Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    Miért van az, hogy a https://coinmarketcap.com/ oldalon megnézve a grafikonokat, olyan, mintha, 2 nagy időpont lett volna, amikor felfutottak ezek az eszközök... egyébként előtte utána pedig nagy mélységek, vagy szinte lapos...

    Volt olyan is, ami előtte szinte zéró, ezekben az időpontokban, meg mint a rakéta... aztán megint lejjebb került.

    [link]

    Ez is hasonló, teljes nézetben... ezeket elnézve, mintha pl 2017-2018 és 2021-ben kb ezek az időpontok voltak a nagy ugrás valamennyinél. mi történt?

    Másik ezeket elnézve, lehet az jár legjobban aki kisebb coinokkal próbálkozik, minimális összeggel, akár pár száz forint... mert ha szerencséje van egyszer csak "milliomos" lesz. Lásd pl a pl-t.

    "A lépés meglehetősen bátor dolog volt, tekintve hogy egyes banki vezetők szerint a kriptopénzek teljesen értéktelenné válhatnak. Stefan Hofrichter, az Európai Értékpapír-piaci Hatóság (ESMA) közgazdász tanácsadó testületének tagja már 2018-ban felhívta a figyelmet arra, hogy a bitcoin-lufi kidurranása csak idő kérdése, mert a virtuális fizetőeszköznek nincs valódi értéke. Ez a véleménye azóta sem változott. Jamie Dimon, a JPMorgan Chase vezérigazgatója pedig októberben nyilatkozta azt, hogy a digitális pénzt teljesen értéktelennek tartja."

    Hm, van benne igazság... pont ezt a mintázatot, fedeztem fel... és erre kérdeztem rá... Nem elképzelhetetlen, hogy további nagy esés lesz... jönnek a szigorítások pénzcsap befagyasztása... kérdés milyen hatással lesz ez ezekre...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák