- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
Sir Tyudor #11 üzenetére
Tudom mi ez, tudom mit csinál, és tudmo, hogy én telepítetettem.
Ez egy vállalati ''chat-program'', és ükségem van rá... De arra nincs, hogy a CRTL+ALT+V -re elinduljon...
AE -
Sir Tyudor
csendes tag
A gonosz programodat nem tudod eltávolítani? Gondolom, ha enyire utálod akkor nincs is rá szükséged?
szerintem ez lenne a megoldás.
Egyébként mi a neve és hogy került a rendszeredre, miért engedted meg neki, hogy fel telepedjen?
Vagy te telepíteted? Ha igen akkor tudnod kelletvolna, hogy mit csinál, mire való, stb... -
ArchElf
addikt
-
guest666
aktív tag
Annyit kérdeznék, hogy a ''windows'' billentyűt (amivel mindig visszalép az asztalra, ill start menüre) hogyan lehetne kiiktatni? mert sajnos játék közben gyakran véletlenül rányomok és hát kellemetlen...
-
WN31RD
addikt
Nekem egyszer W2K alatt hülyült meg az AltGr+C (= &) billentyűkombináció, és a Keyboard Layout Manager ([L]http://www.klm.freeservers.com/[/L]) segítségével sikerült visszaállítani, próbáld ki. De sajnos azóta sem tudom, hogy mi okozta a problémát, vagy hogy hogyan okozta.
-
ArchElf
addikt
Most találtam egy másik problémát...
Néhány szövegdobozba nem hajlandó a gép beírni a speciális karaktereket:
Alt+Crtl (Crtl Gr)+í {<}; CG+y {>}; CG+ x {#} stb, stb...
Szerintetek mi lehet az oka... Az Alt+szám kombináció mindíg működik...
AE
[Szerkesztve] -
beeboy
addikt
egyébként használhatod a ctrl+alt+v -t is
-
beeboy
addikt
csak tipp:
vezérlőpult->billentyűzet->hardver->illesztőprogram
és eltávolít, újratelepít v. csak újra
hátha bejön -
ArchElf
addikt
Először is Windows. Számos program különböző szinten figyeli a billentyűzet-leütéseket. A leggyakrabban használtakkal gondolom mindenki tisztában van (Alt+Ctrl+Del, Alt+F4, F1, Alt+Tab, stb... még sorolhatnám végtelenségig), ám néhány program gonosz módon szintén beregisztrálja magát a billentyűzet figyelőbe.
Nekem jelenleg az a gondom, hogy egy galád program rátette a ''kezét'' az Alt Gr+V -re, ami (ha magyar billentyűzet van elöttünk) könnyen látható, hogy az @ jel. Namármost tudom, hogy ezt a bizb@szt ki tudom hozni az Alt+38 kombinációval is, de sokkal egyszerűbb lenne kivenni a billentyűzet hook-ból.
Szóval aki tudja hogyan kell ezt csinálni, legyen szíves dobjon meg egy válasszal...
AE
Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest