Új hozzászólás Aktív témák

  • Glaz-dozfhut

    őstag

    Nem tudom mi történt nálam, de már elég bosszús vagyok. Történt először is egy internet szolgáltató váltás 500/22 sebességre, ami be is vált. Meg voltam vele elégedve az elérhető keretek között. (Ez a max a városba). Windows 7 alatt használtam µTorrent 3.3-as verziójával és hozta a maximális feltöltéseket. Nem tudom, hogy a zárt oldalakon van-e a rangnak szerepe, (mert legend vagyok), de program bekapcsoláskor egyből maxon ment minden 1100 torrent mellett és egy nap alatt 100GB-ot fel tudtam tölteni hétköznap. Most kicsit visszacsúsztam.
    Pár nap után konfigot váltottam Z370-re intel hálókártyával, amihez win 7-hez csak úgynevezett legacy driver volt. Ezért először windows 10-et telepítettem és már akkor nem volt az igazi. Rákerestem, állítottam sokmindent amit lehetett, de nem jött össze. A kliensprogram ugyanaz maradt, mert portable módban futtattam az utóbbi időben "mindenki" jogosultsággal minden érintett mappán.
    Kipróbáltam a win 7 lemezképem és elindult és fel is sikerült driverezni 100%-ban. Vannak napi mentéseim a torrent program beállításairól, amit helyre is állítottam a win 10 használat előtti időpontra, de egyszerűen nincs feltöltési sebességem. A letöltést ki tudom maxolni hellyel közzel, mert NVME SSD-re megy, de a feltöltés elég hektikus. Rövid időre el-el éri a max 2,6 MB/s-ot, de egész nap minimális értékekkel megy a program. Most 3 nap alatt toltam fel 85 GB-ot. Esetleg a torrentek nagy száma rontaná az egészet? Mert közben növekedett a számuk és fog is. Plusz a teljesítményfigyelőben találok a programmal kapcsolatban egy várakozó szálat, ami eddig nem volt. Próbáltam azonosítani a kérdéses program szálat process monitorral, de nem találta meg. Valakinek van valami ötlete más program verzión kívül? A statisztikáimat nem akarom elveszteni, meg ez is működött rendesen.
    [/ L]

    - Glaz-doz-fhut -

Új hozzászólás Aktív témák