Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo0328

    senior tag

    válasz Taplo #28808 üzenetére

    Persze ez mind szép és jó, megértelek. De az a gond az egésszel h ha valakinek már megvan a platinája egy fegyverre nem érdekli hogy milyen a másik?

    Vegyük példának az MG36-ot ha már ennyire belelendültünk. Elkezded vele 1. arany csillag 2. 3. és így platináig. ami azt jelenti hogy 1000killed van vele. Okés még játszol vele mert olyan jó meg másik fegyó nincs amit leváltanál ezért. már 2000 killnél járunk. Nem igaz h az az egyén nem unja meg a fegyver használatát (gyusza 25000 killje más tészta).

    Nem is érdekli egy másik fegyó hogy az milyen hogy kell millimétereket rángatni az egeret hogy lövés közben a célkereszt ne ugráljon. Hogy kell vele igazán jól célozni. ha hátulról lőnek 180fokos fordulatban mikor kezdj el lőni h ne hordjon szét mire ráfordulsz, milyen távolra milyen ciklusonként kell lőni?

    Számomra teljesen jó kihívás az össze fegyverre ezeket megtanulni hisz ez is fejleszt. Milyen jó elmondani h megvan már erre meg erre is a platinám(ugye Sith7:DDD?)

    Teljes monotonitás a játék ha ugyan azt csinálod. Waron teljesen más a helyzet mert ott az a lényeg h nyerjél (bár kinek mi) de a publicon szerintem az h egy jót játssz fejlődj tanulj.

Új hozzászólás Aktív témák