Új hozzászólás Aktív témák

  • _Voyage_

    aktív tag

    válasz Zolás #8337 üzenetére

    Grat a sok kis balf#sznak, aki M60-al spawncampel HC-n, meg nem tud normálisan chatre írni.
    Egyébként látom sikerült felfogni a lényeget, arra írtam, azt, hogy IGEN!!!!!!!!!!, hogy te írtál két sort végig nagybetűvel 60000 kérdőjellel, erre meg válaszoltam nagybetűvel, 6000 felkiáltó jellel.
    Nem tudom, terjedt-e odáig a figyelmed, hogy kb 0mp-ig sem ültem egy helyben, ráadásul Valparaiso-nál, mikor ti mentetek védőként a harmadik helyre, elég nehéz is spawncampelni(mikor te írtad, még be se tudtunk menni arra a területere).
    Jah, kurvajó statom volt, 7/16 volt akkor, combat recon-ként, kb 3szor téged öltelek le, mert mint írtam is fentebb, direkt a HC-n M60-al közlekedőkre fogok vadászni. Ha nem vetted volna észre, rajtad kívül senki nem tolta M60-al, pedig volt jópár medic is. :U

    Ezelőtt oltogattál valakit chatbe, nem kickelt senki. Mégegyszer oltottál, még mindig nem kickelt senki. Ezután természetesen kickeltelek. Nem azért, mert M60-al toltad, nem azért, mert azt mondtad, hogy spawncampelek(miközben kb 0mp-et sem ültem egy helyben, combat recon-ként), hanem a stílusod miatt.

    Ja és voltunk 4-5-en TS-en, mindenki olvasta, abszolút nekem adott igazat, pláne úgy, hogy mind egy squadban voltunk, folyamatos mozgásban.

    Egyébként meg részemről ezentúl nem kívánatos személynek vagy nyilvánítva a szervereken.

    Mellesleg megsúgom, hogy Te, és egy assault ültetek laguna presa-n kint baloldalt, védőként, és daráltatok be a kezdő szigetre.

    [ Szerkesztve ]

    - - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

Új hozzászólás Aktív témák