Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz atok666 #18053 üzenetére

    Hát igen, ez is egy szempont. Szóval én marhára hinnék a BTC-ben, de egy darabig még max spekulációra jó, de amikor elfogy, mi történik ? :U

    Ugyanaz, mint az arany: ha elfogy, megtartja vajon az értékét ? Katapultál az egekbe, és majd kuriózum lesz aranyat tartani, mondván, idenézz öcsém, menô, mi ? Vagy beszakad a fenébe, mert ha elfogyott, nem tudja már a menedék szerepét betölteni, hiszen a gazdaság "nô". Tegyük fel, átállnak az arany helyett az országok, befektetôk, mindenki másra. Platina. Ezüst. Homok. Akármire. Tekintsünk el attól, mennyi aranyfedezet van a dolcsi és a többi mögött. Mi lesz akkor vajon, ha elfogy az újonnan fellelhetô arany ?

    Ezt biztos h számításba vette már jópár ember.. Tipp ? Mert hasonló sors várhat a bitcoin-ra is. Lehet a végén pusztán a ritkasága, a cserebere miatt lesz értéke emberek között, mint mondjuk egy darab fának az ókori egyiptomból, aztán lehet adni-venni eBay-en vagy bocs, exchange-eken. Mert értelmes dologra nemigazán lehet majd használni.

    Ethereum, többiek ? Van olyan ígéretes coin, ami végtelen, és egyenlô módon bányászható giga farmok és Pistike laptopjával egyaránt ? (Ergo, akkor minek farm).

    Esetleg alternatív alternatíva ? :D

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák