Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
Sir Tyudor #11 üzenetére
Tudom mi ez, tudom mit csinál, és tudmo, hogy én telepítetettem.
Ez egy vállalati ''chat-program'', és ükségem van rá... De arra nincs, hogy a CRTL+ALT+V -re elinduljon...
AE -
Sir Tyudor
csendes tag
A gonosz programodat nem tudod eltávolítani? Gondolom, ha enyire utálod akkor nincs is rá szükséged?
szerintem ez lenne a megoldás.
Egyébként mi a neve és hogy került a rendszeredre, miért engedted meg neki, hogy fel telepedjen?
Vagy te telepíteted? Ha igen akkor tudnod kelletvolna, hogy mit csinál, mire való, stb... -
ArchElf
addikt
-
guest666
aktív tag
Annyit kérdeznék, hogy a ''windows'' billentyűt (amivel mindig visszalép az asztalra, ill start menüre) hogyan lehetne kiiktatni? mert sajnos játék közben gyakran véletlenül rányomok és hát kellemetlen...
-
WN31RD
addikt
Nekem egyszer W2K alatt hülyült meg az AltGr+C (= &) billentyűkombináció, és a Keyboard Layout Manager ([L]http://www.klm.freeservers.com/[/L]) segítségével sikerült visszaállítani, próbáld ki. De sajnos azóta sem tudom, hogy mi okozta a problémát, vagy hogy hogyan okozta.
-
ArchElf
addikt
Most találtam egy másik problémát...
Néhány szövegdobozba nem hajlandó a gép beírni a speciális karaktereket:
Alt+Crtl (Crtl Gr)+í {<}; CG+y {>}; CG+ x {#} stb, stb...
Szerintetek mi lehet az oka... Az Alt+szám kombináció mindíg működik...
AE
[Szerkesztve] -
beeboy
addikt
egyébként használhatod a ctrl+alt+v -t is
-
beeboy
addikt
csak tipp:
vezérlőpult->billentyűzet->hardver->illesztőprogram
és eltávolít, újratelepít v. csak újra
hátha bejön -
ArchElf
addikt
Először is Windows. Számos program különböző szinten figyeli a billentyűzet-leütéseket. A leggyakrabban használtakkal gondolom mindenki tisztában van (Alt+Ctrl+Del, Alt+F4, F1, Alt+Tab, stb... még sorolhatnám végtelenségig), ám néhány program gonosz módon szintén beregisztrálja magát a billentyűzet figyelőbe.
Nekem jelenleg az a gondom, hogy egy galád program rátette a ''kezét'' az Alt Gr+V -re, ami (ha magyar billentyűzet van elöttünk) könnyen látható, hogy az @ jel. Namármost tudom, hogy ezt a bizb@szt ki tudom hozni az Alt+38 kombinációval is, de sokkal egyszerűbb lenne kivenni a billentyűzet hook-ból.
Szóval aki tudja hogyan kell ezt csinálni, legyen szíves dobjon meg egy válasszal...
AE
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest