Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
Nem akarok ötleteket adni senkinek, de látom sokakat visznek sírba a bugok...
Szóval lassan egy hete nem indítottam el a játékot, és azóta sokkal nyugodtabb vagyok, nincs szükségem leszarom tabira se...
Lehet amíg nem jön a patch addig pihentetem a dolgot. Pedig most már lenne időm játszani, de egyszerűen nincs hozzá kedvem. -
Balika23hun
aktív tag
Sajna ezért kezdek átszokni a rohamcsipa használatára.Hihetetlen hogy mindenből fél tár kell hogy az ellen meghaljon.Tegnap éjszaka én M24-et használtam red dot-al vagy 4x optikával.Okoskaa-t úgy leszedtem a quad-ról hogy csak pislogtam én is.
Laguna-n 3 ember öltem meg vele egymás után.1 lővés 1 halál és nincs kecmec.Igaz hogy ha elvétem akkor nagyon ritka hogy van időm második lövést leadni.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Bosszuallo7 #15008 üzenetére
én speciel a cod 4-et vettem elő, de nem mondok le a bc2-ről mert jó játék
és ahogy mondják a remény hal meg utoljára, egyszer csak ki jön a patch
a cod 6-ot néha előveszem de 5 perc után mindig megunom vagy a csalók miatt vagy a szar IWnet miattDragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
zH.
senior tag
válasz
az elején nekem is jobban tetszett a cod ,de ráuntam. alteriwnet-el akármikot rudnék játszani ,de egyszerűen unom.
itt tényleg sokkal nagyobbak a pályák ,összetettebb egy kör ,grafika is szebb. nem szeretném sorolni.
bugokról meg nem tudok nyilatkozni.. én eddig észre sem vettem bugot O_O". eddig annyi eddig annyi volt ,hogy 2x kidobott az asztalra.[ Szerkesztve ]
just be
-
SzlobiG
félisten
Feltettem a 10.6-ot hatása megfelezte az FPS-t ilyen 20-30-al megy a játék, megy vissza a hotfix hajrá ATI csak így tovább.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SzlobiG #15011 üzenetére
Érdekes nv-vel még nem volt driver gondom bc2-ben (Igaz amuóta kijött a bc2 2db driver volt, egyik kötelező volt a verziószám miatt különben kiírt minden a bc2 hogy becrashelhet.), igaz nekem dx9-be high-on 16xAF-el van gtx260-al 80-130fps-eim, jővő hónapban ha jól megy vagy 4870x2-t vagy még 1db 260-at veszek kiváncsi vagyok mennyi plusz lesz. (Legdurvább füstözésben láttam már 28fps-t is.)gamertag: cars1dA
-
Joe-T
tag
válasz
rankesz #15004 üzenetére
Tökéletesen igazad van! Én is áttértem a heti egyszeri maximum kétszeri játékra és kisimúltak a ráncaim!
Sajnos sok a bosszantó baromság a játékban és nem úgy veszem észre, hogy a DICE akarna tenni valamit is ez ellen!Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
madgie
titán
válasz
Balika23hun #15007 üzenetére
Én mazochistább vagyok, az M95 + 4X zoom kombót szeretem nagyon. Nagy, hangos, húszpixelnyi csíkot húz a lövedék, így egyből lebukom és marha lassan tölt újra... de ha betalál, akkor kampó
-
r-chee
őstag
válasz
Remélem, szorgalmasan beírtad nekik a szervereink nevét, hogy tessék majd ide jönni
.
Éjjel voltak nekem is problémáim a lövésekkel. M16A2-vel mentem és előfordult nem egyszer, hogy ott álltam az ellen mögött közvetlen, küldtem a hátába a skólót egy méterről, és nem történt semmi. El sem érték a golyók. Meg guggoltam kb. 20 méterre szemben az ellennel, s hiába lőttem szemből, szintén nem érezte meg.
Viszont nem volt ez jellemző az egész játékidőmre, csak néha ugrott be ez a bosszúság.[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Joe-T
tag
Ha egy kicsit visszaolvasol,akkor mindenre választ találsz, de a teljesség igénye nélkül megemlítek párat: iszonyat lag néha,hitbox hiba, eltűnő lövedékek,nem működő késelés,respawnnál másodperces akadások.
Ez csak ami most hirtelen az eszembe jutott!Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
Balika23hun
aktív tag
kidob a játékból connection lost felirattal, a fegyverek iszonyat rossz balance-olása (pl némely kispisztoly erősebb mint az assault fegyverek),az autobalance egy kalap sz@r
nem lehet chatelni halál után és nekem szörnyen lassan tölt be (legalább 1 perc)felteszem az új drivert, hátha jó lesz, ha nem akkor megy vissza a 10.3
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
rankesz
veterán
válasz
Balika23hun #15020 üzenetére
Milyen VGA-d van? Nálam a 10.5 hotfix driver jelentett megoldást a hosszú töltésre, érdemes lenne kiprószálnod.
Szlobi: Isten ments, majd max akkor teszem fel ha kijön 1-2 nap múlva a szokásos hotfix driver BC2-höz.
-
7600 GS
addikt
Srácok, most ez off, de meg kell osztanom.
Két napja megvettem a Modern Warfare 2-t. Nagy örömmel bontottam ki, hogy defasza lesz. A pics*t! Nagy calódás Bc2-höz képest. A szinglivel nincs gond, de a multi szerintem meg sem közelíti. (Vagy csak én vagyok finnyás?) Sokkal több a lagg a szerókon, kis pöcsfejek állandóan kiabálnak a mikrofonba. stb. Szóval nem hagyom el a Bc2-t, szeretem én minden kisebb-nagyobb h
ibájával együtt!
-
BalaNce87
addikt
válasz
7600 GS #15022 üzenetére
Hát ezt nem kellett volna
nekem úgy önmagában szar a játék a hibák csak rádobnak, bc2 meg végre kilépett ebből a cod szerű fps-ből és kicsit más lett, ezért is tetszett, bár tény hogy elég sokáig nem játszottam vele mert beleuntam a sok bugba/hibákba.
MW2 nálam olyan érzést kelt, mintha egy quake-el vagy ut-val játszanék, még cod4 is jóval jobb volt, meg hát magyarán 0 köze van az ilyen háborús fps-hez, csak a skin olyan.[ Szerkesztve ]
-
r-chee
őstag
válasz
7600 GS #15022 üzenetére
Vetted volna meg inkább az MW1-et, vagy ha megvan, játszottál volna azzal inkább
. MW2-ben nincsenek központi szerverek, a tizenakárhány játékosból az egyik a host, ergó az ő gépe szolgálja ki a többieket, mindezt pedig az IW-net nevű borzadvány felügyeli. A sok agyatlan perknek köszönhetően pedig természetfeletti képességű szuperkatonák rohangálnak a páylákon (pl. késsel a kézben szemből 30 méterről előbb odaérnek hozzád, minthogy te ellőnél egyetlen skúlót is a már becélzott ellenre).
Osztom BalaNce87 véleményét, hogy tiszta UT az egész MW2. Taktikára nem sok lehetőséged van, ellenben eszetlen futkározásokra annál több.BC2 the Best
.
Menjetek, indítsátok be a 2-es szerót
. Az egyes most tele van. Utóbbi a néhány nappal ezelőtti 8000+ helyezéssel szemben jelenleg az 1417. helyen áll. Hajrá!
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
ciry
őstag
válasz
BalaNce87 #15023 üzenetére
A legjobban sikerült háborús játék még mindig a Bf2.
A BC2 ezerszer szebb, darálósabb(főleg rushban), de szerintem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, senki se fog évekig játszani vele.
Persze kiadhatnának új fegyvereket, pályákat, meg mindent, de nem fogják, mert jönnek az újabb játékok, amiket majd imádni fognak a konzolosok, és akikre az EA igazán épít.Majd hülyék lennének egyszer fizettetni valamiért, amiért többször is lehet pénzt kérni. Örülni fogok, ha egy akármilyen patch kijön késre, aztán úgy is tojik az egészre a kiadó.
Újabb jó hírOrigin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...
-
BalaNce87
addikt
BF2-vel nem játszottam semmit, talán még valami demot próbáltam, a járművek miatt soha nem érdekelt, van pl egy világháborús játék a red orchestra az is megtetszett, mert eléggé reális, csak hát akkora terepek voltak hogy 10 perc volt míg célhoz értem aztán meghalni nem volt jó érzés, igaz volt jármű de ha elviték beszívtad, ahhoz képest bc2 0 területileg.
BF2 korában még egy fps pc-n volt elsődleges, ez mára már megfordult olyan szintre hogy a pc-t konkrétan leszarjak magas ívről, ami elég durva mivel ha nincs pc-n bf akkor nincs akkora siker sem. Nekem ez még újdonság és ezért is tetszik, jobban is örülök hogy akkora hangsúly nincs a járműveken, mint BF2-be.A jó hírért meg nagy kár, az egyetlen olyan oldal volt ahonnan minden jól is jött, és jól is ment fel
kár érte.
-
creedszl
aktív tag
mostanában csak olvasgatom a fórumot nem igazán vagyok aktív benne.de ami változott hogy egy e7300-tól átléptem egy Q8400-es procira és meglepő változás állt be a játék sebességében.eddig se volt vele igazából gond ment szépen de mindig voltak apró mikroakadások benne.nem zavaróak de érzékelhetőek.és lám az új procival olyan folyékonyan fut hogy öröm nézni.és ennek köszönhetően a statom is javuló tendenciát kezd mutatni
már csak a patch(a legenda) kéne.persze utána nem garantált a javulás de hátha.
a 10.6-os ccc-t nem merem felrakni
nekem most a 10.5 van fenn és megfelel minden tekintetben.töltési időben is.
Hulligaaan
-
ciry
őstag
válasz
BalaNce87 #15027 üzenetére
1728 órát biztos nem fogok ezzel játszani.
Többet ültem Bf2-ben heliben, mint ezzel amit összesen toltam.
Bf2: nyugodjék békében...Ncore ügyben meg megint olyanokkal b@sztak ki, akik eddig se tudtak már semmit se megtakarítani, főleg eredeti filmeket venni.
Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...
-
creedszl
aktív tag
még valami:a vip mappack promo videójában láttam m14-et 4x scope-pal.az tényleg van?mert emlékeim szerint ahhoz nincs csakúgy mint a g3-hoz...
Hulligaaan
-
zack
nagyúr
válasz
SzlobiG #15016 üzenetére
VSync-et bekapcsolva hagytad?
Mert ha nincs meg a monitor frekije fps-ben és be van kapcsolva a Vsync, olyankor általában felezni szokta. Kapcsold ki a Vsync-et.
Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Black <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium
-
mackosajt
addikt
"By the end of tomorrow we will have something to tell you regarding the release date of the patch." by Bazajaytee (DICE)
Vagyis elvileg a holnapi nap végén megtudjuk, hogy mikor jön a peccs... ha minden igaz...
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
bul07
nagyúr
na ezzel futottam össze csak azt nem tudom miért eddig semmi gondom nem volt a pb -vel
futtattam egy Serices Testet a pb-n de minden oké
(remélem nem azt írja hogy csalás miatt dobot ki mert nem csalok)[ Szerkesztve ]
Pohosnak minnél kevesebb pénzt. - ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
mackosajt
addikt
Amíg nem jön a peccs, Target talalált egy jó játékot nekem, csak kár, hogy nincs konzolom.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
F_Zolee
veterán
Közben feltettem a 10.6-ot. De itt is b@szik menni a Powerplay tuning esetén. Azt még elnézném de a ventit se lehet tuning nélkül vezérelni. Így ment vissza a 10.4.
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Ingatlanos topic!
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- iPad topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó Dell XPS 13" 9370 - I7 8550U/8GB/256GB/4K UHD IPS Touch kijelző
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 27GP850-B - NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 24GN650-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / Gsync / FreeSync / HDR 10
- ÉRTÉKTCSÖKKENT: LG 27GN950-B - NANO IPS - 4K UHD - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 600 - RGB
- Wacom Cintiq Pro 24 + Wacom Ergo Stand
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest