Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Motaba78 #1985 üzenetére
Ezek nem extra tartalmak!
Csak hamarabb oldod fel őket ha limited editionod van.
Aki felküzdi magát a max szintre annak ugyan úgy meglesz minden.
A szintkorlátokról nem tudok semmit, de a limited csak annyit tesz, hogy kisebb szinten oldja fel azt a 6 cuccot.Külföldön a limited drágább.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
G4NXST4
tag
2010
nagyonromlik
-
Mrdevil
addikt
Én is pont a Pólusban rendeltem elő,de engem sem hívtak még fel.Holnap délután van dolgom a pólusban majd beugrok hozzájuk beszélek velük.
Ráadásul én kétszer is előrendeltem náluk egy kis kavarodás miatt,amikor a beta kulcsokat osztották nekem nem küldtek.
Felhívtam őket mire azt mondták nem találják az előrendelésem de azért küldenek kulcsot.Én azért a biztonság kedvéért még egyszer előrendeltem náluk,így viszont egyszerre lett két beta kulcsom.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
keIdor
titán
Nekem SMS-t küldött az 576, hogy jövő héten hívjam fel őket, ha még él az előrendelésem.
Hétfőn felhívom őket, hogy küldjék a játékot a Napoleon-al együtt.Avada Kedavra!
-
aram01
nagyúr
válasz
Mrdevil #2011 üzenetére
szia megtennéd hogy megkérdezed az enyémet is ? leköteleznél vele ha igen pü-ben elküldeném az adataimat
amúgy nagyon bosszantó hogy a warezosok nyomják már mi meg itt csorgatjuk a nyálunkat
D1Rect:G4NXST4: én is feladnám az egyik szerónkat egy ilyenért ha lenne kedvetek egy ph-s szeróhoz
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
ciry
őstag
Jaj, de ismerős
Egyébként meg ha valakinek ez a hobbija(hsz. gyüjtögetés), akkor kinek van köze hozzá?
A modik úgy is kiszedik ami nem oda való, aki meg nem oda való, azt is.Új accountot lehet csinálni amúgy vagy a email cimhez már odarendelte a BETA tesztest?
Nem nagyon vágom, bocs a hülye kérdésértOrigin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...
-
-
ADAM1337
nagyúr
Egész komoly lett a single player.
Grafja a mostani játékok közül egyik legjobb.gamertag: cars1dA
-
-
Neoteric
addikt
1920x1080
1x-es AA (nem engedett nagyobbat állítani), 8x-os AF, HBAO OFF, High textures
Win7 64bitAdatlapomon szereplő konfiggal átlag 40-45FPS (fraps szerint), és akadás v lassulás egyszer sem volt, a látvány pedig csodálatos, szal minden elismerésem, szerintem most már okés az optimalizálás.
Alig várom, hogy multiba nyomhassam[ Módosította: Thrawn ]
PSN: ne0teric_sAN
-
-
Elméletileg nekem is kedden hozza a gls a cédégalakszisból, szerintetek lehet majd nyomni a multit, vagy a mi régiónknak várni kell péntekig?
A bétát pedig akár le is gyalulhatom most, mert újra kell majd rakni?
-
keIdor
titán
Hát nem kicsi a gépigény, de nagyon ott van a játék!
Avada Kedavra!
-
Neoteric
addikt
-
Def26
félisten
válasz
antikomcsi #2035 üzenetére
Szerintem a szerverek sem fognak menni péntek előtt.
Már kedden itt lesz a játék..?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
válasz
antikomcsi #2035 üzenetére
A bétát letörölheted, nehogy felülírásnál gondokat okozzon. Miért ne lehetne egyből multizni, ezt nem értem?!
-
-
zH.
senior tag
Felbontás : 1440x900 - Konfig az adatlapomon.
Minden HIGH , 8x AA és 16x AF. FPS 40-60 között alakul - 40 alá sosem megy.
A játék eddig tetszik ,a grafika tényleg szép.Megyek is vissza tolni.
[ Szerkesztve ]
just be
-
v!ct0y
veterán
válasz
antikomcsi #2041 üzenetére
200 as pingel amcsi szerókon lehet
-
r-chee
őstag
1680x1050, minden HIGH, 8xAA, 16XAF, V-Sync és HBAO kikapcsolva, 35-60 FPS. A te eredményedet a procidat látván gyengének tartom az enyémhez képest, kivéve talán, ha be van kapcsolva nálad a HBAO és a V-Sync
.
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
zH.
senior tag
Neked 2 magos és jobban meg van rángatva mint nekem.
Ez a game pedig nálam 1 magot sem használ 100%on. :S Az eredmény pedig szerintem reális ,mert nem játszol sokkal nagyobb felbontáson és kb ugyan annyi FPS. A procid viszont jobban meg van húzva és szerintem bőven elég ennek a játéknak 2 mag.
Egyébként nagyon pici a felbontásom a VGA-nak..Kéne egy FULL-HD monitor ,de az sem most lesz.
Megnéztem. 4xAAval és 4x AF-el sincs sokkal több FPS-em. Valszeg 3.8Ghz-s procinak nálam is jobban örülne ,mint egy erősebb VGA-nak. Most viszont 1X AA és AF-el tolom ,így 120FPS ,harc közben pedig 50-60-ra megy le max.[ Szerkesztve ]
just be
-
Allien
veterán
válasz
antikomcsi #2041 üzenetére
Eddig, amikor IGAZIBÓL megjelent a bótba, tehát meg lehetett venni, addigra már voltak szerók, hivatalosan! Ergo, már 2.-n szerintem lesznek szerverek, tutira!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
zH.
senior tag
Atomdurva ez a fizika.
Az 5. házat rombolják szét alattam.
Eddig simán 10/10 a game.just be
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ford topik
- Politika
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- V.Milán: Amiért rosszak az e-autók?Alapulhatnak globálisan elfogadott nézetek tévhitekre?
- Óra topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ASUS TUF RTX 3070 doboz, 3 hó magyar garancia
- Eladó Dell XPS 13" 9370 - I7 8550U/8GB/256GB/4K UHD IPS Touch kijelző
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 27GP850-B - NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 24GN650-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / Gsync / FreeSync / HDR 10
- ÉRTÉKTCSÖKKENT: LG 27GN950-B - NANO IPS - 4K UHD - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 600 - RGB
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest