Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz ignorant #3222 üzenetére

    "Arra szamitottam, hogy, nem fogsz ebben a threadben lenni tul sokat miutan levontad a kovetkeztetest hogy faszsag az egesz."

    Én ilyet sosem állítotam. Viszont te sokadszorra tulajdonítasz nekem olyan kijelentést amit én nem gondolok és sosem írtam le. Finoman is szólva valótlant állítasz.
    Szerintem ez a fajta vita stílus azokra jellemző akik érvek nélkül a másik lejáratásával próbálják érvényesíteni vélt vagy valós igazukat egy vitában.

    *****
    "Ezt a hivo titulust amugy nem kedvelem. Ez egy technologia, szoftver aminek van funkcioja."
    Az én értelmezésem szerint a hit és a háztáji-marketing nem a technológia körül öszpontosul, hanem abban a bizalmi indexben melynek tárgya, hogy a ténylegesen működő technológia széles körben alkalmazásra kerül.

    Nincs ezzel a "bizalommal" semmi baj, csak ne legyen már tényként beállítva tárgyának bekövetkezése itt vagy bármilyen cikkben.
    Mindig azt a részt magyarázod ami magyarázható, ha pedig valaki réseket lát a rendszeren (árfolyam, bányászrészesedés, centralizáció, elterjedés gátjai), akkor azt gyorsan felavatod "titán"-nak és a véleményét megpróbálod lenullázni. Legalábbis velem szemben ezzel próbálkozol.

    Én speciel tiszteletben tartom hogy te szereted használni, én sem vagyok ellene SŐT!
    De ettől még úgy gondolom a "zárt érvrendszer"-ből kiszakadva csak lehet a bitcoin jövőjén látszó aprónak nem nevezhető foltokról is beszélni.
    És kérlek fogadd el, hogy ha a véleményem nem teljesen azonos a tiéddel bitcoin ügyben, az még nem azt jelenti, hogy úgy gondolnám "faszság az egész"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák