- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Chello-s vagyok, és az uTorrentem passzív üzemben megy, pedig nincs routerem. Miért nincs nyitva a port, vagy mit kezdhetek ezzel?
-
Mauzes
addikt
válasz Napster01 #3502 üzenetére
"A Windows tűzfal beállításai nem jeleníthetők meg, mivel a társított szolgáltatás nem fut. Elindítja a következő szolgáltatást: Windows tűzfal/internetkapcsolat megosztása (ICS)?"
Nyomom, hogy igen, erre:
"A Windows nem tudja elindítani a következő szolgáltatást: Windows tűzfal/internetkapcsolat megosztása (ICS)"
-
MarioAna
senior tag
Hy all!
Az mitől van, hogy töltök egy torrentet felfelé, és egyet lefelé, az amelyik jön lefelé, annak a feltöltési sebességét lekorlátozom 1kb/s-re, és amelyik meg megy felfelé, az meg mehet korlátlanul. Na de, ha lekorlátozom a lefelé-jövő torrentet, akkor annak a letöltési sebessége 80k-ról leesik 11k-ra. Szal azt akarom megcsinálni, hogy ami jön torrent lefelé azt ne töltse vissza, de ami már lejött azt seedelje.
Előre kösz.
mod: uTorrent 1.8 kliens, 1megás net (T-Kábel). Azóta vettem ezt észre, mióta ezt megcsináltam .
uTorrentbe mit kell átállítani és mire? Ha kell valami opció, akkor megmondom azonnal, csak én annyira nem értek hozzá .[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz MarioAna #3505 üzenetére
Ha egy kicsit visszaolvasol akkor valaki megírta, ha jelentősen korlátozod a feltöltést az adott torrentre akkor az a letöltésre is kihatásaal van.
innen ered, hogy lassú a letöltésed ha 1kb/s re korlátozod.Amit linkeltél még sosem állítottam be ip filter meg ilyeneket.
Most annyit tudok tenni, hogy képekben elküldöm, hogy nálam hogy van beállítva
Router mogott vagyok
8 MB / 512 KB nettel, ADSL T-online
A sebességkalauzt én nem használtam, cfosspeedet azonban igen.Ütemezőről nem csináltam képet, nem használom.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
MarioAna
senior tag
válasz Core2duo6600 #3506 üzenetére
Megvan, amint a kolléga írta előrébb, az uTorrent 1.8-ban valamit elqrtak. Visszaraktam az 1.7.7-et és lám, ismételten jó. Jah és kösz a shotokat .
-
chungee
addikt
Nálatok jó a mag
-
VladimirR
nagyúr
válasz chungee #3510 üzenetére
ajanlom figyelmedbe az asva.info twitter oldalat, ahova pont az ilyen apro hirek szoktak kikerulni
-
Core2duo6600
veterán
válasz chungee #3510 üzenetére
Ezt pont ilyen esetekre csinálték . . .
http://ncorenews.blogspot.com/Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
chungee
addikt
Óóóóh.. köszi. Nem tudtam ezek létezéséről... eddig
-
Mauzes
addikt
válasz Core2duo6600 #3504 üzenetére
Érdekes, mert az egy gyári lemez, annyit csináltam, hogy nlite-tal a SATA-drivert integráltam bele, mert nem volt meghajtó a gépben...
De vannak még furcsa dolgok: a C-re telepítettem egy hete a Win-t, de újra akartam rakni, erre a telepítő azt mondja, hogy a D-n van egy windows, és úgy mutatja, hogy a D a rendszer, a C pedig a tár (tehát pont fordítva, mint normálisan, miután betöltöm a rendszert). Ez azért para, mert én nem akarok a D-re telepíteni rendszert. Lemezkezelő szerint a C rendszerindítás, D pedig rendszer, ez sem tudom, hogy történt így. Sziget előtt fellőttem a rendszert, hazajöttem, már ilyenek voltak vele, pedig tesóm csak netezésre használja...
-
Core2duo6600
veterán
Ezesetben az a megoldás, hogy összes partició törlése a telepítő dvd vel
gép ujraindít
majd létre hozod a C: ot
Feltelepíted és a D: ot már a win alol hozd létre
lehet mind a 2 elsődleges.Vlite ot meg felejtsed el
Csak akad egy pendrive a közelben
Vista be tudja venni Pendrive ról is a drivert.
Ha xp akkor a biosban kapcsold át ide mode ra és akkor még driver sem kell neki.
Valamivel lassabb lesz, bár xp nek tökmindegy
mert csak vista alatt jön ki a ahci előnyeGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Mauzes
addikt
válasz Core2duo6600 #3515 üzenetére
Ezzel a megoldással tisztában vagyok, de az adatmentés elég körülményes.
Vista nem játszik.
Ha ide módra kapcsolok, akkor a SATA-merevlemezt felismeri az XP-telepítő a driver F6 után történő betöltése nélkül is? -
Core2duo6600
veterán
-
VinoRosso
veterán
Uff!
Van egy kis problémám. Vuze klienst használok, és nagyon lassú a letöltés, és néha meg is áll. Már eléggé furcsálltam a dolgot és csináltam mikor megállt, egy NAT tesztet, és hibát írt ki:[link]
Se fel se le nem megy. Net van direktbe lejön akármi, csak ez nem megy valamiért. Szolgáltató lehet a ludas? Vagy a router? Mit lehetne tenni?
-
titán
válasz Core2duo6600 #3518 üzenetére
[I]Ha ide módra kapcsolok, akkor a SATA-merevlemezt felismeri az XP-telepítő a driver F6 után történő betöltése nélkül is?
Persze, felismeri. SP2-től, ha jól emléxem.
az xp az bizony nem, csak akkor ha ide módban megy,[/I]
-
nfsu17
veterán
Lehet egy gyors kérdésem?
Ha van sok seeder (legalábbis a letöltésnél a zárójelben többszázat jelez), akkor a zárójel előtti szám miért nem akar növekedni (nagyon lassan növekszik)? Na ezt most jól megmondtam.
Szóval van egy t. pl 152 seederrel.
Elindul a letöltés, elkezdni keresni az embereket, de nem hogy 152-ig, de 20-ig sem jut el órák alatt. A letöltés persze a béka popója alatt. Nyilvános kül-i tracker, de attól még megkereshetné az összes seedert. Ha regelősről töltök, akkor persze hamar megvan lefele a full sávszél, ekkor nem is keresi tovább a seedeket.Hasonló: havernak adtam próbaképp egy torrentet, amit abban a pillanatban gigás szerverről seedelt vki. Neki hipp hopp elérte a full sávszélt attól az egy embertől.
Nekem meg alig a 200-at, és nem is akart nagyon feljebb menni. Ha jön még pár hasonló szerveres, akkor nincs gond, mindegyiktől jön 200-al és ki is merítettük a netem. De egytől hozzám miért nem jön onnan maxxal?TP-Link router, port kiengedve, aktív vagyok.
1.8-as utorrent (max 1 hetes).
Kábelnet, szolgáltató nem korlátoz. -
ngabor2
nagyúr
kapcsolatok maximális száma, esetle QoS (quality of service)
beállított limitek, adsl esetén az upload túl magasan tartása drasztikusan csökkenti a letöltés sebességét. win alatt cfos/cfosspeed.
seeder/leecher arány, beleértve a sebességeket is
földrajzi távolság, beleértve a nemzetközi sávszélt ismost lusta vagyok utánanézni, hogy 3., vagy 7. hsz
-
VladimirR
nagyúr
lehetseges okok, amiert nem no a kapcsolodott seeder-ek szama:
1: a seeder is es te is passzivak vagytok, a kapcsolodas kizart (bar ezt kilotted)
2: a seeder-nek minden upload slot-ja foglalt
3: egyikotok csak titkositott kapcsolatot enged, a masikotok csak titkositatlant (erdemes ugy beallitani, hogy engedje, de ne eroltesse a kliens a titkositast)lehetseges okok, amiert nem toltesz full sebesseggel:
1: a seeder-nek szar a netje
2: a seedernek jo netje van ugyan, de sok mas leecher-nek is tolt, ezert neked csak egy apro szelet jut az o szavszelessegebol
3: az elso es masodik pont kombinalasa ^^#7 2. pontjaban talalsz meg par lehetsehges okot, hogy miert lassu a letoltes
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Köszönöm szépen Nektek.
Van miből mazsolázni. -
nfsu17
veterán
"Hasonló: havernak adtam próbaképp..."
Szerintem ezt a problémát sikerült megoldanom a protokoll titkosítás tiltásával/kikapcsolásával.
De lehet segített a seederek hamarabbi megtalálásában is, mert bár csak 4 seeder volt, de azt pikk-pakk megtalálta és a szerverről is jött maxxal egy usertől, ami eddig nem ment. -
nfsu17
veterán
válasz Core2duo6600 #3529 üzenetére
Hát pl hiába van 200 seed, 20-nál tovább alig akar menni, a sebesség a béka...alatt. Most ha van 200 seed nem hiszem el, hogy csak 20-hoz lehet csatlakozni, attól függetlenül, hogy kismillió oka lehet, hogy mégsem lehet hozzájuk csatlakozni. Értitek?
Pl havernál ha van egy seedszerveres, és ő az egyetlen seed, akkor nála maxxal jön onnan a cucc.
Nálam ugyanonnan max 200, 250. Ha jön egy/kettő digikábeles nincs gond, összeadódnak a sebességek és máris max lesz.Tegnap kipróbáltam és a seedszerverről is már tudtam 600-al tölteni.
De tesztelem még, mert nem régóta vagyok benne a témában.
-
Core2duo6600
veterán
-
Sleed
aktív tag
sziasztok!
privát trackerről töltenék,de a trackereknél azt írja,hogy HTTP Hiba 400.
Itt velem van a baj,vagy ilyenkor senki sem tud tölteni?Az oldalon ki van írva mellé,hogy éppen 130an seedelik.Más oldalról minden gond nélkül megy.
Előre is köszi -
Sleed
aktív tag
válasz Core2duo6600 #3535 üzenetére
az 1.8as uTorrenttel van a gáz,amint visszatettem az 1.7.7eset,egyből működött.
Köszi a segítséget. -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Leszeretném tölteni egy bizonyos film torrentjét de sehol sem találom ahol meg igen egy bizonyos %-nál megáll és se tovább.
Ha ezt valakitől megtudnám kérdezni hogy melyik mükődne azt megköszönném.
Úgy olvastam hogy ezt megkérdezhetem. Ha rosszul akkor elnézést mindenkitől. -
Core2duo6600
veterán
Megkérdezheted
Mondd a film címét, hátha valakinek megvan és fel tudja tenni egy olyan oldalra ahol bent vagy.
És a film címe, tracker is, mert akkor többet tudnánk mondani.
Lehet, hogy a seeder lelépett ami szemétség mellesleg szabálytalan, vaszeg erről van szóHa regges a tracker akkor ennek kicsi a valószínűsége, mert a szabályzatot többé kevésbé betartatják.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
mokus1
addikt
válasz Core2duo6600 #3538 üzenetére
Amerikai pite 6-ról van szó.
illetve van szinkronos??vagy csak feliratos.Mind2 jó igazából.
ja és a BitHUmen-en vagyok rajta.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Felraktam az új utorentet és eltüntek azok a pár oldalak,ahol régebben lehetett keresni.Hogyan lehetne azokat visszavarázsolni?
-
thomasthomas
tag
Hi!
valaki aki regelve van az nCore portálon, megírná nekem az e-mail címüket?A mai nap váratlanul letörölték az accountom, miközben sem warnom, nem volt, az arányom igen jó volt(51.00), és meghívóm sem volt, amiből valami szabálysértést követhettem volna el.
Előre is köszi.
.
-
thomasthomas
tag
Hi!
valaki aki regelve van az nCore portálon, megírná nekem az e-mail címüket?A mai nap váratlanul letörölték az accountom, miközben sem warnom, nem volt, az arányom igen jó volt(51.00), és meghívóm sem volt, amiből valami szabálysértést követhettem volna el.Biztos valami félreértés lehet.
Előre is köszi.
.
-
Troy.
addikt
-
ToBeY
nagyúr
válasz thomasthomas #3547 üzenetére
Ha az arányod nem ment 0.3 alá akkor valami roszat csinálhattál,mert csak úgy nem szokták kirúgni az usereket...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest