- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
Elszállt az utorrent 1.7.7. nem tudom megnyitni,nem reagál semmire
-
csibor
addikt
válasz Core2duo6600 #3052 üzenetére
Idáig rendben van,de fogalmam sincs melyik torrentet-et honnan szedtem le,és hova pakoltam el.
-
Core2duo6600
veterán
Kereső a totalcommanderben és rákeresel a torrent file okra
Ezért célzerű beállítani neki, hogy 1 helyre a félkész, 1 másikra a kész, 1 másikra maguk a torrent file ok, és ha végzett akkor a torrent file --t is bemozgatttani a kész cuccok koze, így nem keveredik el semmi sem
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Benhill
senior tag
Üdv.
A maketorrenten kívül létezik még valamilyen progi amivel át lehet írni egy torrent announce url-jét? ha igen mi a neve?
-
Dave™
nagyúr
egy darkside tagtól kérnék instant segítséget privátban, csak egy felhasználónévnek a pontos formáját kellene megmondani. Köszönöm!
-
attrax
aktív tag
Srácok ujraindult a demonoid!!!
most tudtam meg.Mióta megy ujra,nem tudjátok?
Ja látom áprilisban.Király!!!!!!Vazz és az arányom is megmaradt.Állatzsír![ Szerkesztve ]
Unterschreiben
-
Gyurek
csendes tag
Sziasztok
Mostanában, kb. egy hete néha lefagy a gépem. NOD32, Counter Spy, MemTest negatív, Vindózt újraraktam, utána is néha lefagy. Addig eljutottam, hogy csak akkor fagy le a gép, ha megy a torrent kliens. Mikró 1.7.7-et használtam, feltettem az 1.8-as, ugyanaz, feltettem az Azureust, ugyanaz. Eddig semmi probléma nem volt, viszont a bajok kezdete óta nincs bejövő kapcsolatom, annak ellenére, hogy nem változtattam semmilyen beállítást. Zöld pipa helyett sárga felkiálltó jel van alul. Port teszt szerint nincs nyitott kapum. Végigpróbáltam a fellelhető leírásokat, a kapcsolat helyreállításához, sikertelenül.
UPC netem van. Valakinek van valami ötlete? -
attrax
aktív tag
Francba nemlátszik.Mind1 gondolom érted
Unterschreiben
-
Gyurek
csendes tag
Köszi, de már próbáltam ezt is. Az a gáz, hogy nem nyúltam semmilyen beállításhoz. UPC netem van, és egy kábel modem, ami USB-én csatlakozik a géphez, idáig jól működött. Most is jó minden, de ha elindítom a torrent klienst lefagy a gép.Nagyjából egy éve torrentezem, eddig nem volt semmi gondom. Már arra gondolok, hogy az UPC-nél valamit átvariáltak, de lehet hogy ez már üldözési mánia
-
shtml
őstag
Rossz routerbeállítástól még nem fagy le a gép.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
d4n3sz
csendes tag
válasz ngabor2 #1507 üzenetére
rtorrent gui-hoz remek howto itt: by PeTIK Team
-
shev7
veterán
válasz Core2duo6600 #3068 üzenetére
ha a router tamogatja az upnp-t akkor az egy hasznos dolog.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
attrax
aktív tag
válasz Core2duo6600 #3068 üzenetére
biztos hogy ezt nekem akartad?
ok kikapcsoltam de nekem semmi gondom a kliensselUnterschreiben
-
őstag
Hi
Egy kis segítségre volna szükségem.
Adott az uTorrent 1.7.7 vagy a 1.8 beta.
Hétvége óta nagyobb mértékben használja a procit, ez még ok is volna. DE
Ha egy meglévő fájlnak a torrentjét teszem be újra, ugye jön az ellenörzési rész.
Na itt teljesen besz*rik a rendszer és vmi eszméletlen lassan végzi el az ellenőrzést és mellette százon pörög a proci.
A rendszer egy 2.8as D-s Cerka 768 ram Samsung 500-as vinyó (olyan amit a PH! tesztekben használnak) és egy Abit IS7-E2-es.
A válaszokat előre is köszönöm.
Én a kalapácson gondolkodok -
user137
őstag
sziasztok! mldonkey helyett van alternatíva minilinuxra (NAS-ra) torrentezni?
[ Szerkesztve ]
-
FireShadow
senior tag
ki lehet valahogy deriteni hogy a utorrentem statisztika ablaka mióta mér?
Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl
-
Core2duo6600
veterán
Miért az ?
Nekem ne nyitogassa mindenféle progi a portokat, jobb szeretem azt magam írányítani. Úgy tudom, hogy erre vonatkozik.(#3070) attrax
Megzavart a belinkelt kép
Nekem sem volt gondom vele, csak nem szeretem, ha winben a hálózatoknál feljön a router netre kapcsolódv vagy nincsen, tehát mintha onnan is lehetne vagy lehet írányítani.(#3073) golya87
Szerintem felszedtél valami férgecskét.
Vagy tulmlegszik valami a gépedben.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #3079 üzenetére
jo, neked ne nyitogassa, de ne jelentsd ki kategorikusan, hogy mindenki tiltsa le, mert a donto tobbsegnek lenyegesen kenyelmesebbe teszi szamos program hasznalatat
pelda utorrent beallitasara upnp hasznalata nelkul es upnp hasznalataval:upnp nelkul: a programban fix ip beallitasa, tuzfalban portforward (gondolj ide egy fel odlalas step-by-step howto-t, amit lusta vagyok leirni most)
upnp-vel: semmi, megy minden, egybol aktiv vagy
-
VladimirR
nagyúr
indep-en freereg van 4k user erejeig (ne tevesszen meg senkit, ha olyan hibauzenetet kap, miszerint nem adott meg kodot, ez azert van, mert a kod nelkuli regisztracio mas url-en tortenik)
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz VladimirR #2699 üzenetére
1-2 napja elindult a publikus valtozat is, barki altal igenybe veheto
jelenleg GB tarhely es 10GB savszelesseg all a felhasznalo rendelkezesere ingyenesen, de nemi penzmag elleneben ez akar 100GB tarhely es 200GB savszel is lehetmeg kicsit hibas itt-ott (neha pl nem akarja elinditani elsore a torrent-et)
egy komolyabb hatulutoje viszont, hogy sok helyen tiltva van, mint kliensmost egy gyors tesztben ilyenre sikerult a sebesseg (nem kilobit, kiloByte, vagyis alig 20 perc egy DVD5)
-
joey7
őstag
Akit esetleg érint: az "aszfalt" június végéig ""mélyhűtött" állapotban van;azaz free leech mindenre!
-
Face8814
őstag
Lett is rajta olyan forgalom...!
A leech számok régen látott magasságokba szöktek.Más! Olvastátok? Farewell: GTB, ATZ, MHY Kezdek kicsit bepánikolni.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
attrax
aktív tag
Urak:A demonoidról letöltött torrentek invalidként jelennek meg.(nem lehet betöltetni...)
Ez mi? a help nem segített.Unterschreiben
-
VladimirR
nagyúr
válasz Face8814 #3086 üzenetére
valahogy az ilyen (al?)elitistakert sosem faj a szivem, arrol nem si beszelve, hogy ha jol ertem, elsosorban kizarolag (fizetos) ftp-re dolgoztak, akkor meg kulon nem tudom oket sajnalni
kulon jo egyebkent, hogy aki irta asva.info-ra a hirt, annak nem esett le, miert pont azt adtak ki utolso release-nek, amit....
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
válasz VladimirR #3089 üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled. Engem sem ebben a megközelítésben érdekel a dolog. Én inkább onnan nézem, hogy az említett rls-erek bizonyos minőséget képviseltel GTB pl szerintem nagyon jókat csinált. Biztos lesznek újjak is, viszont kérdéses azok minősége.
Egyébként én először az "aszfalt" fórumjában olvastam a dologról, később meg a "magon". Utána meg kiderült a 4. távozó is. jolopukki ( remélem jól írtam )
Érdeklődve várom hogy itt befejeződött a távozási mizéria, vagy....?!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
VladimirR
nagyúr
válasz Face8814 #3092 üzenetére
an asva.info rss-ben olvastam eloszor
hat, mit ne mondjak, kezd (kezd?) atmenni az az oldal vicclapba, pl a mai egyik bejegyzesukkel is -
ent
őstag
Esetleg vki tud vmit BT ről? Nem jön be index.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
attrax
aktív tag
Lehet hogy az upnp ki volt kapcsolva azért? kliens restart után meg indul?
Unterschreiben
-
-
Face8814
őstag
válasz VladimirR #3093 üzenetére
Háááát....
Elég szánalmas bejegyzés....
Ez a bekezdés: "Legvégül sorolhatnám a neveket, hogy kikkel nem szeretnék találkozni soha, se site-on, se trackeren. De nem teszem.
Tanuljatok, kérdezzetek. Ha akartok, tudtok jók lenni, tudtok alkotni. Talán még a minőséget is sikerül előtérbe hozni, és a mennyiséget elfelejtitek. Ugyanis nem a mennyiség a fontos.
Ha így folytatjátok, akkor a nyakunkba ömlik a sok szar." nagyon ütött.Konkrétan ki a f.....k képzeli magát?
3099-re: Olvastam én is. Nézted ezt: "ELVEZZETEK ezt az utolso rlsunket, buzeransok! ;-P" A magon linkelte tőlük az egyik srác ezt a sort. Mit ne mondjak....
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest