Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
atenza
senior tag
válasz Találtgyerek #29002 üzenetére
Most ráadásul ketten jöttek ahogy látod, kettő ellen egy AAA nem sokat ér, főleg ha egyszerre fordulnak rád két irányból.
Flieger meg olyan hogy ha el is találod messziről (amihez rá kell készülnöd, folyamatosan figyelni a gépet mert amilyen messziről jönnek 1 pixel a repülő, a szemed kigúvad, közben repkednek a szálló alkatrészek, madarak , és a többi távoli AI gép meg minden bizbasz körülötted ami csak díszlet, és úgy kell koncentrálnod h megtaláld a repülőt. Közben persze addig a földön kiszednek
Hamarabb kell kilőnöd a fliegert mint hogy ő kilóméterekről a rakétát), akkor a legjobb esetben 80-90-et sebez, persze ő lazán kilövi a rakétát, amivel kirakétáz téged és vígan vissszafordul, de ehhez egyedül kevés vagy, ilyen szintű gépek ellen jó ha 40-50-et tudok sebezni olyan messziről lőnek ki.
Ez az egy bajom van a BF5-el, hogy a repülők nagyon OP-k tudnak lenni. Pedig nem most kezdtem én sem, földön tudok csinálni jó statokat, 50/10 körül tudok hozni, tehát tudok célozni, nyílván nem vagyok profi, de ha én mondjuk nem kezdőként szenvedek hogy kiszedjek egy gépet 1× is, akkor egy új mit mondjon?
A szervereken meg a csapat 90%-a azt sem tudja mi a flieger.
Aztán ha egyszer nagy nehezen kiszeded, ott van még két gép, és az is akit kiszedtél 30mp után jön újra mintha mi sem történt vola.
Én szerintem ezt úgy kellett volna megcsinálniuk, hogy ha meglepetésből jön akkor oké szedjen ki, mert neked a földre is kell figyelni, nem tudsz mindig a repülőkre figyelni, de ha nem meglepetésből jön akkor legyen már esélyed ellene. Ahogy ez meg volt jól csinálva az összes többi BF-ben.
-
atenza
senior tag
Ez a bf5 tömören sajnos, hiába van 5-6 fliegeres, AA semmit nem ér, kilométerekről kiszednek, még ez se ér addig a fliegered már halott vagy...: [link]
Ha látom hogy van ilyen repülős inkább lépek is ki. Gyakorlatilag nincs fegyvered ellenük.
-
atenza
senior tag
De király megint visszajött a random kifagyás és a kör végi cannot fetch report... hihetetlen
ez a dice már nem az a régi dice -
atenza
senior tag
itt a jó link hogy mi lesz a 6.0-ban
amúgy elég gyenge ha csak ennyi lesz, komolyabb TTK változásokra 6.2 upate-ig várni kell
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
Meg volt arra is a módszer, supportnak a lewis gunjával már messzebbről tudod sebezni a bombázót, mire közelebb ér bepattansz az AA-ba és leszeded a maradék 80% életét, pont nem ér oda. Nem volt könnyű, mert célozni is kell tudni, meg időben észre kell venned, de legalább lehetséges.
És általában nem az eget kémleled hogy hol van a repülő, hanem a gyalogságot, ergo a meglepetés fölénye nála van sokszor.
Itt bf5-ben sajnos semmit nem tudsz tenni. Repülők is gyorsabbak ugye, eltalálni is nehezebb.
(#22895) FollowTheORI:
nekem pl a ttk-val nincs akkora problémám, meg úgy általánosságban a fegyver balance-al, ha lelő valaki gyalogos azt mondom hogy jobban céloz, ügyesebb és ha jobb akkor lőjön is le.[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
"Amúgy nem is tudom milyen sírás lenne itt ha mondjuk a következő pályákon behoznák a bf4-ben lévő páncélosok mennyiségét, és nem is eltúlozva , hanem kezdésnek oldalakén 4-4 tank, meg vagy 3-3repülő, és pont foglalásért még adna"
Wake Island-en csak USA oldalon nem ritka, hogy 7 tank van
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
válasz FollowTheORI #22883 üzenetére
Bf1-ben AA-val legalább van esélyed, ha időben elkezded lőni a repülőt. Illetve ott van a tank hunter amivel lehet még szedni a gépeket ha jól célzol és a supporttal is lehet osztani a repülőket.
Itt bf5-ben konkrétan ledobja 5km magasról a bombáját és esélyem sincs AA-val.
Korábbi BF-ekben pedig ott volt a tunguska, mobil AA, irányított rakéta stb...
Bad Company 2 óta az összessel toltam (sőt előtte 1942 winter demóval is), nem a járművekkel van a bajom hanem egyszerűen szar a balance most ennyi.
Nem vagyok codos(nem lebecsülve őket), de bf párti vagyok ezért is bosszant ennyire.
Mással nem is játszom.Senki nem mondta hogy csak gyalogos legyen, egyszerűen csak amikor 114-0-ba vannak a repülők és nem ez az egy akkor az már elég dühítő... Illetve nem is az mert azt leszarom, csak belépek szerverre és első 5-6 halál mind repülő.
Nem hiszem hogy csak én lennék így ezzel, mert nagyon fogynak az emberek.
-
atenza
senior tag
És akkor mi lenne ha az aki nem sokat repülőzik szívná a fogát? Semmi csak max nem repülne hanem menne gyalog. Kik töltik fel a szervereket a repülők vagy a gyalogosok?
Ennyi erővel akkor erősítsék fel a gyalogosokat is hogy azok se szívják a fogukat h milyen szar gyalog menni.Azért van ilyen kevés játékos mert állandóan a gyalogság szív. Robban a k1 rakéta, az artillery, a tank és a repülő bombája is aztán persze hogy nincs kedve az embernek menni mikor 10-ből 9× repülő meg tank szedi ki.
Most szerinted mi lenne a jobb a játék létszámát tekintve, ha elfogyna a gyalogság a szerverekről és csak a repülők meg tankok lövöldöznék egymást, vagy a gyalogság erősödne és tankok repülők száma csökkenne? Kik töltik fel a szervereket?
Korábbi bf-ekben ez sokkal jobban meg volt csinálva.
Egyszerűen szintbe kéne hozni hogy a jó repülős is ugyanannyit tudjon elérni kb mint egy jó gyalogos (ráadásul még kevesebbszer is hal, tehát még így sem lenne teljesen egál). Akkor nem lenne gond.
-
atenza
senior tag
válasz koplarovic13 #22812 üzenetére
Túl sok gamer egeret és billentyűzetet nézel
-
atenza
senior tag
válasz BerserkGuts #22810 üzenetére
Úgy érted 10 sebzést? Akkor 10 ember kell ahhoz is
Mert 90 élettel még vígan elrepülget -
atenza
senior tag
válasz Fitzgerald #22799 üzenetére
Az a gond, hogy aki picit is ügyesebb, az lebombáz 5km magasból és esélyed sincs, sem a fliergerrel, sem az AA-val.
Ráadásul 3-an vannak, állandóan az eget kell kémlelned + minden szar szálldogál körülötted, törmelékek meg madarak meg a távoli kamu gépek, hogy még jobban össze legyél zavarodva (+ha a monitor nincs letakarítva akkor millió kis fekete pötty) és találd kis hogy honnan jön az enemy repülő...
Egy idő után kiguvad a szemem és beleszédülök a sok forgásba. És közben lelő egy tank vagy gyalog
Repülő így is előnyben van mert meg tud lepni bárhonnan miközben én el vagyok foglalva a 7db! enemy tankkal meg a gyalogokkal/pont foglalással.
Amúgy a régi flieger se volt teljesen jó megoldás, amikor közelről egyből ölt, mert távolról már rég kiszedett a repülő és nem jött flieger hatótávolságon belülre. Anno a régi fliegeres időben is volt simán 70+ killes repülő. És akkor még az is ott van hogy picit is távolabbról már nem olyan könnyű eltalálni a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
Hát ja de miért nem lehet annyira balanceolni hogy ne érjen el magasabb killt mint egy gyalogos?
-
atenza
senior tag
Medicnél a trombonchino fegyón van tank elleni cucc, v-vel kell átváltani.
-
atenza
senior tag
Hát ez így tényleg repülő és tank fesztivál, a pálya másik feléből campelik a gyalogságot. Soloba kb esélytelen kiszedni, ha pedig squadban sikerül végre akkor még mindig ott van 2 másik és kb fél perc múlva újra spawnol a leszedett 3 is. Ráadásul a gyalogságot ritkítják inkább mint a tankokat vagy másik repülőt...
Régebbi bf-ekben ezt sokkal jobban megoldották.
-
atenza
senior tag
válasz pendre54 #22013 üzenetére
Elsőnek a repair-t próbáltam, még akkor amikor a menüben rossz volt a felirat, aztán kiderült hogy az más miatt van, szóval akkor repaireltem, most megpróbálok régebbi nvidia drivert, mert az 5.2 update-nél abból is feltettem újat, szintén a menü bug miatt.
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
Csak engem dob le asztalra a játék kb majdnem minden 2. körben? Update óta csinálja, előtte jó volt. Ledob az asztalra random és bezárja a játékot. Semmi crash üzenet egyszer csak mintha alt+f4-eznék.
-
atenza
senior tag
válasz Pro!Petya #21754 üzenetére
Na jó de ha a tank egyből öl akkor az rpg-ből is elégnek kéne lenni 1-2-nek ha a realitás a fő szempont... Viszont jelenleg 2db C4+még 2 rpg a tankba és még vígan furikázik tovább...
Vagy az rpg átlagban 10-et sebez.Szóval a tankok nagyon erősek, nem is lenne baj ha közelről az, de hogy az összes tank a pálya másik végéről campeli a gyalogságot az vicc. Látszik is a statisztikán minden kör végén, hogy a tankok 50+ killeket szednek simán és 1-2× halnak meg. Repülők szintén, és ez most a fliegerfaustos időben, akkor mi volt előtte?
Én mondjuk elvagyok mert kerülöm őket, de így megint az lesz hogy két hét után kihalt lesz a game...
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest