Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    Na már megint gyomláltak a kertben. Mondtam már, hogy kell ezt:
    "Olvastam valahol egy hírdetést, amelyben egy magyar bányász eladná Blades cuccát, szerintetek megérné 100 BTC-t?
    Ilyen képeket közölt róla: KÉP1 KÉP2
    És azt állítja hogy azonnal átvehető. Nem akarom linkelni a másik oldalt, de akit érdekel, annak megadom az elérhetőségét magánban."

    ***

    Más:
    XY iskolában nyugdíjba ment az igazgató. (Ő is bányászkodik, szóval nem OFF topic), a tantestület egyértelműen az ig.helyettest szeretné utódjának. A kollégák jó része azt a tanácsot adta neki pár hónapja, hogy lépjen be a pártba.
    Ezt nem egy 50-es évekről szóló filmben láttam.

    Ezek mind VGA-val bányásztak, aztán áttértek LTC-re, de most már ott is 800 felett van a diff, nagyon csalódottak, de még nem adják el a VGA-jukat.
    Szóval a csávó nem lépett be az elit bányásztársaságba. Záró értekezletre időzítették a tantestületi szavazást, mármint hogy Ő legyen a helyi bányászfőnök. Az önki kitaktikázta (ezek biztos BTC dilerek) hogy Ők is pont akkor szavaznak a témában, így nem vehetik figyelembe a helyiek akaratát. De a bányászok rafkósak, és előre hozták a szavazást, hogy a jelen lévő Önki díler telón bemondhassa az eredményt a többi BTC dílernek.
    Nade ezeket a dílereket sem ólombányában nevelték, a megfigyelőjüknek utasításba adták, hogy vonuljon vissza mert sürgős bányászni valója van, így aztán a szavazás vége előtt távozott és nem tudhatta meg, hogy a sok VGA-s bányász kit is akar főbányásznak.
    A Dilerek meg nyárközepére halasztották a döntést, amikor minden VGA-s bányász szabin van. Indoklás: A tantestületi bányászoktól nem kapták meg az ajánlást.

    Szóval a BTC sok mindenre megtanít, ha gondolkodik az ember..Csak ésszel kell használni és nyitott szemmel járni.

Új hozzászólás Aktív témák