Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz cof #18859 üzenetére

    különben nyilvánosságra hoznák a tárca címeiket mint a nagyobb váltók is teszik, és hamarosan magánszemélyeknek is kötelező lesz, azt rebesgetik a hírek.

    Amikor ilyet olvasok, mindig elszomorodom. Annyira egy szarrágó tetű világban élünk, nem ? :F Az ókorban is megvoltak a rabszolgák, a középkorban is a jobbágyok, meg most itt mi, ahol a fejünk felett a saját megválasztott politikusaink által hozott törvények mentén lopják szét a szemünket.

    Nem azért verődött az ember közösségbe, hogy fokozza a kényelmét, évezredek alatt biztosítsa a Maslow piramis minél több szintjét, kezdve a legalsónál, a fizikai biztonsággal, hogy a tigris ne egyen meg, aztán menve fentebb, kaja, kényelem, satöbbi ? És még mindig akar egy felsőbb réteg uralkodni mindenek felett, tudni, kinek mije van, mennyije van.

    Néha olyan érzésem van a neten, hogy kéz alól vett számítógépen kéne tolni, Tails Live Linux-al, Tor-on meg mindenféle P2P hálózatokon, és totál off-the-grid létezni, fuck az egész nyugati civilizációba. Bocs. :(((

    Most kellene betárazni olyan crypto-ból, ami garantálja a BTC féle integritást (minimum), hasonló a modell, de nem logol, vagy ezek évülnek X perc vagy óra után. Egyszerűen fizikai és logikai képtelenség legyen törni, és egyént azonosítani benne. Ez a "mutasd a tárcád" fogja kinyírni a BTC-t szvsz. Mi értelme így..

    Melózik a droid a munkahelyén, lesz egy bruttó bére, annak a fele elmegy minden fiszfasz címen a nagy közösbe, onnantól kurvára békén kéne hagyni. Nem ám még ÁFA (mivaaaan???) meg a többi adójárulék.. és nem 10%-al járultam hozzá a közöshöz, hanem 50-el, backi...

    Kretén egy világ. CAPITAL-izmus. Sokkal nem jobb, mint az elődei, max a Playstation-t nyomkodjuk a villanyvasút helyett.

    [ Szerkesztve ]

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák