- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ezt az uzenetet kaptam ma az oldalon:
Kedves Felhasználóink!Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a *.us cím megszűnt, helyette használjátok a http://*.be vagy a http://*.ru címeket!
Továbbra is figyeljétek a főoldalt a használható címekért!Megértéseteket köszönjük!
Üdvözlettel: * staff
VladimirR
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vertigo18 #22 üzenetére
megtettem én, de továbbra se a ph alapelveinek fényében, hanem a bH alapelveit figyelembe véve. aki tudja, hogy miről van szó, ennyi alapján is eléri. aki meg nem, azt úgyse érdekli. eléggé "henjük be sárral, oszt jó'van" megoldás... de nem tudok jobbat.
ha stabilizálódik a helyzet, akkor holnap ismét lakat kerül a topikra, a további folytatás továbbra is a bittorrent topikban lesz.
mod: a tracker kiküldte a változásról a levelet, ezért a topikot zárom.
-
Vertigo18
addikt
Főoldalról...:
2008-09-02 - A .ath.cx és .us.to megszűnt mint használható cím. Helyette használjátok a .us vagy a .be címet. Esetleges új cím(ek)ről itt a Főoldalon a Használható címek alatt olvashattok. Szóljatok az ismerőseiteknek, hogy ezentúl ezt a címet használják.
Bocs, hogy nem csillagoztam, ha valakinek nem tetszik, kérem szóljon, megteszem. Úgyis mindenki tudja, hogy miről van szó!
[ Módosította: ngabor2 ]
-
Rent
senior tag
jelenleg a .us cimen erheto el az oldal.
-
tibcs1
csendes tag
http://fikablog.wpress.hu/2008/09/miert-vettek-el-a-bithumen-domainjet/
INFÓK!
-
tibcs1
csendes tag
Hat ebböl pár dolgot nem értettem,de vki tud rá megoldást hogy én hogy tudnám használni az oldalt,meg mit is lehetne csinalni ezzel a hiba üzenettel??!!!
elöre is köszi -
VladimirR
nagyúr
kozben nezegettem kicsit, valoszinu a bongeszo dns cache-e miatt erem el meg mindig gond nelkul (napokig nyitva szokott lenni a bongeszo)
az .ath.cx-es cim-re nslookup azt mondja, hogy:
** server can't find ****.ath.cx: NXDOMAIN
a .us.to cimre pedig 127.0.0.2-es ip-t ad vissza, ami lehet akar user error miatt is
mindenesetre, ha valaki tudja az ip-t, akkor az eleri most is, az oldal mukodik ezerrelp.s.: hosts file rulzz
szerk.: szoval az oldal megy, el es virul, jelenleg is van 5762 peer, meg 68MBps atviteli sebesseg, ami csokkenni fog jol, mert ha nem kapjak vissza az ath.cx-es cimet, minden toprrent le fog allni tracker hibaval
-
tibcs1
csendes tag
hi ujra.Nem tom ,délutan megneztem az uj cimet jo volt.kb 1 órája felmentem nem volt jó,most meg olyat ír ki firefox ,,A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben." ez micsoda?bocs de még ilyen nem volt,meg nem nagyon vágom az ilyeneket.Még1xer bocs ha hülye kérdés de ilyenkor mi van?
Válaszodat elöre is köszönöm -
tibcs1
csendes tag
hali.Elözö hozzászólóhoz csatlakozva az (us. -os)cim sem jó.Vki tudja mi van bithuval?vagy hasznalható címet?!
Válaszokat elöre is köszönöm -
ngabor2
nagyúr
a válasz elhangzott, ehez nem sok trackerspecifikus hozzászólás lehet. ha mégis van, szóljatok, és újranyitom/beírom.
Addig is a felmerülő kérdéseket a Bittorent topikban lehet kitárgyalni.
update: az us.to se megy... hátha valaki tud működő címet. addig kinyitottam.
-
Vertigo18
addikt
Kösz, Male, közben én is így próbáltam ki...
-
Vertigo18
addikt
Köszönöm, Vladimir!
-
VladimirR
nagyúr
bithu fooldalrol:
2008-09-02 - A http://****.ath.cx megszűnt, mint használható cím. Helyette használjátok a http://****.us.to címet.
Esetleges új cím(ek)ről itt a Főoldalon a Használható címek alatt olvashattok.
Szóljatok az ismerőseiteknek, hogy ezentúl ezt a címet használják. -
Daweee
őstag
Hello
valaki privátban elküldené a működő címet? Előre is köszi. -
Vertigo18
addikt
Jah, csak általában mindenki egyet használ, a többit meg nem tudja fejből, így nem tudja, hogy nem-e acc-lopó oldalra megy, ha másik címet ír... Asszem inkább várok.
-
tibcs1
csendes tag
HIho.Nem tudja vki mi lett a bithumennel,mert tegnap este óta nem müxik!!!??
update: a .be, és a .ru működik jelenleg.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest