Új hozzászólás Aktív témák

  • GBRDVD

    tag

    schawo, P3Dr0: Hé, össze ne vesszetek már! Mindketten régi, hasznos tagjai vagytok ennek a fórumnak!

    Szerintem ami itt történik, az agyrém! Vérlázító, felháborító! Milyen jogon tartja vissza a pénzemet az OTP? Ki hatalmazta fel rá, hogy ne fogadjon el átutalást bizonyos, önkényesen általa random módon a kalapból előhúzott számlaszámokról?!

    ÉN vagyok a saját számlám tulajdonosa! Én rendelkezem felette. Ott van náluk a személyigazolványom leszkennelve, elrakva. A számlanyitáskor azonosítottak, lefotóztak, lekameráztak. Az én felelősségem, hogy honnan milyen pénzeket fogadok el. A felelősségemet vállalom is, ha esetleg szükség lenne rá. De ne ők válogassák már meg helyettem az üzleti partnereimet!

    Azt még esetleg lenyelném, ha akármilyen, általuk veszélyesnek ítélt számlákra a befizetést tiltanák. Megérteném, hogy nem engedik a rendszerükből a fiat pénzt kivinni. De behozni, a már kint lévőt???

    "Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy sem a bank, sem az OTP Csoport tagjai nem vesznek, nem tartanak nyilván és nem adnak el mesterséges pénzt, illetve nem fogadnak el mesterséges pénz továbbítására vonatkozó megbízásokat."

    Senki egy szóval nem mondta, kedves OTP, hogy "mesterséges pénzt" vegyél, adjál el, vagy tarts nyilván! Ne kriptózz, nem való neked! Senki nem kérte, hogy fogadj el "játékpénzt"!

    Én dollár-, euró-, forint-átutalást, magyarul RENDES PÉNZT várok egy számomra fontos külföldi partneremtől, amelybe te önkényesen belenyúlsz, amelyet te önkényesen bannolsz! Mert neked nem tetszik a haverom képe! Én viszont hála istennek nem vagyok az OTP Csoportod tagja, ezért hadd döntsem már el, kikkel haverkodom!

    De tulajdonképpen meg is lopsz közben, mert nem engeded, hogy hozzájussak a pénzemhez. Azzal, OTP, hogy nem engeded, hogy a már kint lévő fiat pénzemet behozzam az Te "biztonságos" rendszeredbe, arra kényszerítesz (több száz vagy több ezer társammal együtt), hogy a pénzem az általad, és európai haverjaid által mérhetetlenül veszélyesnek ítélt, szabályozatlan vadnyugaton, illetéktelenek kezében kint ragadjon!

    Én ezt úgy hívom, szabotázs!

Új hozzászólás Aktív témák