Új hozzászólás Aktív témák

  • zerodot

    aktív tag

    válasz instantwater #18945 üzenetére

    Nálam ezek közül a Coinbase áll az utolsó helyen. Rettenetesen drága, még a Pro is 0.5%. Ha nagyobb mozgás van a piacon, akkor az elsők között omlik össze és válik használhatatlanná.

    A Krakent jobban szeretem, ott elfogadhatóbbak a fee-k, de az is hajlamos belassulni, és kicsit fura a felülete.

    Illetve igazából attól függ, milyen coinokkal akarsz kereskedni, mert a Binance-en sokkal több van fent, mint a másik kettőn. A CB legnagyobb előnye az volt, hogy a Revolutról/ra is működnek a SEPA utalások, szóval sokan azt használták emiatt fiat kapunak, aztán utalták a kriptót Binance-re, mivel ott több az altcoin, a fee pedig csak 0.1% (sőt 0.075% bnb-ben fizetve). De most már fölösleges a kerülő, mert egyenesen a Binance-re is lehet Revolutról utalni EUR-t.

    Mondom ezt úgy, hogy valójában sosem kedveltem a Binance-et több okból is, de a fee-k és az altcoin kínálat miatt mégis rendszeresen használom.

    Amúgy az FTX-et is érdemes megnézni, ha olyan coinnal kereskednél ami fent van náluk. Még a Binancetől is olcsóbb, maker 0.02%, taker 0.07% (ha tartasz 25 FTT-t, akkor 0 a maker!), és a felületük is a legjobbak között van, sokféle order típussal és megadható paraméterrel.

Új hozzászólás Aktív témák