj, amíg regisztrálja a tracker és belekerül a passkeyed, csak ezután töltsd le.

    Szerk.: Már láttam olyat az említett oldalon, hogy valaki uTorrentel készített torrent fájlt és nem került bele a passkeye, erre volt is 1-2 tesztfeltöltés annak idején. Ilyenkor csináld azt, hogy manuálisan beírod a passkeyed. Alapból ugye ez van neked:
    http://www.majomparade.com:9898/announce ezt úgy szerkeszd, hogy
    http://www.majomparade.com:9898/*********************************/announce , ahol a csillagozott helyre írd a passkeyed, ezt az oldalon a saját profil-->Szerkesztés-->Egyedi passkey oldalon tudod megnézni. Az uTorrentbe pedig jobb klikk a torrentre és tulajdonságok, ott tudod átírni.
    Ha nem menne akkor készíts el MakeTorrentel a torrent fájlt és úgy tölts fel, akkor valószínűleg menni fog.

    [ Szerkesztve ]

    "Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."

Új hozzászólás Aktív témák