Új hozzászólás Aktív témák

  • sparks

    senior tag

    válasz pschio #10872 üzenetére

    Ha forint számlára kérsz ki pénzt, akkor általában elég szép összeget lenyúl a bank.
    Én Transferwise-on regisztráltam most pont ezért, ugyanis:
    pár napja indult be az EUR, USD és GBP számla szolgáltatásuk.

    Annyi a teendő, hogy regisztrálsz, aztán kiválasztod a "Borderless account" opciót, aktiválod a neked kellő számlát. Aktiváláshoz nekem egy SMS ellenőrzés kellett és egy lakcím igazolás. Ez utóbbihoz elég volt egy bankszámla kivonat, lefotózva, amin látszott a nevem és a címem. Este elküldtem, másnap reggel jött az email, hogy aktív a számlám. Így most van egy német banknál (Deutsche Handelsbank) vezetett számlám, ahova tudok fogadni eurót, bünti nélkül. Innen meg át tudom küldeni forintra konvertálva a forintos számlámra.
    De lehet így USD és GBP is!

    Tegnap teszt gyanánt az egyik BTC eurós kártyámmal ráraktam 50 eurót és azt konvertálás után átküldtem a forintos számlámra. 50 euróból így megkapok forintban 15.055,- forintot. Középárfolyamon a váltás pillanatában ez 15.300 körül volt, ez így elég szép. Mégsem sok eurót vontak le, mint pl. a CIB teszi, amikor eurót fogadsz a forintos számládra.

    Ráadásnak az első utalásod is ingyen lesz, ha a linkemen regizel. Ha már van TW reged, akkor meg csak aktiválni kell a BA-t.

Új hozzászólás Aktív témák