Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    senior tag

    válasz B-L-A-C-K #15404 üzenetére

    Nem kezdek bele a teljes storykba, mert azonnal mindenki szamlakivonatot meg egyeb dolgokat kerne mert anelkul hihetetlen.
    Par haverom novemberben kezdett bele apropenzzel (100-150k) mert ennyi elmenne egy evben bwin/tippmix kombora is, szoval "jatekpenznek" szantak nagy gond nincs ha elmegy.
    Na most van koztuk aki december vegere (szoval mar boven az eses idoszakban) 20.000 USD plusszban volt, profitot realizalt es egy jo reszet szinten benthagyta.
    Mi ertelme az egeszet kivenni, ha van belole boven profit a kiindulashoz kepest?
    Nyilvan van egy szint, aminel mar eladja, amikor latszodik hogy itt mar nem all meg a zuhanas.

    Ha ilyen felezos/negyedelos zuhanasokkor mindent kivesz az ember mert uristen most pukkan a lufi, es pont hogy nem bevasarol esszel, akkor sose kockaztat es nem lesz nagyon sokszoros nyereseg.

    Aki evek ota koveti, azt tisztaban van a kockazattal es hogy a mostani zuhanast meg tobb szazszoros novekedes elozte meg.
    Ugy kell ra tekinteni, mint egy balckjackre, vagy roulettre: ha bator vagy akkor tolsz meg egy kort nagy nyeremenynel is. Annyi kulonbseggel, hogy itt esszel es jol beallitott auto stop loss trade-ekkel elkerulheted, hogy ures zsebbel allj fel az asztaltol.

    Szerk:
    Tudom, hogy csak poen : "Igen, és addig nem szállok ki míg 10 milliárdom nem lesz belőle, ha megvan kiveszem, ", de max ilyen felfogassal lehet furcsa amit csinalnak sokan.
    Ha csak az a terv, hogy X osszeg bejott, es ok kiszallok mindent eladok es ra se nezek, akkor ertheto miert furcsa amit csinalnak sokan.
    Mindenesetre van aki igy csinalt es nem banta meg hogy mindent eladott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák