Új hozzászólás Aktív témák

  • butch3r

    senior tag

    válasz Németh Péter #16746 üzenetére

    nem a kínai bányászok fokolják, max közvetve azzal hogy ha új kódot akarnak támogatni akkor miután a kezükben lévő node-ok elkezdik az új forkolt futtatni (azaz az új kóddal írt forkolt sz*rt) a hashpowerükkel mögé állnak. de ha a node-ok többsége nem követi (és mint eddig elég sok próbálkozás bizonyította, nem teszik, mert lehet a bányász hashpower jelentős része kínában van, a full node-ok már nem) semmit nem érnek vele.
    nem véletlen, hogy legjobb tudomásom szerint elenyésző helyen fogadnak el bcash btc-hez képest.

    banki kamatokat te se gondolhatod komolyan, még 1 random blue chip is magasabb hozamot hoz. nem mintha évi 5-6 max 10%-os hozamokkal sokra lehetne menni (nem 100 milliós befektetés esetén) (ez a blue chip, banki kamatként soha nem kapsz ennyit)

    mostani bankoknál ne csak a servert számítsd hanem a teljes infrastruktúrát, fiók stb.

    ha még nem voltál dél ázsiában ajánlom. jó móka és nem túl drága. ellenebn ott nem fogsz mindenhol kártyával fizetni. btc-vel sem, ezt elismerem, de míg mindenkinek van ott okostelefonja és mobilnetje ez könyebben kivitelezhető lenne mint kiépíteni a banki infrastruktúrát, ami jelenleg elég közepes. igen, nem épült ki btc sem, mert a 99%uk még csak nem is hallott róla plusz valóban gondot jelentene nekik a volatilis árfolyam (bár ha van szolgáltatás ami rögtön átváltja nekik akkor a hébe hóba előforduló atm-ből már ki is tudják venni a fiat-ot).

    amúgy a jelenlegi medve piac jót tehetnek a fogyasztásnak is, rá lesznek kényszerítve a bányászok illetve a hw gyártó cégek, hogy hatékonyabb eszközöket gyártsanak. végülis amerikában is azután kezdtek el a kocsik csak 10en litereket enni miután volt 1 olaj válság (de javítsatok ki ha tévedek)
    + úgy gondolod, hogy akik akkora pénzekkel játszanak mint a példádban lévő

    @16478: btc esetében nagyon szépen nyomon lehet követni a tranzakciókat. ergo maradva a példádnál miután elkapták a btc-t használó escobart, szépen vissza lehet követni a címeiről kiknek adott le zsebpénzt

    + az általad emíltett drog kartelek és akik ilyen szinten űzik az ipart, pont az emíltett narcost ha megnézed megtalálták a módját hogy betegyék bankba és / vagy legalázilják a jövedelmük 1 részét, biztos vagyok benne hogy a mai világban is így van, és ezen a bitcoin megléte vagy nem léte jottányit sem változtat. de kedves gondolat, hogy ha nem lenne minden jó lenne, de nem ez minden rossznak az okozója :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák